Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ма најбоље би било да се све то премести у СКЦ! Јбт, 40 километара од Београда и проблем је снаћи се за превоз. Па и да је у некој вукојебини сигурно има аутобуских линије које пролазе ако не кроз Дебељачу, а оно 5-6 километара одатле. И веровали или не, најчешће човеку не отпадну ноге од толиког пешачења. При том је у питању викенд, па је врло вероватно да људи могу да одвоје више времена и оду раније, ако постоји само један полазак у току дана. У најгорем случају можеш отићи и бициклом (фала Богу да је у Војводини)

• Upvote 2
Posted

Pojedincima je očigledno problem promjeniti 2 autobusa da bi otišli na koncert.Ljudi iz kojekakvih vukojebina stopom dolaze na koncerte,a nekom problem otići 40-ak km od kuće.

• Upvote 1
Posted

Pojedincima je očigledno problem promjeniti 2 autobusa da bi otišli na koncert.Ljudi iz kojekakvih vukojebina stopom dolaze na koncerte,a nekom problem otići 40-ak km od kuće.

babe

• Upvote 1
Posted

Bila sam na koncertu u SKC-u 27.oktobra 2008. Kasnila je dobrano :da: U publici je počela da se oseća nervoza, pošto nije bilo predgrupa...Ko je bio, zna; da ne filozofiram...Meni je jednom da je čujem i vidim bilo dosta...Žao mi je što to nisam dok je bila u NW-u.

Svima koji idu, želim prvo da do tamo stignu( pošto je u pitanju Moto skup verovatno da organizatori i nisu mnogo mislili na one koji nemaju svoje makine pa je problematično doći do Debeljače ali nije nemoguće) a onda da se Tarja pojavi i da ne kasni mnogo i da ne bude kiše i da posle ima ko od vas o čemu ovde da piše :D !!!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pa nije valjda da se jos niste dogovorili kako iz Beograda da predjete tih 40km?! :bigblue:

Pa jbt. prepesacio sam vise za neke svirke, a sad prelazim preko 600km tamo i nazad. Do juce smo planirali vozom da idemo, mada smo se snasli i iznajmili dva taksija za tamo i nazad sta ce svakog kostati po 1.500rsd. Pokusajte tako ili pod jednu ruku sator, prod drugu pivo i vozom koji je krece sa stanice Dunav u 11:30 (cena oko 180rsd), a ako ne voz onda bus i tako ujutro nazad ili taksijem koji je oko 1.000rsd do BG-a

Inace na facebook stranici Tarja Turunen Serbia pise da ce biti samo sedam pesama i trajace sve ukupno 40 minuta. Evo set liste:

Dark Star

I Walk Alone

Falling Awake

Underneath

In for a Kill

Die Alive

Until My Last Breath

Tako da za svojih 800rsd od ulaznice ocekujte dobru pasuljcinu i kratak koncert :mhihi:

Posted (edited)

Ma nije problem da odem.... Ali ne znam kako....

Lovi neki bus koji ide do Kovačice (iz Beograda ili Pančeva) i zamoliš šofera da ti stane kod skretanja za Debeljaču.Po google earthu od puta Pančevo-Kovačica do Debeljače imaš 3 kilometra ili nekih 30-40 minuta hoda.Lagano kreneš i kako nailaze kola stopiraš.Ako ti neko stane dobro je,ako odeš pješaka neće ti muda puknuti.Najbolje da pozoveš "informacije" i tražiš brojeve telefona autobuskih stanica,pa onda zovi njih i raspitaj se kud,šta,kako i zašto idu autobusi.Nije teško i ne boli.

Edited by metallicus
Posted

Pa nije valjda da se jos niste dogovorili kako iz Beograda da predjete tih 40km?! :bigblue:

Pa jbt. prepesacio sam vise za neke svirke, a sad prelazim preko 600km tamo i nazad. Do juce smo planirali vozom da idemo, mada smo se snasli i iznajmili dva taksija za tamo i nazad sta ce svakog kostati po 1.500rsd. Pokusajte tako ili pod jednu ruku sator, prod drugu pivo i vozom koji je krece sa stanice Dunav u 11:30 (cena oko 180rsd), a ako ne voz onda bus i tako ujutro nazad ili taksijem koji je oko 1.000rsd do BG-a

Inace na facebook stranici Tarja Turunen Serbia pise da ce biti samo sedam pesama i trajace sve ukupno 40 minuta. Evo set liste:

Dark Star

I Walk Alone

Falling Awake

Underneath

In for a Kill

Die Alive

Until My Last Breath

Tako da za svojih 800rsd od ulaznice ocekujte dobru pasuljcinu i kratak koncert :mhihi:

organizatori su mi rekli da je potpisan ugovor da svira najmanje 90 minuta.

Posted

Koncert ce trajati sat i 30 min takav je dogovor i da bude vise stvari od NIGHTWISH-a ipak je to moto skup,to je ono sto ja znam,a sto se tice prevoza iz Bg do panceva ima svakih 20 min ima sa dunav stanice i direktno a iz panceva ima i buseva i kombija dosta tako da ne treba da brinete ne znam cemu takva frka .Nije ovo neka zabit ,stvarno dizete frku a bezpotrebno .40 km da predjete i kukate ko babe,kako cete sutra da uradite za sebe nesto u zivotu ako necete da dignete dupe vec cekate da neko nesto uradi za vas.Za povratak ima tolko privatnih prevoznika da nema brige.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Gde je glavna autobuska stanica u Pancevu? Je l blizu buvljaka i zeleznicke???

ne. glavna autobuska stanica u p[ancevu je u centru grada. svi autobusi iz BGa idu tamo.

Kad udjete u pancevo imate 1.stanicu kod Hotela tamis, a druga je glavna. ne mozete da omasite i da ocete! :D

Posted (edited)

Ovako:

Krenete busem iz beograda za Pancevo u 16:30 ili usa Dunav stanice (33,48,37,58) ili sa Pancevackog mosta (16,27e,43,95,96) u Pancevu ste pre 17h. karta je je 90din. idete do GLAVNE (ne Hotel Tamis!)

sa glavne u 17:15 imate bus do debeljace. 140din

opcija 2.

krenete iz Bga u 18:20, u 19h ste u PA, i imate bus do debeljace u 19:30h.

Edited by METAL Man
Posted

Jok, tamo negde iza gradskog SUP-a u 29. novembra (tj Bulevaru Despota Stefana), taj baš kružni tok sa koga kreću busevi za PA i okolinu je na uglu Poenkareove i Jovana Avakumovića (na Google maps pa nađite), tu je i okretnica 44, a prolaze 48, 33, 37, 58.

Bio ja danas da overim, rekoše mi da ima buseva za Kovačicu (koji staju blizu Debeljače) u 16 i 18:15, ima i između nekih polazaka, otprilike na pola sata, ali niko nije znao nešto preciznije da kaže i da li neki ide baš kroz Debeljaču. Dakle može tako, ali sasvim OK varijanta je i ovo ići do Pančeva da odatle nekim prevozom...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...