Gwydion Posted October 15, 2002 Report Posted October 15, 2002 To oko obracanja se odnosilo na onog Vojvodu a ne na tebe i zato relax . Sem toga, otkud ti znas da li sam ja bio u ratu ili ne? Quote
Ocelot Posted October 15, 2002 Report Posted October 15, 2002 E, van teme kad ce taj MEX?! i hoce li biti neki cd uz njega :roll: :roll: :roll: Quote
Invictus Posted October 15, 2002 Report Posted October 15, 2002 Imam sve od njih. Jako mi se svidja. Prvi mi je album najbolji. Kasnije se malo ponavljaju. A, sto se tice pjevacice, ne znam je li bolji glas ili stas?! :? 8O 8) Quote
sanguinia Posted October 15, 2002 Report Posted October 15, 2002 Prvi album je stvarno bio caroban (osim jedne pesme), drugi je vec poceo malo da smara a treci je naprosto suvisan - poceli su stancovati pesme jer su ukapirali da se to lepo prodaje A Kendis ima malo previse isforsiran imidz 'cedno devojce' da bi mi se svidela... Quote
fade_away Posted October 15, 2002 Report Posted October 15, 2002 odlicni su bas mozes onako fino da se opustis i uzivas a: Quote
Black Knight Posted October 16, 2002 Report Posted October 16, 2002 Imam sve od njih. Jako mi se svidja. Prvi mi je album najbolji. Kasnije se malo ponavljaju.A, sto se tice pjevacice, ne znam je li bolji glas ili stas?! :? 8O 8) Stas,stas,stas a: a: a: a: a: Quote
blondie Posted October 17, 2002 Author Report Posted October 17, 2002 Imam sve od njih. Jako mi se svidja. Prvi mi je album najbolji. Kasnije se malo ponavljaju.A, sto se tice pjevacice, ne znam je li bolji glas ili stas?! :? 8O 8) Stas,stas,stas a: a: a: a: a: Blondies rule! Quote
Black Knight Posted October 17, 2002 Report Posted October 17, 2002 Imam sve od njih. Jako mi se svidja. Prvi mi je album najbolji. Kasnije se malo ponavljaju.A, sto se tice pjevacice, ne znam je li bolji glas ili stas?! :? 8O 8) Stas,stas,stas a: a: a: a: a: Blondies rule! a: a: a: a: a: a: a: FUCKING YEAH a: a: a: a: a: a: a: Quote
blondie Posted October 20, 2002 Author Report Posted October 20, 2002 Imam sve od njih. Jako mi se svidja. Prvi mi je album najbolji. Kasnije se malo ponavljaju.A, sto se tice pjevacice, ne znam je li bolji glas ili stas?! :? 8O 8) Stas,stas,stas a: a: a: a: a: Blondies rule! a: a: a: a: a: a: a: FUCKING YEAH a: a: a: a: a: a: a: E kako se mi razumijemo... a: Quote
Neuromanser Posted October 22, 2002 Report Posted October 22, 2002 blackmores slusha moj matori a: a: a: :roll: Quote
blondie Posted October 24, 2002 Author Report Posted October 24, 2002 blackmores slusha moj matori a: a: a: :roll: Zna matori sta valja! Quote
Gothic Angel Posted October 27, 2002 Report Posted October 27, 2002 Kada sam prvi put kupio njihov album, to je inace bio Shadow Of The Moon, nalazio se na jednoj tezgi kod SKC-a pod Irska muzika i sasvim sam slucajno kupio disk. BTW, kada sam dosao kuci mnoooogo kasnije posle zurke prvi put sam pustio cd onako pijan i istripovao sam da je to CIGANSKA MUZIKA!! Kasnije mi je to bilo uzasno idijotski, jer sam ubrzo kupio i prvi album, a kada je izasao, i treci. Mislim da su stvarno fenomenalni; Ritchie kao i uvek cepa fenomenalno gitaru, i ostale instrumentske varijacije na istu, dok Candice ima predivan glas koji definitivno cini muziku kompletnom!! Quote
Elldamar Posted October 27, 2002 Report Posted October 27, 2002 Imam sve albume i par spotova od njih.Zaista su odlicni.Richie je odlican gitarista,a Candice imam prelep glas... Quote
... Posted October 27, 2002 Report Posted October 27, 2002 Cuo sam samo pet pesama i nemam reci koliko su dobre. Quote
mpmiha Posted February 9, 2003 Report Posted February 9, 2003 Gone with the wind Gone with the wind Gone with the wind Gone with the wind Gone with the wind Gone with the wind Gone with the wind Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 10, 2003 Report Posted February 10, 2003 A, sto se tice pjevacice, ne znam je li bolji glas ili stas?! :? 8O 8) definitivno stas... nekako su mi ljigavi, moglo je to bolje... volim ja takvu muziku al' sto je previse, previse je... ona "...allways good to be back home again..." je original Plavi Orkestar!!!! Quote
Kakashi Posted February 10, 2003 Report Posted February 10, 2003 Mislio sam da su strava kad sam odslušao Under a Violet Moon, a onda sam nabavio Fires at Midnight i maltene se onesvestio koliko su dobre pesme! a: Quote
Simadin Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 Blackmore's Night je jako prijatna muzika...prvo sam nabavio Under The Violet Moon i taj mi se najvishe i dopada do dan danas...cjale je pre bio fan Purple, pa sam mu dao BN i on se, eto opet naprimao na Ritchie-a...izgleda da mu sad vishe odgovara, ono...zrelo doba Quote
blondie Posted February 15, 2003 Author Report Posted February 15, 2003 "]A, sto se tice pjevacice, ne znam je li bolji glas ili stas?! :? 8O 8) definitivno stas... nekako su mi ljigavi, moglo je to bolje... volim ja takvu muziku al' sto je previse, previse je... ona "...allways good to be back home again..." je original Plavi Orkestar!!!! ma ok, tebi ionako nije mjesto na ovoj temi. Quote
Dry-Na-Nord Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Dobru muziku prave (Fires at Midnight je zakon). Ipak, mislim da su poceli da se ponavljaju, a tekstovi nekih pesama su bas ljigavi, sto ne cudi jer bend dolazi from USA (ne volim da generalizujem, ali sad sam mor'o). Quote
Eternal Flame Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 Imam sve albume muzika nije losa ali nije dobro sto to radi Ritchie Blackmore pa to je isti covek koji je svirao u Deep Purple i Rainbow koji se smatrao najboljim gitaristom Engleske sta mu bi da radi ovaku vrstu muzike valjda je po stare dane odlepio. A sto se tice njegove bolje polovine mislim da joj takva mizika bas i pristaje. Quote
blondie Posted April 13, 2003 Author Report Posted April 13, 2003 Imam sve albume muzika nije losa ali nije dobro sto to radi Ritchie Blackmore pa to je isti covek koji je svirao u Deep Purple i Rainbow kojise smatrao najboljim gitaristom Engleske sta mu bi da radi ovaku vrstu muzike valjda je po stare dane odlepio. A sto se tice njegove bolje polovine mislim da joj takva mizika bas i pristaje. sta mu bi?! :? sto sta mu bi? zar neko mora da svira u hard rocku bendu da bi se smatrao za najboljeg? zar ne moze da napreduje u nekoj drugoj vrsti muzike? Quote
AdamCHina Posted April 15, 2003 Report Posted April 15, 2003 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! Quote
blondie Posted April 15, 2003 Author Report Posted April 15, 2003 Do jaja su za sex! \"Shadow of the moon\" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Quote
Recommended Posts