Шарки Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Сви нас знате, ал' за оне који случајно не знају ево CV бенда: Seljačka Buna je osnovana u februaru 2005, i u tom sastavu je svirala po beogradskim klubovima do 2008 kada se članovi benda razilaze. Na zahtev verne publike bend se okuplja u novom sastavu u leto 2010 i počinje sa snimanjem demo albuma. Slede brojne svirke i promocije širom Beograda. Seljačka Buna svira samoproklamovani žanr „agro metal“. To jest karikira hevi metal pokret sa primesama klasičnog roka, bluza i etna. Tekstovi su mahom humoristički, sa satiričnom crtom i blagom kritikom trenutnog stanja u državi i svetu. Bave se temama ljubavi, religije, narodne epike i metala. Muzički uzori su im Tenacious D, System of a Down, DVDA, Electric Six, Faith no More itd. Diče se toplom porodičnom atmosferom na svirkama, sa čestim pojavljivanjem prijatelja benda na bini. Album i spotovi su u pripremi, a demo od pet pesama se može skinuti sa interneta i dobro je prihvaćen. Чланови су: Брада (Иван Вељковић) - глас народа, кука, вриска, дрека, паника Шарки (Стеван Радоичић) - тон мајстор, домар, гитара и појење Др. Глу (Милан Глушчевић) - фреза, гитара и самобој Газда Вуја (Вук Николић, Herr Wolf) - најбољи лош басиста на свету, сива еминенција Шендо (Марко Дошен) - по бубњу ударци, челична рука правде И придружени члан: Њања (Ања Твртковић) - Бунин шегрт, приправник и гардероберка Сељачка Буна на сајту SoundCloud Сељачка Буна на EXIT сајту (КЛИК НА LIKE!) Сељачка Буна на UFO сајту (КЛИК НА LIKE!) 3 1 Quote
Шарки Posted April 13, 2011 Author Report Posted April 13, 2011 Биће ускоро, не брин'те се, биће објављено. Quote
Bata Trokrilni Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Jebeš mi sve, nisam ni znao da je ovo Šarkijev bend! Pa koga sam ja to od vas upoznao skoro, mislim da će biti gitarista... Ali, pesma Nije htela definitivno je mogla imati jači kraj teksta - ovako ispada da generalno nije htela da se kara, a bila bi fora da nije htela s njim koji je bio strpljiv, da bi se posle dala prvoj budali koju pokupi na nekoj žurci. Jer, tako to u praksi obično i biva. 2 5 Quote
Шарки Posted April 14, 2011 Author Report Posted April 14, 2011 Неће бити да си мене упознао, знао би. 1 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Sharkey,ne priznaj nista! 1 Quote
Vuk Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Princheva pricha ima poentu, ali sa svoje strane mogu da kazem da sam svojevremeno bio sa zenskom koja nije htela da se kara uopshte. Pesma je ubodena kao prstom u dupe. 3 Quote
Fapril ethereal Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 (edited) vratite seksi Vukajlovica Prvog Zaznojnog na vokal! edit:u stvari nemojte.. Edited April 14, 2011 by Fapril ethereal 1 1 Quote
Bata Trokrilni Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Princheva pricha ima poentu, ali sa svoje strane mogu da kazem da sam svojevremeno bio sa zenskom koja nije htela da se kara uopshte. Pesma je ubodena kao prstom u dupe. To stoji, ali verzija koju sam pomenuo bila bi brutalnija, a bez brutala nema mjetala. 2 Quote
johnnyzzz Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 misliš jadnija u picopaćeničkom smislu te reči... biobi to mjetal, nejebački emokor mjetal... 1 Quote
Zen Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 vratite seksi Vukajlovica Prvog Zaznojnog na vokal! edit:u stvari nemojte.. :haha: njega u publiku da baca brushaltere Quote
Fapril ethereal Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 a jes davao je neki shmek celoj prichi,onako krakat i usukan ko papudzijski machak.. josh kad se obmota oko onog stalka za mikrofon pa se presamiti ko kuche kad sere koshchine..provod.. Quote
Bata Trokrilni Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 (edited) misliš jadnija u picopaćeničkom smislu te reči... biobi to mjetal, nejebački emokor mjetal... Priču posmatraš isuviše muškocentrično. Šta on picopaćenik, pomisli malo i na tu devojku, zamisli koliko je jadna tek njena sudbina. U stvari, ne mora jadno da se završi - može tu neko nekog da odrobija, pa da bude brutal u pravom smislu te reči. Edited April 14, 2011 by Bata Trokrilni 1 2 Quote
Шарки Posted April 14, 2011 Author Report Posted April 14, 2011 Mолио бих Трапару да одјебе са теме. 3 3 Quote
Bata Trokrilni Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Za to će da moraš da ga prijaviš moderatoru, pošto je dotični bezobrazan i ne obazire se na to kad ga neko uljudno zamoli. 1 3 Quote
Шарки Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 Нећу те пријавити, али зашто имаш тај патолошки нагон да на свакој теми доказујеш колико си "паметан". -.- 2 2 Quote
Saša Grbić Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Ima li gdje ovo da se đuture skine, da ne moram skidati pjesmu po pjesmu? Quote
Saša Grbić Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Hvala. Hevi metal je to je vrh pjesma. Sutra ću je najvjerovatnije pustiti u emisiji. 1 1 Quote
Шарки Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 Важи, само јави кад тачно да слушамо. Quote
Шарки Posted April 20, 2011 Author Report Posted April 20, 2011 E, јеби га, ја нисам био при компу па не слушах, ал' нема везе. Ускоро ћемо објавити датум неких свирки, ту и тамо неку нову песмицу и свашта нешто. Quote
Saša Grbić Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Nema veze. Ipak sam vas pozdravio. Quote
Шарки Posted May 10, 2011 Author Report Posted May 10, 2011 Следећа свирка: Дангуба, недеља, 15.мај, Metal Sound. Свирају још Sky revenge и Nexus. Улаз 150 динара. Имамо још једну у плану, ал' о томе ускоро. Quote
Recommended Posts