Night's Blood Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Hvala. Onda mi je najbolje da idem Beovozom do Panceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Danas je 4 godine kako sam sa svojom devojkom. Extra sto Tarja bas danas ima koncert My lucky day \m/ 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Nista ljudi,vidimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ko neće da zakasni na koncert, neka ne drinkuje s Lazom pre istog. Vidimo se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ispade Debeljača Mordor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Koncert bio super... Samo steta sto je trajao 1h. Kasnio je sat vremena. Svirali su Dark Star, I walk alone, Over the hills, Where were you last night, End of all hope, Die Alive, My little phoenix, Little Lies..... Debeljaca je fino mesto. Tarja i njen bend su 20 min posle koncerta otisli...... mini busom u pratnji policije ..... Pa ne znam gde su otisli...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Meni se čini da je bilo malo više od sat vremena i da, fin koncert skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Dajte set listu!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Evo: Intro/Dark Star My Little Phoenix Falling Awake I Walk Alone Drum solo/Little Lies Underneath End Of All Hope Ciaran's Well In For A Kill Where Were You Last Night Die Alive Over The Hills... Until My Last Breath 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Ovako: Organizatorima svaka chast, bilo je lako stici i snaci se. Moto skup je sjajno osmisljen, vedra atmosfera, raspolozeni ljudi i uparadjeni motocikli :-) Malo su smarali voditelji, al su zato kotrljanje nesrecnog golfa po livadi, nadvlacenje konopca,trke na pijano i druge igre pobedile XD Sto se Tarje tice, bilo je sigurno barem hiljadu ljudi, svirali samo sat, koncert kasnio uobicajeno. Definitivno nema vise glas kao pre, ali dobro peva i veoma je harizmaticna. Pesme su bez veze, bend izbrljao End of all hope i Over the hills and far away. Nije bilo bisa, otisli su odmah bez kontakta s fanovima, do menadzera nisu mogli ni ljudi s propusnicama. Ako ikoga zanima imala je 2 odevne kombinacije, ako ne racunamo japanke i farmerke sa tonske, koju sam takodje slusala jer je opusteno moglo da se dodje. Sve u svemu, lep dan, profi tezga, daleko od Nightwisha ali veselo. Videsmo i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Koncert je trajao ztachno od 22h do 23 10h,malo,ali verovatno je to koliko para,toliko music...Zadovoljan sam,pozdrav ljudima sa kojima sam bio...RAKIJA CONNECTING PEOPLE,he he he... IN ROCK WE TRUST IN METAL WE BELIEVE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali_Zmaj Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Ovako: Organizatorima svaka chast, bilo je lako stici i snaci se. Moto skup je sjajno osmisljen, vedra atmosfera, raspolozeni ljudi i uparadjeni motocikli :-) Malo su smarali voditelji, al su zato kotrljanje nesrecnog golfa po livadi, nadvlacenje konopca,trke na pijano i druge igre pobedile XD Sto se Tarje tice, bilo je sigurno barem hiljadu ljudi, svirali samo sat, koncert kasnio uobicajeno. Definitivno nema vise glas kao pre, ali dobro peva i veoma je harizmaticna. Pesme su bez veze, bend izbrljao End of all hope i Over the hills and far away. Nije bilo bisa, otisli su odmah bez kontakta s fanovima, do menadzera nisu mogli ni ljudi s propusnicama. Ako ikoga zanima imala je 2 odevne kombinacije, ako ne racunamo japanke i farmerke sa tonske, koju sam takodje slusala jer je opusteno moglo da se dodje. Sve u svemu, lep dan, profi tezga, daleko od Nightwisha ali veselo. Videsmo i to. Lepa recenzija... lepo bilo... Tarja je Tarja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Sve u svemu, lep provod. Nadam se da ce biti nesto slicno ovome next year! I ja sam zadovoljan set listom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 dobar provod, zezanje, bili na press konferenciji, slikali se i to. organizacija bila odlicna, svaka cast, kazu da spremaju jos veca iznenadjenja za sledecu godinu. http://www.youtube.com/watch?v=ah8wd6G_JBE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Da se vraca u Najtvis? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 Steta sto je samo 2 pesme od NW pevala.. :/ Nije bilo obecanih sat ipo svirke, nije bilo ni bisa... U svakom slucaj OK koncert. Ovi iz Debeljace su jako fini ljudi, organizacija super, po celom gradu su bili likovi koji su objasnjavali kako da se dodje. svaka im cast. Sledece godine ocekujemo Dream Theater! Onaj gitarista je raspad totalni! Solaze nije svirao, pola pesmama je izbrljao, pustali ga i na matricu dok je on namestao kablove.. ALI BITNO JE DA JE BAJA PROMENIO GITARU NA SVAKOJ PESMI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Tarjina karijera je sprdnja sama po sebi. 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Bilo veselo sinoc.Video sam neke ljude sa foruma koje nisam video 100 godina ...bilo je sigurno barem hiljadu ljudi, svirali samo sat, koncert kasnio uobicajeno. Definitivno nema vise glas kao pre, ali dobro peva i veoma je harizmaticna. Pesme su bez veze, bend izbrljao End of all hope i Over the hills and far away. Nije bilo bisa, otisli su odmah bez kontakta s fanovima, do menadzera nisu mogli ni ljudi s propusnicama. Koncert je trajao nesto vise od sat vremena. NJen glas mi se cini isti kao i pre (OK,ne slusam je redovno,pa mozda i gresim),ali zato ima dobar nastup na stage-u. Sto se tice kontakta sa fanovima - kad je bila tonska neke dve devojke su bile sa njom na bini i pevale/skakale tu nesto,tako da svaka joj cast sa te strane sto se ne ponasa kao "zvezda" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Sve u svemu, tonska je trajala duze od koncerta. Ali bilo je dobro, da na mracim. Setlista malo bezveze, ali sta sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BUvvbMeaE5s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Je l' ovo Mike Terrana na bubnjevima bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Je l' ovo Mike Terrana na bubnjevima bio? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Haha. Vrh! Koja je to zivotinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Vido sam da se snima profi kamerom ceo koncert. Kako doci do tog snimka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Bilo bi super da se ovaj moto skup pretvori u pravi metal/hard rock festival svake godine. Ja ih podrzavam, organizacija je bila dobra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts