Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

na Damienu zvuci prilicno uzasno Stu i generalno sve sto je malo dublje. jbg Stu je tenor, Barlow nije

Edited by azal
Posted

Ne svidja mi se sto je previse novog materijala i sto sam uopste video listu i sjebao iznenadjenja, ali mi se svidjaju pikanteriju, posebno sa prva 3 albuma, pohvale.

Posted

Situacija danas na Bilet servisu:

Ja: Dobar dan, dve karte za Iced Earth

Lik Pored: dobar dan, dve za Šabana.

Primi moje saucesce. :bigblue:

Posted

Preterase ga sa novim albumom, mogli su bar jos 2-3 starije stvari.

Cudno mi da nema ni I Died For You ni Watching Over Me, fali mi The Hunter, Melancholy nema?!

Sve u svemu, lista je srednje ocajna. Da sam u BGu svakako bih isao, ali s obzirom da sam trenutno u SWE a najblizi su mi Kopenhagen i Helsinki, razmislicu, mozda ce menjati, ovako vredi ici jedino zbog

Dantea

, tesko da ce to ponovo svirati skoro.

• Downvote 2
Posted

vidim sad da su u Belgiji ubacili Ten Thousand Strong, mislim da je to super pesma za Stua, mada videcu na yt kako zvuci...

Posted

Krenuo sam polako da se oštrim za koncert, valja na vreme početi. Ide mi sad Night of the stormrider, jedva čekam da Schafer uposli zlatnu desnicu :rockdevil:

Posted

Pise na setlist.fm da su svirali The Last Laugh sinoc :rockdevil:

ojha!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

koja sila od pesme!

Krenuo sam polako da se oštrim za koncert, valja na vreme početi. Ide mi sad Night of the stormrider, jedva čekam da Schafer uposli zlatnu desnicu :rockdevil:

tako je tebra,samo iscrpne pripreme! :rockdevil:

moram da pripremim vrat nekako,bice tu teshkog hedbengovanja..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...