Rehabilitovani Bagrem Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Prodali ste se (mislim oko te druge,znam o cemu se radi) Quote
Vuk Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Pola fejsbuka pricha o toj drugoj svirci ;haha: Quote
Шарки Posted May 10, 2011 Author Report Posted May 10, 2011 Па добро, можда сам и ја некад свирао са Пером Дефоорофорофорофорофоророр, ал' добро, погреши човек. XD Quote
Шарки Posted May 11, 2011 Author Report Posted May 11, 2011 Дакле, следећа свирка: 20.мај, клуб Фест у Земуну, Сељачка Буна предгрупа великом Перу Деформеру!!! Карте у продаји од викенда по цени од 400 динара, почетак у 22ч! 1 1 Quote
Saša Grbić Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 E fora bi bila da PD i Seljačka buna dođu u Banjaluku. Quote
Шарки Posted May 12, 2011 Author Report Posted May 12, 2011 Ни то није немогућа мисија, видећемо какав утисак оставимо следећег петка. 1 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Sigurno cete otkinuti,samo nedajte Dr.Glu-u da prica viceve zvuci ko sef sale Quote
Шарки Posted May 13, 2011 Author Report Posted May 13, 2011 Др Глу је наша млада снага, немој тако. Пуштамо га да прича само на пробама. XD Извешћемо премијерно нову песму сад у недељу. Quote
Шарки Posted May 20, 2011 Author Report Posted May 20, 2011 Вечерас у Фесту!! Концерт почиње у 22ч, карта је 400 динара! Сељачка Буна предгрупа Перу Деформеру!!! Quote
Шарки Posted May 21, 2011 Author Report Posted May 21, 2011 Просто сјајно. Фриш и екипа су показали како би требало да се бендови помажу међусобно! Ја сам свирао на његовом појачалу, газда Вуја на басистином а бубњар Маки на комплет Слобином бубњу! Одлично смо примљени од стране Перове публике и надамо се да смо бар неколико придобили. Они су нестварно звучали, стварно прејебан бенд у сваком смислу. Једина замерка је била што је било страшно загушљиво и што смо сви били гола вода! Ево неколико снимака са синоћње свирке: http://www.youtube.com/watch?v=nHa5W7KjUTs http://www.youtube.com/watch?v=x9M39kNzmsI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=WGQWId11r9I&feature=mfu_in_order&list=UL Ево за све који нису сигурни како ми заправо звучимо. 1 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Naajs...Jel bilo puno ljudi? Meni bas legla ova vasa nova,sram te bilo sto se ne hvalis http://www.youtube.com/watch?v=k2W3h7oUPPw&feature=youtu.be Quote
Шарки Posted May 22, 2011 Author Report Posted May 22, 2011 (edited) Било је 'нако, прилично. Давили смо се у нехуманим условима. Шта има ја да се хвалим кад има ко ће да нас хвали. Ево, окачио си наш снимак. Узгред, та песма ће следећа бити снимљена. Edited May 22, 2011 by Шарки Quote
NećuDisplejNejm Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 ste sutra u dangubi ili neko laze po fejzbuku? x) Quote
NećuDisplejNejm Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 alaaal vi vera, otpade mi vrat 1 1 Quote
Шарки Posted June 27, 2011 Author Report Posted June 27, 2011 Ево наше обраде Нервозног Поштара, надам се да вам се свиђа. Приводимо крају комплетан албум, остало је неколико вокала одрадити и то је то. Ускоро ће бити више информација! 1 1 Quote
Шарки Posted July 9, 2011 Author Report Posted July 9, 2011 Zvanično saopštenje za javnost i krastavac od zadruge "Seljačka Buna" "Braćo i sestre, bunari i bunike! Dan ustanka je sve bliži! Zadruga je pripremila dovoljno kuka i motika, kajmaka i proje, drvlja i kamenja za dizanje svebalkanskog seljačkog ustanka! A gde je ustanak bez dobre pesme! Pet odabranih, pet snažnih i pet njih koji imaju sapun kod kuće, predodređeni su da iznesu nezadovoljstvo balkanskog seljanina kroz drombulje, udaraljke, gusle i zurle! Čekajte složno na naš znak, kad zaurlamo "Buna je počela!", krenite u pohode na urbana staništa, preorite puteve i zasadite zob! Seljačka Buna" Званична најава албума "Буна је почела!" 1 1 Quote
Apeiron Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Pesma "Nije htela" sa predstojeceg albuma premijerno na SMP-u! http://www.serbian-metal.org/index.php/seljacka-buna-kad-se-digne-kuka-i-motika.html 2 Quote
Шарки Posted July 14, 2011 Author Report Posted July 14, 2011 Све снимачке зајебанције око албума су готове! Тренутно тражимо дизајнера за кавер и буклет и миксамо преостале песме. Албум ће највероватније изаћи кад смо и предвидели, у августу месецу! 1 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Dakle usred sezone!!!Obavezno da napravite i bonus pesmu za bugarsko trziste,zbog onih silnih manowar fanova tamo Quote
Шарки Posted July 14, 2011 Author Report Posted July 14, 2011 Бугари? ПУ! (интерна фора, немамо ништа против Бугара, хаха) Ма, какав бонус, ено им Кру Јунајтед па нека трипују да је Мановар. Само што је наша песма боља! Quote
Шарки Posted July 27, 2011 Author Report Posted July 27, 2011 Заказане свирке: - 8.август, Тврђава у Шапцу, Шабачки летњи фестивал, предвиђени смо око 21:50 - 27. август, Излетиште "Поток", Црвенка, ЦМОК Фестивал 1 1 Quote
Recommended Posts