Lotus Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Da je srece pa da i mi imamo Metal festival. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 To zaista treba Srbiji - Metal festival. A ne da moram da idem u drugu drzavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Da, državi u kojoj većina poznatih metal bendova ne može da skupi ni 300 ljudi na koncertima stvarno treba festival. Nismo li već pričali o ovome 1000 puta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 (edited) Koncert nije bio los, a i da je bio kupila me je sa End of all hope. Organizacija odlicna. Inace, u Debeljacu vise nikada, jebeno slepo crevo. Smrzli smo se k'o p***e dok smo cekali prvi jutarnji. Ali provod je bio dobar. Edited June 26, 2011 by Night's Blood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Bus/voz kasni dva sata, jedva dođeš, kratak ali sladak nastup, deljenje mišljenja o svirci sa ortacima, smrzavanje do prvog jutarnjeg voza/autobusa, koji kasni dva sata. To je metal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Ja poneh jaknu XD Evo slike sa tonske : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Bus na srecu nije kasnio, ali Debeljaca je mesto u kom vreme stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Bilo bi super da se ovaj moto skup pretvori u pravi metal/hard rock festival svake godine. Ja ih podrzavam, organizacija je bila dobra. Dobra ideja skroz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Ja poneh jaknu XD Evo slike sa tonske : Wimbish jbt.!!! Zaboravio sam da on svira sa njom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Da, državi u kojoj većina poznatih metal bendova ne može da skupi ni 300 ljudi na koncertima stvarno treba festival. Nismo li već pričali o ovome 1000 puta? Ma jesmo, ali to su samo zelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 koliko je kostalo pivo? mi smo uneli milion limenki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Toceno 100 din. I mi smo napakovali limenke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 100kinti je toceno. pljeska 150. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Toliko sam natrpala luka u pljesku da mi posle nije bilo dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 inace na pressu je rekla da je bila u muzeju naivne umetnosti i da sat vremena nije izlazila i da ce to biti jednim delom preneseno na naredno izdanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Steta sto sam propustila tonsku. :/ http://www.youtube.com/watch?v=B87e0QpeB5w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Vidim sve same klinke u prvim redovima. A nisam znao da Terrana i dalje svira kod Tarje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DunkelheitRa Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 (edited) Super provod. Organizacija OK. Iako mi nije bilo dobro Tarja me je veoma oraspolozila a na bol sam i zaboravila Nadam se da ce sledece godine biti nesto vece, u smislu vise bendova Jedino sto me nervira je to sto se kasni! Kako drugi mogu da pocnu na vreme tako mogu i oni. Edited June 26, 2011 by DunkelheitRa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masha Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Meni je bio sasvim ok koncert, iznendailo me što nije bilo bisa ali ajd' šta sad. Tarja sasvim solidno pevala, imala je dobru komunikacijku sa publikoma a i ispratila sam onu tonsku probu gde je skroz bila opuštena i pričala sa grupicom ljudi u prvim redovima što mi se dopalo. Organizacija je bila super. Stvarno su bili prijatni oni ljudi na ulicama kad samo se ortak i ja raspitivali za mesto održavanja. Ko je malo poranio na skup mogao je da se posluži paprikašem (koji nije bio bog zna šta, ali kuvana klopa je to. ). I kamp mesto je bilo skroz super, sveže pokošena trava, taman mekano za spavanje u šatoru a i nije bilo hladno u toku noći. U svakom slučaju, dobar provod je bio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DunkelheitRa Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Vidim sve same klinke u prvim redovima. A nisam znao da Terrana i dalje svira kod Tarje. A pa njih ima svuda, k'o mravi su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 inace na pressu je rekla da je bila u muzeju naivne umetnosti i da sat vremena nije izlazila i da ce to biti jednim delom preneseno na naredno izdanje. Sta ce to da bude, metal za naivne ljude? Meni je tonska proba pomalo bila cak i zabavnija od samog nastupa, jer je bila skroz opustena i poprilicno dugacka. Iznenadio sam se kad su svirali Zombie od Krenberisa (doduse, mikrofon i klavijature su bili mutirani, nije publika mogla da ih cuje). Ali mi i dalje nije jasno sto nije bar jednu pesmu na bis otpevala, onako je delovalo kao da je pobegla sa scene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 ja sam pomalo pijan, sto se i vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Vidim sve same klinke u prvim redovima. A nisam znao da Terrana i dalje svira kod Tarje. Tebra,uvatila me nostalgija,mi se upoznasmo pre bese 3-4 god na tarji u SKC-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Evo od mene jedna slika, za sve fanove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Napisala je na Twitteru pre sat:Thank you Serbia for the last night! Hope to see you soon again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts