Fapril ethereal Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 A ti Faprile, idi jebi se u svoje LDPovsko dupe sa Imaginosom, ionako ste jedan drugome fejk, kurve jedne izdajničke. Pas vam se mesa napoteza poganoga. Lou, samo se pička skriva iza online artificijelnog identiteta. Postuješ na temi o teretani stalno, samo da bi prikrio to koliko si nejak u stvarnom svijetu, a svi znamo da nikad nijesi kročio tamo, lažove jedan gnjili. U usta vas jebem sve kolko vas je i da vam je malo. Pizde nijedne, bre. i tebe ce jebati nesoju idi slusaj Heritidz,za bolje i nisi 1 1 Quote
Vitamin K Experience Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 JA SAM TERETANA I AM THE BLACK GYMS 2 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Ovde je bolje otpevala nego u spotu http://www.youtube.com/watch?v=NiHbm1EdheI Tek sada videh.Do jaja je otpevala,to je tr00!!! 3 Quote
Lyric Soprano Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Lepo što ste se vratili na temu. “Vodite ljubav, a ne rat!“ 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Ti to impliciras da vodimo ljubav sa clanovima Alogije? 3 Quote
Lyric Soprano Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Ne verujem da imate šanse kod njih. 1 1 Quote
Divlji Tigar Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qNr1oHg8i-k Quote
ÆSTROPHOBOS Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 A kod tebe? Haha, vec je zauzeto, tako da moracete malo da sidjete sa YUma i da trazite drugu ljubav :DDDDD 1 5 Quote
KinSlayer Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Jesi ti to za nju upravo rekao "to"? Nice! 2 Quote
Lyric Soprano Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qNr1oHg8i-k Super pesma! Samo napred! Haha, vec je zauzeto, tako da moracete malo da sidjete sa YUma i da trazite drugu ljubav :DDDDD :* 1 5 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Dragi moji, Čitam vaše komentare i blago rečeno - zaprepašćena sam! Da li je moguće da se niko nijesetio da ovim ljudima da neku reč hvale i podrške?? Neko je ovde uložio debeli trud i rad da biste se vi podrugivali spotu i akcentu pevačice.. Bravo narode! Koje bre reci hvale za sta?Svako od ovih ljudi sto postuje na temi je josh pre 5 godina u recenzijama pljuvao 11te kopije stratovariusa koji zvuce svetski za ovo,sta samo zato sto je iz Srbije treba da se hvali? 1 1 Quote
vudun Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 (edited) Само нека се коте нови рокенрол албумчићи. 666 - 999 - 111 - 69 Edited September 27, 2011 by vudurinator 1 Quote
imaginos Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 A ti Faprile, idi jebi se u svoje LDPovsko dupe sa Imaginosom, ionako ste jedan drugome fejk, kurve jedne izdajničke. Pas vam se mesa napoteza poganoga. :( omg omg omg! na faprila i mene je bacen katramunac, sta cemo sad. Quote
truliandedzombileš! Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Haha, vec je zauzeto, tako da moracete malo da sidjete sa YUma i da trazite drugu ljubav :DDDDD Ko je pominjao ljubav? 3 1 Quote
Vuk Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Princ je vec izownovao, ne mora da se dodaje so na ranu 1 Quote
Lyric Soprano Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Koje bre reci hvale za sta?Svako od ovih ljudi sto postuje na temi je josh pre 5 godina u recenzijama pljuvao 11te kopije stratovariusa koji zvuce svetski za ovo,sta samo zato sto je iz Srbije treba da se hvali? Niko ne shvata poentu, a nije više ni važno.. Ako ikada iko od vas bude izdao neki album, od mene ćete podršku imati, bez obzira kakva ta muzika bila i da li odgovara mom ukusu. Ko je pominjao ljubav? E stvarno, ne mogu da verujem da on misli da vi znate šta je ljubav. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Dakle podrzala bi i sajze sali rispketa jer se trude??Ne ide tako...Bolje biti realana nego nekog tapsati dok ide u provaliju... Yumetalci imaju izopacen pogled na svakodnevne stvari,a jedna stvar od njih je ljubav. 3 3 Quote
biohazard Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Niko ne shvata poentu, a nije više ni važno.. Ako ikada iko od vas bude izdao neki album, od mene ćete podršku imati, bez obzira kakva ta muzika bila i da li odgovara mom ukusu. Znaci ti podrzavas samo bendove koji su izdali album(e)? Moraju da budu popularni da bi ti bili dobri? Jel si svesna sta impliciras? Pozeru. Quote
Lyric Soprano Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Znaci ti podrzavas samo bendove koji su izdali album(e)? Moraju da budu popularni da bi ti bili dobri? Jel si svesna sta impliciras? Pozeru. 1. Ne. 2. Ne. 3. Jesi li svestan koliko si se sad nalupao gluposti? O.o -.- 1 Quote
biohazard Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Zamalo da ti poverujem. Onda sam video: O.o -.- 1 Quote
Recommended Posts