Kumodraski Vo Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Tu je link za Hideous Gnosis ali nije to manifest. Ima 2 eseja. Quote
Demon Seed Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Vi niste normalni. Svi me nerviraju, on me nervira, ti me nerviraš, sad prije minut leti jedan leptir tuda, udari u cvijet, oklembesi se cvijet, radim po cijeli dan, svi po mene NA POSA' ME NERVIRAJU TELEVIZIJA ME NERVIRA NOGE MI SMRDE SVAKI DAN POLUĐEH OTOGA Quote
obsessed by cruelty Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 (edited) “There is an ethic to this: I want to make people uncomfortable,” Hunt-Hendrix admits. dovoljno je sto postoji Edited March 11, 2015 by obsessed by cruelty Quote
Demon Seed Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Oduvek su mi interesantne ovakve pojave u prirodi, kako dođe do ovoga? Je l' on glup, šta vi mislite? Ili je nešto drugo po sredi? Quote
Descender Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 I ja se pitam... Kako god, klasičan cry for attention, samo kanalisan kroz ovaj oblik gluposti, ali u osnovi isto kao npr. onaj debilni cigan što vodi Ludu kuću ili Mimi Oro, takva neka ekipa, samo malo drugačiji alati za postizanje poznatosti i zarađivanje neke crkavice. Quote
Demon Seed Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Ipak mislim da debilni cigan Deki Stanković pripada drugoj dimenziji u odnosu na ovoga, kad si ih već pomenuo, sad mi je Hunty Hunter Hunt-Hendrix malo simpatičniji Quote
Descender Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Pa dobro, simpatičniji da, ali od Stankovića je simpatičniji i Miloš Bojanić, cigan je odavno zreo za gasnu komoru. Ali to je ta fela, u principu. Quote
Demon Seed Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 ali je Huntsy simpatičniji i od Bojanića Nije nam pametno da istražujemo te slojeve Quote
Descender Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 ali je Huntsy simpatičniji i od Bojanića Pa dobro, simpatičniji da, ali od Bojanića je simpatičniji čak i Firči. Quote
Demon Seed Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Moja baba je navijala za Bojanića, ipak je on čovek iz naroda, a Firči narkomančina masna. Ali nema fejsbuk. Quote
Јарослав Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 ovaj Stanković jeste degenerik, ali zna da ta degenerisanost prolazi kod glupe mase ovde i boli ga kurac dok ovaj Lovac Lović jede neke loše droge pa se tripuje Quote
obsessed by cruelty Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 ja kapiram neki kompleks nize vrednosti, verujem da su ga tukli u skoli za dorucak Quote
Kumodraski Vo Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Matori su mu multimilioneri tako da mu se savrseno jebe pa se izivljava. Quote
Лука Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 (edited) Nije ni problem što sad pretenduje da to bude deep i intelektualno nego što mu je ceo koncept baljazgarija, sastoji se od ona dva grafikona što može bilo ko da nažvrka za 5 minuta. Jebeni H&M kvaziblack metalci. Edited March 11, 2015 by Лука Quote
Lou Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Čuj, tući lika. Iz kojih pobuda radi ovo ne možemo da znamo. Za pohvalu je što, ipak, razmišlja na način koji može da izrodi nešto drugačije, samo što - u njegovom slučaju - to nije revolucionarno koliko on misli. Quote
Lou Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Namerno sam izbegao korišćenje takvih opisa, jer nije poenta. Da on ovo radi bez tolike pompe, ne bi ljudi izgradili kivnost prema njemu. Quote
Kumodraski Vo Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 E tacno se vidi sta si hteo da jazes, jednostavno priznaj da ti je ovo album godine i pola tibse prasta Quote
Demon Seed Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Kako nije, i to je deo poente. Poenta je što on misli da je to kvalitetno i revolucionarno, i to čak i van domena muzike, a kurčina. Quote
Lou Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 (edited) Ne. Ako uzmemo samo da je njegov učinak kurčina, nikoga ne bi bilo briga. Hiljade krš muzičara i bendova, samo bi ostao po strani. Ljudi pričaju o tome, zato što on ima takav odnos prema sebi, svom delu i zato što nastupa sa takvim stavom, pa ispadne kontradiktorno, jer nema pomenute revolucije. Edited March 12, 2015 by Lou slovo ispustih Quote
Demon Seed Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Pa dobro, ne napisah iznad, ne samo što to misli, nego i što fura tu priču svuda. New way of making art and living life. Moron. Quote
Talvi Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 ko god misli da će izvršiti revoluciju u ovakvoj muzici crtajući nekakve štreberske grafike i radeći po nekakvom planu, i treba da bude napušavan/zajebavan samo divljaštvo i kurcobolja, intelektualci raus Quote
Lou Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 To pričam, to je trn u oku javnosti. Što se čuje svuda, pojavljuje svuda i predstavlja kao više nego što jeste. Kontradiktornost. Talviju pozdrav od DsO. Quote
Recommended Posts