Pupakable Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gA-P1JvHsJs Boki 13 u related,tako je bre,samo metalno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 kakav naslov, kakva vest? http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/10667/ivana-stamenkovic-sindi-zalutala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 - Mediji više ne veruju u kvalitet rok muzike i vlada ubeđenje da su rock bendovi sa kvalitetnim pevanjem, refrenima i inteligentnim komponovanjem još pre nekoliko decenija prestali da postoje. Mi zelimo da to promenimo i da vratimo stare vrednosti na pravo mesto", rekao je Srđan Branković - gitarista grupe. Umro sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 al pazi naslov - sindi zalutala!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Alogia zalutala na promociju Sindi? :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 bora izgleda ko da je umro pre sedam dana, sindi se ofucala... priče o vremenu. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 ko god ima šansu nek bega odavde što pre, ovo je postalo strava i užas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Nece jebati ! 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Видео сам данас рекламу за албум на Пинку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 ja sam imala viska vremena u autobusu, neka 4 sata, pa sam preslusala opet....sta znam, nasa istina mi je skroz okej pesma, actually. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Qo48LnMx_fQ Sta je sa ovom pesmom Sto nije na albumu. Ova pesma je bolja od celokupnog albuma realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 da vidis, secam se da sam cula to, i ok je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Meni ovo zvuci sasvim ok, vuce ka progu, masnija produkcija ovo ono... Susta suprotnost ovom albumu. Prevelik zaokret po mom misljenju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 pa, ono, izdaja... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Nekad i sad uz malo razlike, isti se ritam igrao..... Sve razumem, ne treba bend ceo život da bude underground, ali čemu sakupljanje ovakvih pomodarskih mediokriteta? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 ahahha, gde si nasu sliku iskopao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Tamo gde je pokojnik i ostavio! Ja sam jedini ovde koji je rekao poneku reč hvale za album, ali sam izneo i neke stvari koje mi smetaju. Komercijalizacija sama po sebi meni nimalo ne smeta, ali pomodarstvo mi pomalo ide na q. Prvo Vukašin, sad i ovaj picopevac sa sve ekipom iz prvog glasa ... Jesu pevače uzimali iz takmičenja (3k Dur - Ivica i Nikola + metalac wannabe Vukašin iz operacije), ali ne treba preterivati. U krajnjoj liniji, kao što Sreta reče, Daba je po meni najbolji vokal koji je zapevao u AlogiJi. Na sledećoj promociji fale samo pobednici Zvezda Granda. Nisam zajedljiv, nego me uopšte ne bi začudilo da se stvarno u nekom trenutku i ti likovi pojave na promocijama Alogie ako se ovaj trend nastavi. Sve što sam rekao nema veze s muzikom, neka prave dobre pesme i manje je bitno ko će se pojavljivati na promocijama, ali lično bih voleo da Alogia bude uzor metal-rock klincima nego Amadeus bend klincima i fanovima silikonskih jadnica. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Sta je sa ovom pesmom Sto nije na albumu. Ova pesma je bolja od celokupnog albuma realno. Ta je stvar snimljena za onu kompilaciju po tekstovima Milana B. Popovica; postoji i verzija sa Sladjanom Milosevic, ali ovo je izgleda verzija bez Sladjane. Dovoljno je poslusati jednom pjesmu pa skontati da nije bilo sanse da se nadje na novom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Mene interesuje da mi vi meni kažete jel i dalje postoji onaj prog projekat sa gitaristom Shadow Gallery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marishte Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 ne znam da li je iko primetio, posto poredite pd i alogiu da dele istog bubnjara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 a ovo je pretuzno, ustvari... ovo sa bokijem 13. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 nije tužno. s njim prave duet na jesen kada budu snimali ''priče o paradi'' 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) a brate, tuzno je u onom smislu da je bend koji je nekad nesto predstavljao na nasoj, ionako siromasnoj sceni, i imao perspektivu da uspe kao dobar prog/power danas u relatedu ima bokija :S ahahah, price o paradi.win. Edited April 9, 2012 by neonskacrna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts