Vlaja Buraz Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 zar nije 138, kao u pesmi misfitsa? Вјероватније да је 138, 2 х 69. Quote
Bad_Ass_Skins Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Za jedno mozda 10 god cje novi klinci da pricaju:"Kako je Alogija gotiva, pravi old school". Quote
Јарослав Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Jaroslavu je Palma popio mozak ! боље Палма него Исус Quote
Guest HEFEST Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Za jedno mozda 10 god cje novi klinci da pricaju:"Kako je Alogija gotiva, pravi old school". Kada sva muzika bude Sako Polumenta fazon. боље Палма него Фикус Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Sako Polumenta sad resio da radi rok. Quote
Chicken Little 420 Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Veoma uskoro ce biti objavljen cetvrti studijski album Alogije - "Elegia Balcanica"! ! ! Za sada cemo otkriti nazive pesama! 01. Almagest / 02. Callis ad Astra / 03. Galija / 04. Vreme je / 05. Elegia Balcanica / 06. Ona zna (Lilith) / 07. Inferno / 08. U tišini / 09. Intentionally blind (bonus) Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=p3uZ9vLKjWk&feature=youtu.be Edited October 15, 2013 by StarbreakeR Quote
Saša Grbić Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Meni nije loše. Zvuči mi kao pjesme sa prvog albuma. Quote
Шарки Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Ови Бранковићи се толико баве тим снимањем, продуцирањем а опет им све звучи прејефтино. Није лоша песма, додуше. Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Al zaista,grozna je produkcija.Jeftino u tri lepe materine.Stvarno je vreme vise da porade na tome,ili da prepuste da to odradi neko ko zna bolje.Ali pesma je dobra,vuce na stare radove i fino su je odradili. Quote
Chicken Little 420 Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Meni nije jasno zasto nikad nisu snimili kod Nikole i da on isproducira... Quote
Talvi Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 šta, ovi su opet metalci? i bolje, dosta su opušteniji u ovome nego u onoj isforsiranoj Amadeus pozi, jedino nije melodija morala biti toliki turkanluk ako je već "Elegia Balcanica", sa sve onim "zum" i nisam skapirao poentu onih snimaka na kraju Quote
Vuk Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Klavijatura u pesmi mi je pomalo nejasna, ali zaista - znajuci shta sve od opreme imaju u studiju, sve shto nije "odlichno" - ne moze da prodje. Duca je u spavacoj sobi maestralno odradio "Trigger", a ovi u studiju zvuche tanko. Sa druge strane, ok pesma, vracanje korenima. Quote
Lou Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 nije melodija morala biti toliki turkanluk ako je već "Elegia Balcanica", sa sve onim "zum" Znaš da Turska pripada Balkanu? A i ne možeš sada da izbaciš taj folkerski pop duh iz njih, Pink je duboko penetrirao. Produkcija je krš, njihova muzika nikada nije bila za mene, a Nikola je u spotu smešan za ceo bend. Zanima me šta će da pričaju o vraćanju na stari zvuk. Quote
LetTheMetalFlow Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 Taj turkanluk i meni jako smeta , ali dobro makar pesma na nesto lici , opet povratak starom ili samo experiment Quote
Bad_Ass_Skins Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 Kontam da ce biti zadovoljni ovim komentarima i da vise nece morati da prave lazne profile 5 1 Quote
Sale B.C. Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 duboko penetrirao mislim da je ovo bilo presudno :haha: Quote
ShinigamY Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 šta, ovi su opet metalci? i bolje, dosta su opušteniji u ovome nego u onoj isforsiranoj Amadeus pozi, jedino nije melodija morala biti toliki turkanluk ako je već "Elegia Balcanica", sa sve onim "zum" i nisam skapirao poentu onih snimaka na kraju Brate cela pesma je Myrath feat Kamelot feat Ayreon (zbog Zum sempla, koji kao da je isecen iz Dawn of Million Souls)... Cak i stringovi na klavijaturi su isti kao u Myrath pesmama ... Mislim ok, ne sudim nista bendu, al' mogli su malo da se potrude da ne zvuce bas toliko na pomenute bendove. Red je da izgrade neki svoj stil realno, tolike godine sviranja... Pesma mi se generalno svidja, zato sto volim taj blisko istocni zvuk i melodije, al' eto, ne vidim poentu pesme, osim komercijale i udovoljavanje metalcima sa trendovima. Quote
Berliner Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 dobra je pesma ima sta da se slusa. one orijentalne ondulacije su super ideja i funkcionisu u glavnoj temi, a u ostatku pesme fifti fifti. refren davi aranzmanski sa preterano dabovanim vokalom i choir tepisima, previse brate. ali uglavnom je fino sve muzicki. ^edit: ne zvuci kao myrath uopste, sta pricas. ovo je standardna hevi pesma sa nalepljenim tim fazonima, a myrath u srzi ima orijentalni melos. Quote
Baal Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 Ovo je već potpuno drugačije. Ne volim ja da slušam nešto ovako, al' bar zvuči normalnije za razliku od onih smeća što su snimali u poslednje vreme. Ali stvarno to za produkciju, neverovatno da toliko godina rade i da ovako ispadne... Jebem mu sve, kao da Zoom 505 direktno nakačiš na zvučnike. Pozdravljam povratak korenima. Quote
PajatheTrut Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 meni nije jasno kako ljudi mogu ozbiljno da shvate ovaj bend 3 2 Quote
HeLLsarma Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 Ovo meni zvuci kao power metal narodnjaci. 2 2 Quote
Recommended Posts