Шарки Posted October 23, 2011 Author Report Posted October 23, 2011 Ма, јок, било нам је до јаја. Фурали смо (бр)екавицу све време а да нас нико није смарао. Концерт је био одличан и ми смо јако задовољни целим путешествијем. Следећа ствар - објављивање албума! 2 2 Quote
Chicken Little 420 Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 SMP Music objavljuje debi album Seljačke Bune! http://www.serbian-metal.org/index.php/smp-music-objavljuje-debi-album-seljacke-bune.html Quote
Шарки Posted October 31, 2011 Author Report Posted October 31, 2011 Претече ме човек. Ето, 7.11. званично излази интернет издање албума, тако да можемо већ да се пребацимо у домаћу (метал) сцену! 1 Quote
Шарки Posted October 31, 2011 Author Report Posted October 31, 2011 И хвала Талвију на премештању теме. 1 Quote
Шарки Posted November 7, 2011 Author Report Posted November 7, 2011 http://www.serbian-metal.org/index.php/smp005-seljacka-buna-buna-je-pocela.html Иииии, ево гааа! !!!!! Хвала Лакићу на помоћи и издавању! Сви који би хтели и ЦД приде, диск кошта у претпродаји 350 динара и може се наручити на [email protected]! 2 1 Quote
DarkTerroR Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 ljudi stvarno svaka cast, skroz super album! kad ce neka svirka u bg-u ili okolini? Quote
Шарки Posted November 12, 2011 Author Report Posted November 12, 2011 Хвала на похвалама! Биће ускоро промо свирка у Београду, само тражимо неки крштен простор где бисмо могли да свирамо. 1 1 Quote
solicitor Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 "Sedeo sam kući pijan i slušao Panteru ..." odma me uhvati nostalgija za tim vremenima Sama svirka je jako kvalitetna, produkcija dosta dobra. Sećam se prvih svirki kad je Seljačka Buna počela kao zajebancija. Ideja je ostala potpuno ista, samo što sada to tehnički zvuči mnogo ozbiljnije. Ponajviše mi se sviđa Punk šlager, ako ne računam melodije Balaševića i Nervoznog Poštara. Mislim da bi bilo dobro da zasviraju Seljačka Buna i Uneven zajedno, recimo u Gunu. Ja bih dao i 400 dinara za tu svirku! Quote
Vuk Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Sharki potencira Bunu jer nema vishe Unevena... ali zato potencira i triole u Buni, kao omaz Quote
Генеральный Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Mislim da bi bilo dobro da zasviraju Seljačka Buna i Uneven zajedno, recimo u Gunu. Ja bih dao i 400 dinara za tu svirku! мислим да би ти дали да им уђеш четир пута за те паре, да ме извинеш 2 Quote
Шарки Posted November 12, 2011 Author Report Posted November 12, 2011 Ух, ал' сте се расписали. Тешко за Uneven, то се распало, али биће Буна ускоро, и то за много мање паре. 1 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Rispekt za album,skit na sredini je pobedio! Quote
Шарки Posted November 14, 2011 Author Report Posted November 14, 2011 Имамо два, на који мислиш? 1 1 Quote
Шарки Posted November 16, 2011 Author Report Posted November 16, 2011 Промоција албума ће се одржати 10.12. у Београду, у клубу Underworld! Ускоро више детаља (предгрупа, цена карте итд). 1 1 Quote
Шарки Posted December 1, 2011 Author Report Posted December 1, 2011 10.12. у београдском клубу Underworld одржаће се промо свирка Сељачке Буне. Промовишемо наш први албум, све почиње тачно у 21:30 јер морамо и ми и предгрупа да одсвирамо а газда у 00:30 затвара кафану и пушта DJ-а да ради! Подршка је бенд Непристојни Људи. Улаз 150 динара, биће ЦДова, биће мајица и шустикли на појачалима! Видимо се! Ево за све који имају Фејсбук нека овере ОВДЕ! Quote
AnaLizator Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Jebote, Šarki srbendo, pa mi smo rod !!! (sad gledam "buklet" te spazih prezime, nije bas cesto) ontopik : Dobar vam ovaj album (jedino mi dobos ide na ganglije, ali to mi je problem sa novijom produkcijom, tu mi nema pomoci), instant campfire bliss, vidim sta ce se svira i slusa za buduce 1. majove sa Bosna-rok ekipom Dobijam iskonski nagon da vam odma pravim akustik tribjut pod imenom Smrznuta Njiva... Quote
Шарки Posted December 2, 2011 Author Report Posted December 2, 2011 Лажеш да си и ти Радопичић? Што се тиче продукције генерално, у то време кад сам муљао имао сам мање знања него сада, а и за мој огромни недостатак било какве опреме ово је испало више него добро. Ускоро правимо неке демое за нове песме и потрудићу се да добош буде добошастији, без толико компресије и слично. Живо ме занима како би звучала Смрзнута Њива! Хвала на похвалама! Quote
Шарки Posted December 10, 2011 Author Report Posted December 10, 2011 Вечерас велика промотивна свирка у клубу Underworld! Специјални гости - Непристојни људи! Почиње све у 21:30, улаз 150 динара! https://www.facebook.com/events/247132075348206/ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Ovako bre stavi http://www.youtube.com/watch?v=5djYHyfcap4&feature=colike Quote
Шарки Posted December 13, 2011 Author Report Posted December 13, 2011 Хаха, већ сте окачили! Хвала, другари! Quote
Recommended Posts