Jump to content

Recommended Posts

Posted

- Mediji više ne veruju u kvalitet rok muzike i vlada ubeđenje da su rock bendovi sa kvalitetnim pevanjem, refrenima i inteligentnim komponovanjem još pre nekoliko decenija prestali da postoje. Mi zelimo da to promenimo i da vratimo stare vrednosti na pravo mesto", rekao je Srđan Branković - gitarista grupe.

Umro sam.

Posted

l.jpg

22462_jan-9721_af.jpg?ver=1333541119

Nekad i sad uz malo razlike, isti se ritam igrao.....

Sve razumem, ne treba bend ceo život da bude underground, ali čemu sakupljanje ovakvih pomodarskih mediokriteta?

• Upvote 2
Posted

Tamo gde je pokojnik i ostavio!

Ja sam jedini ovde koji je rekao poneku reč hvale za album, ali sam izneo i neke stvari koje mi smetaju. Komercijalizacija sama po sebi meni nimalo ne smeta, ali pomodarstvo mi pomalo ide na q. Prvo Vukašin, sad i ovaj picopevac sa sve ekipom iz prvog glasa ...

Jesu pevače uzimali iz takmičenja (3k Dur - Ivica i Nikola + metalac wannabe Vukašin iz operacije), ali ne treba preterivati. U krajnjoj liniji, kao što Sreta reče, Daba je po meni najbolji vokal koji je zapevao u AlogiJi. Na sledećoj promociji fale samo pobednici Zvezda Granda. Nisam zajedljiv, nego me uopšte ne bi začudilo da se stvarno u nekom trenutku i ti likovi pojave na promocijama Alogie ako se ovaj trend nastavi.

Sve što sam rekao nema veze s muzikom, neka prave dobre pesme i manje je bitno ko će se pojavljivati na promocijama, ali lično bih voleo da Alogia bude uzor metal-rock klincima nego Amadeus bend klincima i fanovima silikonskih jadnica.

• Upvote 1
Posted

Sta je sa ovom pesmom :confused: Sto nije na albumu. Ova pesma je bolja od celokupnog albuma realno.

Ta je stvar snimljena za onu kompilaciju po tekstovima Milana B. Popovica; postoji i verzija sa Sladjanom Milosevic, ali ovo je izgleda verzija bez Sladjane.

Dovoljno je poslusati jednom pjesmu pa skontati da nije bilo sanse da se nadje na novom albumu. :)

Posted (edited)

a brate, tuzno je u onom smislu da je bend koji je nekad nesto predstavljao na nasoj, ionako siromasnoj sceni, i imao perspektivu da uspe kao dobar prog/power danas u relatedu ima bokija :S

ahahah, price o paradi.win. :mrgreen:

Edited by neonskacrna