Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odkad se na moto skupovima prodaju ulaznice?

Oduvek. U Zrenjaninu godišnje ima 3 moto skupa za koje ja znam upad je uvek 300 dinara.Bilo bi glupo da i za Tarju bude neka veća cena za upad ipak je to moto skup.

Posted

Ha,jos neki lik postavio temu pre jedno mesec dana o ovome,a ja mu reko "Ma de ce bre Tarja da dodje u Debeljacu,jel si ti citav?" :haha:

Posted

Иако има очајну музику,овај концерт се мора посетити,због култности! Надам се Алогији,да поправи квалитет. :rockdevil:

• Upvote 2
  • Downvote 6
Posted (edited)

@El Karnisero

To bi onda već bio ozbiljan power spektakl. :mrgreen:

Elem, ako ovoga stvarno bude, će se poseti, š'o da ne.

Edited by crusader84
Posted

@Svart:cim bude gotov line up (bar za Explosive stage) :meshuggah:

Al i dalje ne mogu da se nacudim - Tarja u Debeljaci...jebo mamu :haha:

Posted

Мислиш да она има појма шта је Дебељача уопште? Добиће паре за то, има да пева и на стадиону Чукаричког да јој кажу. Верујем да се неће обрукати и да ће спремити неке лепе "одаје" за њу. :haha:

• Downvote 1
Posted
...и да ће спремити неке лепе "одаје" за њу. :haha:

A u "odajama" - redaljka :haha:

Oh well,zivi bili pa videli kako ce ovo da ispadne :)

Posted

Већ замишљам маторе и брадате бајкере како се мрште на још дебље и масније готичарке. :haha: :haha:

• Upvote 6
Posted

A u "odajama" - redaljka :haha:

Bajkeri ili grupi bojsi?Najbolje naizmjenično...

Reko sam pajtosu,svršio je.Tarja ga loži pravo.On sjedne na ruku da mu utrne (onda misli da je Tarjina) pa masturbira.

evo šta vele na rs metalu

Biće skandiranja, Baci s... da se igramo...
  • Upvote 3
Posted

Мислиш да она има појма шта је Дебељача уопште?

Kako ne zna šta je debeljača? Pa ona je debeljača! Bilo bi lepo da dovedu i onu curu iz benda Sirenia. Beše ima i u Therion-u neka pevaljka? Pa onda ona Sara Jezebel, može da se napravi festival debeljači!

• Upvote 3
  • Downvote 6
Guest HEFEST
Posted

Prvi i jedini put u istoriji skup yumetalaca u DEBELJACI!!!! Ko ne dodje zena mu je peder!!!

• Upvote 3
Posted

Gde mu dodje ta Debeljaca? :D Jel ima asvaltiran put do tamo?Koliko sinobusa treba da se promene do tamo?Ima li koji clan foruma odande da nas izvestava kako teku pripreme za Tarjin dolazak? :haha:

Posted (edited)

Opstina Kovacica, neka pizda materina... Prevoz Mazga, za organizovani prevoz traktor. :haha:

Ko sto rece moj drug, kad moze Tarja u Debeljaci, moze i Cannibal Corpse na sajmu poljoprivrede

Edited by Shinigamy91
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Мислиш да она има појма шта је Дебељача уопште?

Зна курац,не зна ни где је Србија.

Чека се одговор општине,на пример,Житиште на ово.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...