Knjaz_Ovoga_Sveta Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Ulaz - 500din - pretprodaja Ulaz - 600din - na dan koncerta Ulaznice u pretprodaji od 10. aprila u Mungos šopu. Horns Up! www.gromrecords.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Primetio sam da poslednjih godinu dana sve sto je dobro ide u Novi Sad?Mislim ok treba imati koncerte i po drugim gradovima u Srbiji,ali kad ce biti nekih undergound festova u Beogradu na primer u domu omladine koji je najboolje mesto za svirke u gradu? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 U Domu ne skoro jer, ako se ne varam, rukovodstvo je reklo da više neće metal koncerte tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Metala sad ima samo u Dangubi i to bas retko kad nesto dobro bude,uglavnom neki demo bandovi,poneka svirka na Akademiji i to je to,ne secam se kad je recimo May rESULT ili The Stone odrzao svirku u BG-u,cini mi se pre godinu dana na nekom festu ako se ne varam.Steta za Dom,dabogda crkli ako nesto ne promene,to kultno mesto za metal pored skc-a naravno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 (edited) Primetio sam da poslednjih godinu dana sve sto je dobro ide u Novi Sad?Mislim ok treba imati koncerte i po drugim gradovima u Srbiji,ali kad ce biti nekih undergound festova u Beogradu na primer u domu omladine koji je najboolje mesto za svirke u gradu? A šta fali malo beograđanima da se izcimaju malo do NS,kako je nama iz provicnije koji za svaki koncert plaćamo kartu + prevoz a ne žalimo se,Novi Sad je za prepišati tako da?U poslednje vreme svi nešto kukaju kako je tako je. Nikad kad sam išao na neku sviru u BG nisam kukao kako je skupo,daleko i sl. Ako voliš bend zapucaćeš i u inostanstvo i to je to. Ali ovo nije tema za to. Gledaćemo Darkness i to je do jaja,hvala puno organizatorima. Edited March 22, 2011 by CROSSIĆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Ne fali nista,ali meni je bas cimanje,posto bih isao sam,jbg,svi ortaci koji su nekada bili u metalu su napustili i sad rade ko zna sta,dok se ja sam iscimam,dok se snadjem u NS da pronadjem klub,treba posle sam i da se vracam..neka ipak preskacem ovo u nadi da ce biti neki kult uskoro u BG-u.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Nije problem iz bga doci problem je iz vranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Navataj nekog sa foruma koji ide ,pa idi sa njim . . .I ja sam išo sam na Destruction i tako sam slučajno upoznao čoveka iz Zrenjanina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Kako je najavljeno, ulaznice su u pretprodaji u CD Shopu MUNGOS - Novi Sad po ceni od 500din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 kad otprilike pocinje i kad se otprilike zavrsava koncert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 ^ na lasfm-u pise u 20h. znaci racunaj 20h+1h. do 1 najkasnije se zavrsava, pretpostavljam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Ulaz oko 20h program prvi bend oko 21h. Sinoc DARKNESS u Ljubljani odsvirali ceo Death Squad album prvenac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 nazalost preskacem... najteze mi pada preskociti neke Teutonce... to se desava vec drugu put.. preskocih i Holy Moses nazalost... kinta bila u pitanju.. zdravlje me nesto jebava sad a i para se nema bas... FADED PICTURES!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Primetio sam da poslednjih godinu dana sve sto je dobro ide u Novi Sad? Kakav kompliment :haha: Nego Jaroslave kako je bilo? Steta sto smo se promasili onako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Odlicna svirka!!! War-Head solidni. Darkness/Eure Erben... razbijanje!!! Nemacki speed u najboljem izdanju. Sta vise reci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) fenomenalno zvuce! pesme sa death squad albuma su neverovatno dobro zvucale uzivo, cak bolje nego `87... faded pictures je pobedila, najbolji nacin da se zavrsi svirka . promakla mi je nesto nova pesma koju su svirali. ali cini mi se da je prilicno brza. ne secam se u kom fazonu je uradjen vokal, sto me najvise brine. Edited April 28, 2011 by ^TK^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 ^ samo sto su zavrsili sa Armageddon svirka je bila vrhunska. na stranu to sto mrzim Hrvate, ali me WarHead nisu nesto odusevili. zvucali su mi kao neki Kreator wannabe. Eure Erben/Darkness... sta reci. majstori ostaju majstori. nisam ranije cuo Eure Erben pesme, ali sad kada sam video kako zvuce, moram da priznam da je ono nesto najbolje sto je izaslo u poslednje vreme. jedini minus (i to veliki) je odziv publike. sramotno je da takav bend proda 35 karata. i jos sramotnije je sto je od tih 35 ljudi njih 10-15 bilo iz NSa (bar koliko sam ja primetio), sto bi reklo da je vise ljudi doslo sa strane (BG, KG, SD...). mozda bi i bilo vise ljudi da je svirka bila u Beogradu, ali opet vredi se iscimati za ovakav bend bilo gde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts