Wild Child Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 ne znam za tebe al ja ocu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Na ovo se ide O B A V E Z N O ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Hoće li uskoro biti official potvrda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Hoće li uskoro biti official potvrda? E kad to bude onda je sigurniji koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=54909 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Ne mogu jebeno da verujem...ali tachno sam znao...jbt dodje mi da plachem...tad nisam tu arghhh bicu na jebenoj ekskurziji...neeeeeeeee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Ne mogu jebeno da verujem...ali tachno sam znao...jbt dodje mi da plachem...tad nisam tu arghhh bicu na jebenoj ekskurziji...neeeeeeeee... pa nemoj na ekskurziju!! a kad tacno dolaze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Ma moram na ekskurziju jbg...dolaze 4. oktobra imash na onom linku shto je postavio djuk. Inache najvishe mi je zao shto necu videti jednog od omiljenih gitarista Sykesa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 a jbg kad ti se ne da .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Eee, ja sam ove godine otkazao ekskurziju radi Kissa, koga na kraju nije ni bilo. Pa ti vidi... Jedva čekam koncert! Oćemo temu na forumu o koncertima!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Pošto je zatvorena tema o koncertu... There's no rift between John and Scott, no illness, nothing sinister. The band just decided that doing the tour was not in their best interests on this occasion. Al' mu je objašnjenje... Na 202-jci kažu da su kontaktirali organizatore/menadžment, i koliko oni znaju za sada je sve u redu, tako da i večeras dele karte, a ako ipak ne bude koncerta, jbg, šta da se radi, podeliće bar plakate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Пф, серем им се у чарапу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavybeatin`heart Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 SME отрекоха слуховете, че няма да има концерт на Thin Lizzy София Мюзик Ентърпрайсис разпространиха следната информация за организирания от тях концерт на Thin Lizzy, обявен за 3 октомври. На 15 септември (понеделник) в някои интернет сайтове се появи информацията, че Thin Lizzy отменят европейската част на турнето си и съответно концертът им в София няма да се състои. До момента София Мюзик Ентърпрайсис не разполага с никаква официална информация, че това е потвърдено. Напротив, агентът на групата категорично опроверга тези твърдения и ги определи като абсолютно неверен слух. Ние, като промоутър на събитието, потвърждаваме, че всичко около концерта остава непроменено. Билети за него могат да бъдат закупени от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 A jel može njih menadžment da "zamoli" da ipak odrade turneju? Mislim, njima se eto izgleda nešto bezveze tako dig'o da neće da rade, ali ako su se na neki način obavezali, a nema opravdanih razloga da otkažu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Ovaj, prvi april je prošao, ako su mislili da se zajebavaju i daju pogrešne informacije na sajtu, neka zajebu malo... A i ono, ako im se ne svira ne moraju ni da dolaze, a ne da nam sviraju preko kurca... Al ope, Thin Lizzy je to, treba ih videti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake_Zr Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Ako je maturska exkurzija,zajebi sve i pici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Na 202-jci kažu da su kontaktirali organizatore/menadžment, i koliko oni znaju za sada je sve u redu, tako da i večeras dele karte, a ako ipak ne bude koncerta, jbg, šta da se radi, podeliće bar plakate. Daj kartu kurvo,znam da si je ugrabio sigurno u prva 3 dana od kako su poceli da dele karte Razmislja,mog'o bih da odem na ovo,ali...jebem ti Dom Sindikata i ta sedeca mesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 ali COLD SWEAT ko je bio na koncertu? sa kojom stvari su otvorili? falio je whiskey... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobite Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 otvorili su sa jailbreak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 hvala. nismo verovali da će početi na vreme. i dok smo mi stajali ispred i pili vino oni su svirali jailbreak. tako mi i treba kad večito kasnim i zajebavam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobite Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 pa i nisu poceli na vreme,poceli su oko 8 i 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Izvestaj sa certa, by Bane Lokner http://www.rockserbia.net/reportaze/izvest...-sindikata.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 pa i nisu poceli na vreme,poceli su oko 8 i 15 šta da ti kažem kad sam i na taj zakasneli početak.. zakasnila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Lepo pise na karti - 20 casova pocetak. Btw. karta izgleda sramotno. Eventim je Pikaso za ovo govance od karte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 jeste da, lepo piše i meni seka fino kaže mojne da kasniš. al ja ne verujem .. u stvari nam je ono vino poremetilo koncept. kao, ajde da se ne baci, i ostadosmo do 20.20 jbg ovo treba da me nauči pameti. što je najcrnje nije mi prvi put da mi se dešava da zakasnim na svirku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts