fiction Posted October 6, 2002 Report Posted October 6, 2002 Strava band sudeci po ovom single-u Siberian Kiss http://www.roadrunnerrecords.com/shared/do...ss_Glassjaw.mp3 Quote
scissors Posted October 9, 2002 Report Posted October 9, 2002 meni zvuce kao neka mjesavina hardcore-a i metala... vokal je uglavnom neki HC sa povremenim uplivima u neki crossover metal, dok je muzika onako vecinom crossover, mada su produkciju mogli malo bolje odraditi... gitare su mi nekako mnogo tihe i u pozadini :roll: Quote
dr NIK@ Posted December 16, 2002 Report Posted December 16, 2002 I meni se svidjaju! a:Za grupu se slazemo ali gde stavi tu go*narsku zastavu kao avatar. Quote
Sam djavo Posted February 2, 2003 Report Posted February 2, 2003 klasican moderni hardcore/emo/metal spoj.... nisu losi... to sudim po jednoj pesmi koju sam gledao na emptyVee 2..... svira bubnjar youth of today s njima Quote
fiction Posted July 11, 2003 Author Report Posted July 11, 2003 Frontman grupe ima jedan dobar one man project.Covjek sve instrumente svira sam ima jedna pjesma za download koja je mnogo dobra a: Projekat se zove Head Automatica www.mp3.com/headautomatica Quote
fiction Posted July 13, 2003 Author Report Posted July 13, 2003 Za pocetak ti preporucujem njihov debi album-Everything You Ever Wanted to Know About Silence kji ima strasnih pjesama kao sto su Siberian Kiss Ry Ry's Song Majour When One Eight Becomes Two Zeros Quote
Out Of Time Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 "Worship And Tribute" je veoma dobar album... originalan nachin pevanja... imaju svoju foru bez obzira na ochigledne uticaje... Quote
dr NIK@ Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 originalan nachin pevanja... imaju svoju foru bez obzira na ochigledne uticaje...Da...bas tako... Inace i svirka je poprilicno neobicna... Quote
HIValicious Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Cuo sam da je pevac neki ultra straight-edger kao poslednji put sam kresao pre 8 godina i ne planiram vise i ostalo....bolesno Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Interesantno....mozda zato i ispusta one cudne (donekle pederske) zvuke s vremena na vreme... Quote
Troglavi Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 reko' da ischupam ovaj topic iz zachelja nekako samo je jedan od najboljih emo bendova... a daryl pallumbo-pevach- je straightedge zato sto boluje od crohnove bolesti-bolesti digestivnog trakta i ta sranja ne sme da se bavi sa bash onako puno stvari...dostupne su nama smrtnicima... mada sumnjam da tu spada i sex... Quote
ajsha69 Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Zashto poslednji Glassjaw zvuchi kao Incubus.... Quote
dr NIK@ Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 nabavio sam neka dva rabija izdanja od glassjaw-a... ne secam se trenutno kako se zovu....sledeci put vise o tome... Quote
dr NIK@ Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 auuu jebote, ala ljudi vole da se hvataju za svaku rec..... pa to je neverovatno... RANIJA IZDANJA....happy now.... .............. Quote
azal Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 daryl peva na prvom singlu "Shoot Frank" od repera Cage-a na novom albumu "Hell's Winter" inace sviraju i neki likovi iz Yo Lo Tengo na albumu takodje i DJ Shadow je radio neke beatove, izlazi u septembru i mislim da ce biti daleko najbolji hiphop album godine, pa eto, poslusaj te. Quote
Freak Kitchen Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) daryl peva na prvom singlu "Shoot Frank" od repera Cage-a na novom albumu "Hell's Winter" ql bas me zanima kako to zvuci... Edited August 1, 2005 by Freak Kitchen Quote
Msungo Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 ja sam ih chuo davno, pre godinu i kusur, i sad sam ih iskopao na starom hardu... imam svega nekih 5-6 pesama od njih... u principu su ok, imaju dosta potencijala, ali im extra trud u produkciji nebi shkodio... Quote
Freak Kitchen Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 jel' neko slusao Head Automatica, Daryl-ov solo projekat? Rock n' roll. Vrh! Palumbo je car... Quote
BodyRemover Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 izlazi novi head automatica 6. juna, popaganda se zove. nema automatora u bendu vishe, jos neke kadrovske promene su usledile ali ne znam nista vise. Quote
Recommended Posts