Jump to content

Recommended Posts

Posted

Па добро, можда сам и ја некад свирао са Пером Дефоорофорофорофорофоророр, ал' добро, погреши човек. XD

Posted

Дакле, следећа свирка: 20.мај, клуб Фест у Земуну, Сељачка Буна предгрупа великом Перу Деформеру!!! Карте у продаји од викенда по цени од 400 динара, почетак у 22ч!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Др Глу је наша млада снага, немој тако. :) Пуштамо га да прича само на пробама. XD Извешћемо премијерно нову песму сад у недељу. :)

Posted

Вечерас у Фесту!! Концерт почиње у 22ч, карта је 400 динара! Сељачка Буна предгрупа Перу Деформеру!!!

Posted

Просто сјајно. Фриш и екипа су показали како би требало да се бендови помажу међусобно! Ја сам свирао на његовом појачалу, газда Вуја на басистином а бубњар Маки на комплет Слобином бубњу! Одлично смо примљени од стране Перове публике и надамо се да смо бар неколико придобили. :) Они су нестварно звучали, стварно прејебан бенд у сваком смислу. Једина замерка је била што је било страшно загушљиво и што смо сви били гола вода! Ево неколико снимака са синоћње свирке:

http://www.youtube.com/watch?v=nHa5W7KjUTs

http://www.youtube.com/watch?v=x9M39kNzmsI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WGQWId11r9I&feature=mfu_in_order&list=UL

Ево за све који нису сигурни како ми заправо звучимо. :)

:pivopije:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Било је 'нако, прилично. Давили смо се у нехуманим условима. Шта има ја да се хвалим кад има ко ће да нас хвали. Ево, окачио си наш снимак. :D

Узгред, та песма ће следећа бити снимљена. :)

Edited by Шарки
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ево наше обраде Нервозног Поштара, надам се да вам се свиђа. :) Приводимо крају комплетан албум, остало је неколико вокала одрадити и то је то. Ускоро ће бити више информација! :pivopije:

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted
Zvanično saopštenje za javnost i krastavac od zadruge "Seljačka Buna"

"Braćo i sestre, bunari i bunike!

Dan ustanka je sve bliži! Zadruga je pripremila dovoljno kuka i motika, kajmaka i proje, drvlja i kamenja za dizanje svebalkanskog seljačkog ustanka! A gde je ustanak bez dobre pesme! Pet odabranih, pet snažnih i pet njih koji imaju sapun kod kuće, predodređeni su da iznesu nezadovoljstvo balkanskog seljanina kroz drombulje, udaraljke, gusle i zurle! Čekajte složno na naš znak, kad zaurlamo "Buna je počela!", krenite u pohode na urbana staništa, preorite puteve i zasadite zob!

Seljačka Buna"

Званична најава албума "Буна је почела!" :pivopije:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Све снимачке зајебанције око албума су готове! Тренутно тражимо дизајнера за кавер и буклет и миксамо преостале песме. Албум ће највероватније изаћи кад смо и предвидели, у августу месецу!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Бугари? ПУ! (интерна фора, немамо ништа против Бугара, хаха) Ма, какав бонус, ено им Кру Јунајтед па нека трипују да је Мановар. :D Само што је наша песма боља!

• 2 weeks later...
Posted

Заказане свирке:

- 8.август, Тврђава у Шапцу, Шабачки летњи фестивал, предвиђени смо око 21:50

- 27. август, Излетиште "Поток", Црвенка, ЦМОК Фестивал

• Upvote 1
  • Downvote 1