Vuk Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Samo da promene rec promene u preokret i eto LDP-u 0.000001 glasova na izborima od fanova alogije! Ovo je mozda i najbolja pesma sa albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 добре ове рибе, боље него металке 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ja se u suštini slažem sa tim da i ovo danas jeste Alogia, prosto ljudi sviraju ono što hoće i imaju puno pravo na to, samo mislim da bi to mogli da rade bolje u okviru tog pravca kojeg su izabrali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ma problem je u tome sto to idalje zvuci neodlucno, kao hteli bi da im se spotovi vrte na televiziji, ali da opet imaju rispekt od metalaca, tako i sam album zvuci, ni levo ni desno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ma šta ima i da ih, na kraju krajeva, osuđuje bilo ko. Tržište će reći svoje, a ono nikada nije bilo blagonaklono prema ovakvim stvarima. Prognoziram eventualno još jedan album na City etiketi, i to ako dobiju biće dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Tesko, nece dostici nivo Amadeusa ili neke ex-yu ikone, mozda se opamete i vrate publici koja im najvise kenja, tj. publici kojoj je najvise stalo. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Ja se u suštini slažem sa tim da i ovo danas jeste Alogia, prosto ljudi sviraju ono što hoće i imaju puno pravo na to, samo mislim da bi to mogli da rade bolje u okviru tog pravca kojeg su izabrali. Dos Tesko, nece dostici nivo Amadeusa ili neke ex-yu ikone, mozda se opamete i vrate publici koja im najvise kenja, tj. publici kojoj je najvise stalo. Kao što Talvi kaže, kad budu imali hitove, imaće i publiku, bez obzira na to šta sviraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Ma problem je u tome sto to idalje zvuci neodlucno, kao hteli bi da im se spotovi vrte na televiziji, ali da opet imaju rispekt od metalaca, tako i sam album zvuci, ni levo ni desno. Tako nekako. Ili neka se lepo prodaju do kraja,ili da se vrate na staro,posto od ovakvog stila sigurno nemaju rispekt kod metalaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Pa zar se nisu prodali do kraja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanicmaster Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Nisam voleo Alogiju i ni sad mi se ne svidja. A zasto da se vrate na ono staro? Da se svide vama nekolicini retarda sto ste glupi i ne umete nista novo da slute. Retardirani ste ko jebena inkvizicija, ko konji, samo napred vidite. Samim tim sto ovo rade su pokazali da ne im mozgovi nisu zatvoreni kao vasi. Kad uradite pola od toga sto su oni uradili, e tad mozete da serete. Dakle nikad. Talvi je u pravu. Black Desire, da se opamete.. pa jebote budalo, oni su ovo uradili upravo jer su se opametili 2 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Ja mislim da si ti retardiran. 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanicmaster Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Ja mislim da si ti retardiran. bravo, to je taj reply deteta od 7 godina 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Pa procitaj svoj post ponovo pa vidi ko ima 7 godina. 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Satanic, hoces da kazes da, ako neki bend promeni pravac kako njima pukne kurac, da i fanovi moraju da se povinuju tome, i da pocnu da slusaju nesto sto inace ne slusaju? Daj molim te. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 To je neko iz Alogije, došao da nas prosvetli. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanicmaster Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 To je neko iz Alogije, došao da nas prosvetli. samo se ti tesi time Satanic, hoces da kazes da, ako neki bend promeni pravac kako njima pukne kurac, da i fanovi moraju da se povinuju tome, i da pocnu da slusaju nesto sto inace ne slusaju? Daj molim te. ne, nek slusaju druge bendove Pa procitaj svoj post ponovo pa vidi ko ima 7 godina. opet, to je taj reply razmazenog deteta 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ako ovaj iz benda jebe modelsicu zabole ga,njemu se isplatilo duplo. Znam da sam vidjao tu ranije isto sa nekim metalcima.Ona je profi grupi grl,kapiram da ju je opalio i bora corba. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 samo se ti tesi time ne, nek slusaju druge bendove opet, to je taj reply razmazenog deteta Vec sam se dovoljno spustio na nivo clanova benda tako da ti opet porucujem ono odozgo. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Sve na stranu i promena zanra i poziranje na pinku. Ali gostovati kod Ene Popov u emisiji...ako to nije dno dna, ja ne znam sta jeste. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 zajebavas da su to uradili.... koja propast 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 a ja mislila da se ovde postuje iskljucivo tajno, kad niko nije kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Sve na stranu i promena zanra i poziranje na pinku. Ali gostovati kod Ene Popov u emisiji...ako to nije dno dna, ja ne znam sta jeste. Ko je to i kakva je to emisija? jbg ja sam seljak ne pratim sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 to ti je zemska koja se 'proslavila' svojim (zaista sjajnim, ocajno upotrebljenim) vokalnim sposobnostima u prvom Velikom Bratu, posle toga bila pevaljka na Grandu, vodila Grand, not sure what is she doing now. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 da li su gostovali kod ene popov? O.O pa ono, jos da krenu da sviraju po kafanama na ibarskoj magistrali i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts