soul wandering Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Omot je pobedio nazive pesama. O cemu li su naredne price... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Omot je zapravo strava \m/ ali obrada istoooog je ocajna Quote
kuruz Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 I 29 kila manje od tebe. Никад ти не бих дао 171 килограм. 1 1 Quote
Runner Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Samo cu reci da mi se omot ne dopada, a naziv albuma je ok, iako zaista ne ocekujem ama bas nista od ovog izdanja. I pored svega, prvi album za mene ostaje vjecni kult, uprkos svim manama i vrlinama, te pjesme i dan-danas volim da cujem i da se bacim u true metal sevdah, kad vec ne nadjoh bolji izraz. Quote
Grobodan Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 4. marta ce konacno biti objavljen najnoviji AlogiA album, pod etiketom "Power Music"-a (City records). Album se zove "Price o snovima" i bice to kraj trilogije o "pricama". Quote
ShinigamY Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Jel to pink krenuo metal stopama propasti nase? 1 Quote
Sale B.C. Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 el tu vlasnik kolega pinkov iz oktobra 1864? 2 Quote
Berliner Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 (edited) Edited March 8, 2012 by Нормалан и Природан 49 3 Quote
Mathenigma Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 ova slika je dala tako novu viziju albumu, price o toplim snovima xD 2 1 Quote
Мајор Гашпар Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Након ових слика скочиће продаја албума. 1 1 Quote
Runner Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Jebote kakvih dokonih pljuvaca i besposlicara na ovom svijetu ima, pa to je za nepovjerovati. Je li vama kad ste bili mali tata bio milicioner, pa vas vezane za radijator kaznjavao ogromnim gumenim dildom umjesto pendrekom ili sta?? Ne kontam. Nebitno, steta sto danasnja Alogia ne zvuci ovako otprilike: http://www.youtube.com/watch?v=CXKsEuYNiW4&feature=related 2 18 Quote
Џрк Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 (edited) Alogija je u kurcu, stoga i onakav list iz spomenara Edited March 9, 2012 by Heavy Jerk 2 Quote
solicitor Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Ja ću ceniti isključivo na osnovu kvaliteta pesama, ništa unapred. Na osnovu pesmica koje su izašle između dva albuma nisam preveliki optimista. Ne zbog stila, koji je očigledno dosta smekšao, nego zato što mi se pesme nisu svidele kao one sa prvog i nekoliko njih sa drugog albuma. Posebna priča je što su prethodni album objavili pre 7-8 godina, pa su imali vremena da naprave ljudski album i da su pravili po 1 kvalitetnu pesmu godišnje. Neka zvuče kao Osvajači i da pesme budu dobre, sasvim OK. Videćemo kad preslušam. 2 Quote
NeChrist Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Predvidio sam da će ovako nekako da im se zove novi album, pogledajte dobro ovaj moj post. Tamo sam i objasnio zašto će da im se zove tako: Da ali ne na ovaj način da se na youtubeu i nekoliko pesama za redom... To je nova moda velikih muzičkih industrija. E da, ali skapirao sam da je Alogia već koristila jednu foru od tih novih muzičkih nada a to je da ti novi "umetnici" imaju jako slične nazive albuma. Npr. Lady Gaga - Fame Lady Gaga - Fame Monster (dakle prvi i drugi album a imaju skoro pa isti naziv, valjda na taj način obrću veću lovu, jer ljudi kupuju slučajno album koji već imaju ili ne znam već kako to ide)... ili još bolji primer: Justin Bieber - My World Justin Bieber - My World 2.0 Justin Bieber - My Worlds Justin Bieber - My Worlds Acoustic i onda ako se pogleda diskografija Alogie vidi se ovo: Alogia - Price o vremenu Alogia - Priče o Životu Alogia - Price o Vremenu i Zivotu Tako da eto, koristili su foru da zarade više para još pre nego što su je skapirale muzičke industrije... Baš me zanima kako će da im se zove novi album 6 Quote
ShinigamY Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Ajde bezi nostradamuse propasti nase. Samo kvalitet daj, necemo prorocanstva. 1 Quote
truliandedzombileš! Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Normalnog i prirodnog za moderatora, admina i bogaoca aupizdumaterinu! 3 3 Quote
Recommended Posts