Sale B.C. Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 ajde liriksi, ali ovaj death logo ripoff u pozadini pa dobro nije ripoff - to je tribute, kao kad je dream obradio number of the beast ili master of puppets pa shodno tome i logo Imperium Mundi je naziv albuma benda War-Head iz Osijeka, koji isto izlazi ovih dana za Miner. da, ovo je očigledno neka štamparska/dizajnerska greška 2 Quote
Demon Seed Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Sta novi nivo, kao da nisu vec godinama u Amadeus/Tropico Bend stilu Quote
Kumodraski Vo Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 A fazon sve je drugim fontom ispisano Quote
Grobodan Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Baš slabašan album novi, sve je apsolutno šablonski, znao sam da nešto ne valja čim su jedva nakrpili manje od 40 min za izdanje. Jbt bio sam na certu u velikoj sali SKCa koja je bila dupke puna pre 10 i kusur godina a sad ne bi skupili ni desetinu od toga... vreme za ključ u bravu izgleda. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Sta ste vi,neki Voivod LDP-i za siromasne?Ajde ne kenjajte,kakva jadnost kakvi bakraci,da se bilo kome od vas ukaze prilika da karate kurave po limuzinama sa sampanjcem u ruci,prihvatili bi odmah...sem Lalovica,jer je on pedercina. Na kraju krajeva,to je rokenrol,tako i treba biti.Nije rokenrol blejanje kod Ilije na gajbi. 5 2 Quote
Fapril ethereal Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 blejanjem kod Lemija na gajbi dobili smo Prljavu igru,muziku za prave muskarce a ne za tamo nekog Lalovica Quote
truliandedzombileš! Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 čestitao bih ja na kokaniđi, šampanjcu i kurvama, da nesretnici ne sviraju za pedeset ljudi 4 Quote
Runner Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Kod novog albuma mi je prvo zapalo za oci kratko trajanje. Svega nekih 33-34 minuta. Sto se tice muzike, dobra stvar je da su se vratili na metal, kakav god on po kvalitetu i originalnosti bio. "Callis ad astra" i "Elegia Balcanica" su mi ubjedljivo najbolje stvari na albumu i lako bih ih mogao svrstati medju njihove najbolje pjesme uopste. Medjutim, obje te pjesme su se vec pojavile na onom jednom video klipu prije pola godine ili nesto vise, tako da su mi uveliko vec bile poznate. Ostatak albuma nazalost ne nudi nista toliko zanimljivo da bi me posebno zaintrigiralo. "Vreme je" zvuci kao da je bila planirana za prosli album, pa izbacena sa njega. Takodje pjesma koja mi je vec bila poznata, jer mislim da i za nju postoji video klip. Kad pri tome oduzmemo onaj uvodni instrumental i onu posvetu Deathu, ostaju te tri-cetiri pjesme koje, onako, mogu da se slusaju, ali se ne zadrzavaju dugo u uhu. 1 1 Quote
Demon Seed Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Koji fijasko, posveta Deathu xD 1 Quote
Flash Gordon Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 http://balkanrock.com/alogia-elegia-balcanica-2014/ Malo trtljanja o novom albumu. Quote
Runner Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Tek sam sad procitao ovaj tvoj tekst, tj. recenziju i slazem se sa onim sto si rekao o pretproslom albumu, onom iz 2012. Bilo je tu zanimljivih momenata, konkretno mislim na posljedne 4 pjesme sa tog albuma, koje su mi bas zanimljive i odudaraju od splavovski-rock stila koji dominira tim albumom. Quote
Flash Gordon Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 E, fala ti, nisam više u redakciji al' to mi je bio jedan od poslednjih tekstova pa reko' da skribomanišem poslednji put. U suštini, mislim da ima toga, kakav god da je bio prošli album, bar su probali nešto drugačije nego da guraju non-stop taj power do besmisla koji je ionako već bio davno istrošen. Meni je ona prva pesma "Mi Sanjamo" bilo neko Muse koketiranje, šta li je već ali mi je imala nekog smisla, ovog ostalog sad ne mogu ni da se setim. Ali to je tako, sad je ovaj album ponovo peglanje i uživo neke od tih pesama imaju dobru energiju, ali bi mi možda bilo bolje da slušam različite pesme po stilu i idejama nego da prosipaju ovu paljbu na stari kalup (doduše, ima nekih trenutaka na ovom izdanju kojih nije bilo pre, koliko ja znam tako da nije baš totalno sve isto). Quote
truliandedzombileš! Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 proterati pedere sa juma odma 1 2 Quote
Vic Rattlehead Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 Pa liči na Anu Nikolić, ali otrcanu, podbulu i punu silikona. Ja je se sjećam iz spota Hoću da te gledam dok se ljubiš sa njom, ali tad je bolja bila za 4 klase. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Možda ga jebe sa strapon-om,vid al je ozaren. sama slika kaže:ONA ME JEBE!WUUUUB! Quote
Recommended Posts