Jump to content

2011.04.27. *Route 66, Novi Sad* Darkness (Ger), Eure Erben (Ger), War-Head (Cro)

Recommended Posts

Metala sad ima samo u Dangubi i to bas retko kad nesto dobro bude,uglavnom neki demo bandovi,poneka svirka na Akademiji i to je to,ne secam se kad je recimo May rESULT ili The Stone odrzao svirku u BG-u,cini mi se pre godinu dana na nekom festu ako se ne varam.Steta za Dom,dabogda crkli ako nesto ne promene,to kultno mesto za metal pored skc-a naravno..

Primetio sam da poslednjih godinu dana sve sto je dobro ide u Novi Sad?Mislim ok treba imati koncerte i po drugim gradovima u Srbiji,ali kad ce biti nekih undergound festova u Beogradu na primer u domu omladine koji je najboolje mesto za svirke u gradu?

A šta fali malo beograđanima da se izcimaju malo do NS,kako je nama iz provicnije koji za svaki koncert plaćamo kartu + prevoz a ne žalimo se,Novi Sad je za prepišati tako da?U poslednje vreme svi nešto kukaju kako je tako je. Nikad kad sam išao na neku sviru u BG nisam kukao kako je skupo,daleko i sl. Ako voliš bend zapucaćeš i u inostanstvo i to je to.

Ali ovo nije tema za to. Gledaćemo Darkness i to je do jaja,hvala puno organizatorima.

Edited by CROSSIĆ

• 3 weeks later...

Ne fali nista,ali meni je bas cimanje,posto bih isao sam,jbg,svi ortaci koji su nekada bili u metalu su napustili i sad rade ko zna sta,dok se ja sam iscimam,dok se snadjem u NS da pronadjem klub,treba posle sam i da se vracam..neka ipak preskacem ovo u nadi da ce biti neki kult uskoro u BG-u..

• 2 weeks later...

nazalost preskacem... :frown::no: najteze mi pada preskociti neke Teutonce... to se desava vec drugu put.. preskocih i Holy Moses nazalost... kinta bila u pitanju..

zdravlje me nesto jebava sad a i para se nema bas...

FADED PICTURES!!

fenomenalno zvuce! pesme sa death squad albuma su neverovatno dobro zvucale uzivo, cak bolje nego `87... faded pictures je pobedila, najbolji nacin da se zavrsi svirka :rockdevil:. promakla mi je nesto nova pesma koju su svirali. ali cini mi se da je prilicno brza. ne secam se u kom fazonu je uradjen vokal, sto me najvise brine.

Edited by ^TK^
  • Upvote 1
  • Downvote 1

^ samo sto su zavrsili sa Armageddon ;)

svirka je bila vrhunska. na stranu to sto mrzim Hrvate, ali me WarHead nisu nesto odusevili. zvucali su mi kao neki Kreator wannabe. Eure Erben/Darkness... sta reci. majstori ostaju majstori. nisam ranije cuo Eure Erben pesme, ali sad kada sam video kako zvuce, moram da priznam da je ono nesto najbolje sto je izaslo u poslednje vreme. jedini minus (i to veliki) je odziv publike. sramotno je da takav bend proda 35 karata. i jos sramotnije je sto je od tih 35 ljudi njih 10-15 bilo iz NSa (bar koliko sam ja primetio), sto bi reklo da je vise ljudi doslo sa strane (BG, KG, SD...). mozda bi i bilo vise ljudi da je svirka bila u Beogradu, ali opet vredi se iscimati za ovakav bend bilo gde.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...