Jump to content

Recommended Posts

Posted

003, zabroj'o si se ti...

Ne, danas je 002 jer je nedelja,sutra ponedeljak,a ceo utorak je 0 0 NOĆ,to ti je po kalendaru u vojsci konji se koristi,he he he..Ajd vidimo se...Odsvirase jednom WATCHING OVER ME,a gitarista pričao da samo MATT moze tu pesmu da peva...

A sa druge strane, Ameri su nas svesrdno bombardovali, možda Šafer izađe na stejdž, opsuje nam mater i ode.

Pa u jednom intervjuu od skoro je napljuvao Obamu i USA politiku....

A posto smo s Grcima braca i nebeski narod mozda nam pripreme listu od 3 sata.

Februara 2002e sednem ja na voz i zapalim na trosatni koncert Iced Earth u Budapest,koji je vec jednom bio odlozen zbog 11og septembra 2001e i rusenja kula u NEW YORKu.Dodjem pred halu,nema ni jednog kamiona sa opremom,busa i objave na razglasu da je koncert otkazan,nisu ih madjarski carinici pustili da udju u Hungary,zezali ih za pirotehniku,dozvolu za prodaju majica itd.Madjarska tad jos nije bila u EU,a i generalno madjari zezaju na grani...A moguce da su I E bili prekinuti,jer su isli sa koncerta u Salzburgu u Budapest,a sutradan trebali svirati Bech.Mozda se svadjali sa carinom i eto,nasao se sa dva druga,jedan studirao u Budapest Bandi,bassista OSMI DAN benda,otisli na pivo,pa na voz za Srbiju u pola 12...Tragedy...Cekao sam do 2009e da ih vidim u zagrebu na coheadline turneji sa Saxon,pokidali su svirku....

Posted

Setlista iz Soluna :rockdevil:

01. Dystopia

02. Burning Times

03. Angel's Holocaust

04. Slave To The Dark

05. V

06. Stand Alone

07. When The Night Falls

08. Damien

09. Dark City

10. The Hunter

11. Stormrider

12. Anthem

13. Declaration Day

14. My Own Savior

15. Watching Over Me

-

16. Dante's Inferno

17. Iced Earth

Posted

LJUDI ako ima nekog iz NS i okoline da hoce da ide na ICED EARTH organizovanim prevozom,neka se javi na mob 064 158 52 02,cena povratne karte je 1000 dinara...Traziti Minju Dundjerskog...Polazak je oko 17h ispred gimnazije Isidora sekulic,tj. parkinga kod gimnazije....Vidimo se...

Posted

Jon je nesto skoro pricao kako je doziveo otrkovenje o USA i sadasnjoj vladi i "terorizmu" i zaverama,i postuje samo Oceve Osnivace..po svemu sudeci gledao je malo previse Zeitheista...al sve u svemu on je sad svetska dusa, mozda se cak i izvini i odsvira ceo Stormrider u znak izvinjenja XD

Posted

Hoce li biti gdje kakav afterparty, zna li ne(t)ko? Volio bih prisustvovati istom, poslije koncerta naravno.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...