Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 jel bi ovaj car sa druge fotke u tim belim carapama isao i na Wacken ? Quote
Apeiron Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Ne vidi se na slici drugi gitarisa, ima iste takve carape. To im je neki fazon izgleda, mada ne znam kako se uklapa uz industrial metal koji sviraju Quote
Vozd Jovan Pogani Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Vozde, vozde, nije te bilo da podrzis... Mi smo slavili ispred kastela unaprijed veliku pobjedu tankera... Slavlje je pocelo jos oko 20... Quote
Saša Grbić Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Koliko mi se čini, bilo je malo ljudi. Može to puno bolje. Quote
Bloodline Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 ma koga sad briga za ljude....bitno da idu...a tamo ce hvala bogu biti ljudi...i bice maximalno podrzani i promovisani!!! Quote
Saša Grbić Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Pozdrav. Večeras u emisiji Balkan metal night možete čuti interviue sa učesnicima finala. Emisija počinje u 20 časova. Link za stream možete naći u temi o emisiji na forumu. Link ka temi se nalazi u mom potpisu. Quote
Recommended Posts