Kumodraski Vo Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Odlican Bogalj. Grobe jel ti se svidja ovo Quote
kuruz Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Poslušaj Altars of Madness čekaj da mi stigne ta godina na red, idem unazad Quote
chess Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=s-MQg1RizRM sta velite za ove? kayo dot ih serovao, meni ovo neslusljivo Quote
azal Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 ja sam vec postovao na temi za novitete, interesantan je EP. bas kao prvi Liturgy, u smisli da ne treba ga slusati ako volis Venom nit ga nazvati black metalom. Quote
Berliner Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 ne postoji smisao ovakvih bendova smisao je u tome da ti kazes da nema smisla da bi ti neki trol odgovorio da nemas pojma, da bi nakon xyz iteracija toga treci gari zakljucio da se desava hajp i da onda svi mozemo da pricamo o tome kako je bend hajpovan, da bi na tome kapitalizovao gari iz benda i objasnio kako oni pomeraju granice blek metala da bi provocirao nevidjen hejt ne bi li neke zalutale nezne duse stale u njihovu odbranu kako nije lepo omalovazavati, kako tu ima nesto nesto, da bi bend u konacnici tim pacenicima servirao neku cheesy indie-bljuzgavicu od (poslednjeg) albuma na sta ce ovima automatski da zatitraju srdca jer ima neko ko i za njih pravi muziku ergo roba se valja, koncerti se posecuju, money gets made, the show goes on. ...zezam se. zakon je album 1 Quote
Berliner Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 a ok, imao sam utisak da mislis i na liturgy Quote
Demon Seed Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Liturgy ti je dobar? Meni je ovaj Mastery super, histerično vuzganje po gitari Quote
Berliner Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 jeste. naive art zeza. nije da se rasturam od slusanja ali simpa je Quote
Kumodraski Vo Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Nije los Mastery ni meni, poslusace se album. Quote
Lou Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Ona pesma koju je Grob okačio ima japanski šmek u vokalima, koji kurac? Imaju oni nešto, samo... ...samo im nedostaje mnogo više. A valja Mastery. Quote
Grobodan Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 ja sam vec postovao na temi za novitete, interesantan je EP. bas kao prvi Liturgy, u smisli da ne treba ga slusati ako volis Venom nit ga nazvati black metalom. Ne treba da voliš Venom za te bendove, treba da voliš zdrav razum. jeste. naive art zeza. nije da se rasturam od slusanja ali simpa je :S 1 Quote
truliandedzombileš! Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 naspram ovog masterya liturdži dođe kao melem... promeniti naslov teme u "govnarski bm" il tako nešto i pičiti dalje. jednostavno, blek metalom treba se bave samo muzički genijalci, ostali nek drve treš. 1 1 Quote
HeLLsarma Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Tako je, gospodin Išan je jedan od tih genijalaca. 2 1 Quote
Demon Seed Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Opet si postovao image s onoga što se ne vidi? Posmrtna Liturgija je sila od benda za ove... Quote
Kumodraski Vo Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 evo opet, da probamo imgur Decko je multitalenat inace Quote
Kumodraski Vo Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Imas objasnjenja u njegovom Manifestu. Quote
Kumodraski Vo Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Ne, pravi manifest onako filozofski sve legitimno. Cak ima i objasnjenja u slikama. Quote
Demon Seed Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Pa jesi lud, ja da tražim to, a? Mene je u frižider, je l'? Neka, sedi ti, ja ću mi ga donijet. Quote
Kumodraski Vo Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 A znam stavio bih link al nmg ni ja da nadjem a konj pa nisam sacuvao.. Quote
Talvi Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 zna se gde to ima http://pitchfork.com/features/articles/9608-the-liturgy-manifesto/ Quote
Recommended Posts