Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, državi u kojoj većina poznatih metal bendova ne može da skupi ni 300 ljudi na koncertima stvarno treba festival. Nismo li već pričali o ovome 1000 puta?

Posted (edited)

Koncert nije bio los, a i da je bio kupila me je sa End of all hope. :D

Organizacija odlicna.

Inace, u Debeljacu vise nikada, jebeno slepo crevo. :haha: Smrzli smo se k'o p***e dok smo cekali prvi jutarnji.

Ali provod je bio dobar. :da:

Edited by Night's Blood
  • Downvote 1
Posted

Bus/voz kasni dva sata, jedva dođeš, kratak ali sladak nastup, deljenje mišljenja o svirci sa ortacima, smrzavanje do prvog jutarnjeg voza/autobusa, koji kasni dva sata. To je metal :rockdevil:

• Upvote 2
Posted

Da, državi u kojoj većina poznatih metal bendova ne može da skupi ni 300 ljudi na koncertima stvarno treba festival. Nismo li već pričali o ovome 1000 puta?

Ma jesmo, ali to su samo zelje.

Posted (edited)

Super provod. Organizacija OK. Iako mi nije bilo dobro Tarja me je veoma oraspolozila a na bol sam i zaboravila :smile:

Nadam se da ce sledece godine biti nesto vece, u smislu vise bendova :bend::veseli:

Jedino sto me nervira je to sto se kasni! Kako drugi mogu da pocnu na vreme tako mogu i oni.

Edited by DunkelheitRa
Posted

Meni je bio sasvim ok koncert, iznendailo me što nije bilo bisa ali ajd' šta sad. Tarja sasvim solidno pevala, imala je dobru komunikacijku sa publikoma a i ispratila sam onu tonsku probu gde je skroz bila opuštena i pričala sa grupicom ljudi u prvim redovima što mi se dopalo. Organizacija je bila super. Stvarno su bili prijatni oni ljudi na ulicama kad samo se ortak i ja raspitivali za mesto održavanja.

Ko je malo poranio na skup mogao je da se posluži paprikašem (koji nije bio bog zna šta, ali kuvana klopa je to. :mrgreen: ). I kamp mesto je bilo skroz super, sveže pokošena trava, taman mekano za spavanje u šatoru a i nije bilo hladno u toku noći. U svakom slučaju, dobar provod je bio. :)

• Upvote 1
Posted

inace na pressu je rekla da je bila u muzeju naivne umetnosti i da sat vremena nije izlazila i da ce to biti jednim delom preneseno na naredno izdanje. :)

Sta ce to da bude, metal za naivne ljude?

Meni je tonska proba pomalo bila cak i zabavnija od samog nastupa, jer je bila skroz opustena i poprilicno dugacka. Iznenadio sam se kad su svirali Zombie od Krenberisa (doduse, mikrofon i klavijature su bili mutirani, nije publika mogla da ih cuje). Ali mi i dalje nije jasno sto nije bar jednu pesmu na bis otpevala, onako je delovalo kao da je pobegla sa scene.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...