Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Chicken Little 420

Ljubomoran sam.... Ocu i ja sliku s Tarjom. Kako si uspeo da je navatas?

Edited by LazaGNR
Ne quote-uj sve jebote...
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Krenuo sam u petak uvece oko 21h za Debeljacu i vratih se pre koji sat taman na posao ovako smrdljiv

:bigblue:

Organizacija je bila na nivou, svaka cast De'Wheels-ima. Moto skup u Debeljaci je od sada na mojoj listi "must go" kraj Apatina i Futoga jer je zaista jedan od boljih u Vojvodini. Docekali su svakog ko najboljeg prijatelja i zaista su sredili prostor. Jedina primeda je sto nije bilo Jelena, ali sredilo se u najblizoj prodavnici.

Tarja k'o Tarja je bila odlicna. Uzivo dosta bolje i zvuci i :red: izgleda. Pre koncerta sam se slikao, dobio autograme i izljubili se srpski :bigblue: tri puta, a posle sam dobio i set listu koja je bila kraj njenog mikrofona.

Evo par snimaka koje sam snimio te noci:

• Upvote 3
Posted

Organizacija je bila na nivou, svaka cast De'Wheels-ima. Moto skup u Debeljaci je od sada na mojoj listi "must go" kraj Apatina i Futoga jer je zaista jedan od boljih u Vojvodini. Docekali su svakog ko najboljeg prijatelja i zaista su sredili prostor.

Vaistinu! :):pivopije:

Posted

Deluje iskreno zadovoljno. Drago mi je što je tako zbog ljudi koji bi voleli da je ponovo vide na samostalnom koncertu, iako ja sam nisam obožavatelj njene muzike. :da:

• Upvote 3
Posted

To zaista treba Srbiji - Metal festival. A ne da moram da idem u drugu drzavu.

Sa kartom od četiri hiljade dinara i Maidenima ili Metallicom kao headlinerima, možda bismo i mogli da govorimo o nekom jednodnevnom festivalu. Plus pod uslovom da u okruženju ne bude sličnih koncerata...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pitam se po cemu je on legenda!

Sram da te bude, odma' se ritualno samobanuj. :lol:

Evo nekih dojajnih pro snimaka sa 'certa...

Sasvim pristojan koncert, falio koji bis, koja stara stvar (Stargazers bila na tonskoj a nije na 'certu!), ali da ne elaboriram, opet ćemo da zaglavimo u raspravi stari vs novi Nightwish. :haha: Tarja odlično otpevala, Terrana jeb'o mame (ne znam koj' đavo on još uvek traži s Tarjom, keš verovatno, imam utisak da se žešće dosađuje), jedino mi onaj gitarista bio nešto blje... A da, kljavadžija isti Murinjo. :lol:

Generalno jedan lep događaj, fino organizovano, prostor je skroz kul, nadam se da će narednih godina i nešto veće tu napraviti.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Cekaj, da li neko ide na Tarjine koncerte da bi zapravo slusao njene pesme?

Manje-više. :mrgreen:

Iz mog ugla, to izgleda ovako... NW iz perioda zaključno sa Century Child mi je sasvim sigurno bar među 4-5 omiljenih bendova, ako uzmemo u obzir period posle 2003, njah, jedan od gomile bendova koji su mi OK ali ništa posebno, mogu da prođu među 40-50. Tarjina solo karijera, pa tu negde kao noviji NW, tj niže nešto, ipak ja kod NW-a dojajnija mjuza. DPP mi je muzički i bolji nego Once, ali vokal ga sa'ranjuje. :mhihi:

• Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...