AdamCHina Posted April 16, 2003 Report Posted April 16, 2003 Do jaja su za sex! \"Shadow of the moon\" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Quote
ajsha69 Posted April 16, 2003 Report Posted April 16, 2003 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice Quote
dr NIK@ Posted April 16, 2003 Report Posted April 16, 2003 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchicehehe...zanimljivo 8) Quote
AdamCHina Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice WHATTA HATER?!?! Quote
hooker with a penis Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Ritchie je poceo da pravi muziku za zene, ali bolje i to nego neki macho-heklaj tripovi, ajmo svi ruke UVIS, itd. Dobar mu je "Under A Midnight" 8) Quote
ajsha69 Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice WHATTA HATER?!?! HATEBREED..... HATEBREEEEEEED...... UUUAAAAAARGH...... haha.... heh.... huah.... Quote
ajsha69 Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchicehehe...zanimljivo 8) Quote
dr NIK@ Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Opet ce cika AdamChina da nas optuzuje za lizanje a: Quote
AdamCHina Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Ma jok sinak, I'm just kidding!! Samo ti zili!!!! Quote
AdamCHina Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Ritchie je poceo da pravi muziku za zene, ali bolje i to nego neki macho-heklaj tripovi, ajmo svi ruke UVIS, itd. Dobar mu je "Under A Midnight" 8) "Under a Violet moon" i "Fires at Midnight" a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: Quote
blondie Posted April 17, 2003 Author Report Posted April 17, 2003 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice izvin`te, a ja mislila da dodjem u holidej na svirku crvenog barona... a: nije valjda toliko grozan bend pa da mora da se mrzi... :? 8O :roll: Quote
solicitor Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Imam tisucu njihovih pesama na gomili sad sam se bas nakacio da vidim kako to ide po albumima....al cela gomila je FENOMENALNA!!!!!! Quote
dr NIK@ Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Ma jok sinak, I'm just kidding!! Samo ti zili!!!! jao hvala ti cika Adame 8) Quote
AdamCHina Posted April 19, 2003 Report Posted April 19, 2003 Sto bi vi mladi rekli, NEMA FRKE!!!!!! Quote
ajsha69 Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice izvin`te, a ja mislila da dodjem u holidej na svirku crvenog barona... a: nije valjda toliko grozan bend pa da mora da se mrzi... :? 8O :roll: IZGLEDA DA OVDE BAS NIKO NIJE GLEDAO CHARLI BROWN-A (''Charly Brown and Snoopy show'')................... ali crveni baron je i dalje biiiip! Quote
Kakashi Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 Pozajmio sam jednom prilikom ortakinji (koja ne slusa metal) Blackmore's Night, za koje u zivotu nije cula i maximalno se odusevila. Neverovatno je kako ne-metalci vecinom ne znaju nista o ovom bendu, sem ako ne cuju o tome od metalaca! Quote
Dreadful_Glare Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 sjajan projekat legendarnog Ritchiea zena mu sjajno peva Quote
Kakashi Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Reakcija na prethodni post: :x :| Quote
Facayu Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Imam 4 albuma od njih. Samo mi se nesvidja to sto se sa svakim novim albumom sve vise udaljavaju od prvog albuma koji mi je licno najleprsaviji,najromanticniji,najblazi i najBOLJI. Cuo sam i par pesama uzivo i sada pokusavam da iskopam to od nekoga. Uh jedva cekam. Quote
Black_Cat Posted November 9, 2003 Report Posted November 9, 2003 Obozavam ih! Muzika je stvarno prelepa i opushtajuca, Candice ima najdivniji glas na svetu!!...Shadow of the moon je odlichan album i upravo ta pesma mi je omiljena..... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 9, 2003 Report Posted November 9, 2003 Do jaja su za sex! \"Shadow of the moon\" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice izvin`te, a ja mislila da dodjem u holidej na svirku crvenog barona... a: nije valjda toliko grozan bend pa da mora da se mrzi... :? 8O :roll: Crveni Baron??? Riba sa gitarom nisu loshi a: Quote
blondie Posted November 9, 2003 Author Report Posted November 9, 2003 postoji li jos bend? marko, ovaj post godinu dana stoji... Quote
sanguinia Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 "Crveni baron"? Bice da postoje, pisalo je na plakatima za jednu od onih brucosijada pre neku nedelju da su svirali u Holideju A da, Blackmore's Night :oops: ako ne rekoh vec - valja samo prvi album 8) Quote
Recommended Posts