Јарослав Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Ne. Ako uzmemo samo da je njegov učinak kurčina, nikoga ne bi bilo briga. Hiljade krš muzičara i bendova, samo bi ostao po strani. Ljudi pričaju o tome, zato što on ima takav odnos prema sebi, svom delu i zato što nastupa sa takvim stavom, pa ispadne kontradiktorno, jer nema pomenute revolucije. pa pazi, kao što imaš hiljade krš muzičara i bendova, tako imaš i hiljade njih koji bi da propagiraju tu neku revoluciju u muzici/umetnosti, da kao stvore nešto novo i svi oni imaju isti odnos prema sebi i svom delu i isto nastupaju sa takvim stavom, baš kao Lovče ovde samo što je ovaj uspeo da se malo dalje progura, plus mu se i tajmlajn savršeno poklopio, jer sada imaš više nego ikada fanova koji su u fazonu takvih ideja sabereš dva i dva i eto ti lika kako svako malo iskače sa pičforka i stereoguma Quote
Lou Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Hvala što si rekao isto što i ja u više reči. Quote
Demon Seed Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 pa pazi, Ovako i Hunter Hunt započinje svoja izlaganja! tu neku revoluciju u muzici/umetnosti Setimo se uspešnog projekta Revolver! Quote
Јарослав Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 hahahaha jebote 'de se toga seti Hvala što si rekao isto što i ja u više reči. mislio sam da braniš lika, pa reko' čisto da vidiš da nema razloga Quote
Lou Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Trudim se da posmatram što objektivnije. Quote
Demon Seed Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Ne brani on njega, ali izuzima faktor kvaliteta odatle, a ja mislim da je to jednako bitno u priči, jer da je kvalitetan, ne bismo mu se smejali sad. Ili bismo se smejali, ali manje Quote
Јарослав Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 meni je to najbitnije, jer u krajnjem slučaju, mene zanima samo muzika da je to na nivou, bilo bi me baš briga za njegove tripove ovako, baš kao što kažeš, poprilično fin materijal za podsmevanje Quote
Lou Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 E, pa, piša, jer je Lovac Lović (ako nije menjao ime, jebem ga u roditelje imbecilne) postigao deo onoga što je hteo. Svi pričaju o njemu, a ne o muzici. Quote
Јарослав Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 nema loše reklame, a? pričaju oni koje najmanje interesuje muzika Quote
azal Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 nisam nista slusao posle onog prvog albuma koji mi je bio interesantan, ali svakako to >>>>>>> deafhaven bar je mnogo originalnija i interesantnija muzika ako nista drugo. Quote
truliandedzombileš! Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 ja nemam problem sa njegovom pričom (mada nisam ništa od toga ni pročitao ), nekako mi ide uz blek metal ta ideja da si bolji od drugih, svoj, filozofija, manifesti kurac, palac... ali jebiga uz to moraš biti jebeni genijalac muzički, što ovde, jelte, nije slučaj. ako ništa, makar je pokušao/pokušava, bolje i to od još jednog čru benda. 1 Quote
Demon Seed Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Ma daj, nema loše reklame, si lud? Misliš da je njemu do jaja što mu se neko smeje? On ne pokušava da privuče što veći auditorijum, nego da predstavi sebe u određenom svetlu. Quote
Berliner Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 naravno da mu je do jaja, nemoj biti naivan. Quote
Demon Seed Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Naivan sam što mislim da mu nije do jaja da mu se smeju? Sam je kukao u intervjuima da ga je bolelo što su ga maltretirali u srednjoj ''jer je drugačiji''... Eventualno da nalazi utehu na foru ''to ne može svako da razume'', kad može Christofer Johnsson, što ne bi mogao i on. Quote
azal Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 (edited) brate, da nije hteo da mu se smeju ne bi snimao neki gej alt hip hop i kacio na youtube Edited March 12, 2015 by azal Quote
Demon Seed Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=N1PqBNpJVxk 1:15 Majority of the online discussion of RAED's work is negative. Something which he says is due to the interference of jealous rival rappers from the USA. Raed believes his haters are actually a sign of his success. Ovaj fazon? Quote
Mita Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 ocekivao sam vise ludila i vise inovacija na novom albumu ali izgleda da su samo nastavili svoju spiku,meh ima par zanimljvih momenata ali generalno meh Quote
Kumodraski Vo Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Ovo je bio originalni omot demoa.. Quote
Kumodraski Vo Posted November 24, 2019 Report Posted November 24, 2019 Nije lose podseca me na Krallice.. Quote
Recommended Posts