Jump to content

Recommended Posts

Guest HEFEST
Posted

Pogledah ove 2 epizode i prezadovoljan sam. Jos jedna serija koja se morqa gledati i to bas mora. :rockdevil: Jedva cekam krvoprolice. :mhihi:

Posted (edited)

Kako li ce tek Crvena svadba izgledati... :pivopije:

Pomenu neko da su malo zakinuli na Drogovoj svadbi i na Deneris uopste. Verovatno su to uradili namerno, da bi sad dali prostora Starkovima, dok je Ned ziv, da bi kasnije, kao i u prici, Deneris i zmajevi bili dominantniji.

Sersei i Tirion su fenomenalni, Deneris takodje, iako mi se u teaserima nije dopala. Drogo je takodje vrlo ubedljiv.

Jedino mi je Kejtlin malo.... blaga, u nedostatku prave reci. Tesko mogu da je zamislim u nekim kasnijim desavanjima.

Dzofri ima sabansku facu, ali tek cemo da vidimo....

Sve u svemu, ubicu se sto nemam HBO. :violent:

E da, zaboravih, ako nekome treba prevod za ove torente gore, ima ga na podnapisi.net, mada je bolje bez njega, posto nije najtacniji.

Edited by Smorock
spoiler tag
  • Downvote 2
Posted

Kako li ce tek Crvena svadba izgledati... pivopije.gif

Pomenu neko da su malo zakinuli na Drogovoj svadbi i na Deneris uopste. Verovatno su to uradili namerno, da bi sad dali prostora Starkovima, dok je Ned ziv, da bi kasnije, kao i u prici, Deneris i zmajevi bili dominantniji.

Sersei i Tirion su fenomenalni, Deneris takodje, iako mi se u teaserima nije dopala. Drogo je takodje vrlo ubedljiv.

Jedino mi je Kejtlin malo.... blaga, u nedostatku prave reci. Tesko mogu da je zamislim u nekim kasnijim desavanjima.

Dzofri ima sabansku facu, ali tek cemo da vidimo....

Sve u svemu, ubicu se sto nemam HBO. violent.gif

E da, zaboravih, ako nekome treba prevod za ove torente gore, ima ga na podnapisi.net, mada je bolje bez njega, posto nije najtacniji.

Fixed. A samo klik dugmeta deli coveka od neunistavanja dozivljaja dela serije. :)

Posted (edited)

Je l' moze neko da pronadje MU linkove za E03720p? Ne mogu da skinem single link jer je veci od 1gb a Fileserve izbacuje neki HOSTER PROBLEM u jdownu a ni link direktno ne mogu da otvorim.

Edited by -Mare
Posted (edited)

Ova epizoda mi je ubedljivo najbolja do sad, najjače me je večeras povuklo da po ko zna koji put pročitam knjigu. :da:

A nikada nisam kapirala zašto ljudi ne vole da znaju kako se neka knjiga ili film završava, skroz mi bilo milo oko srceta kad je Bendžen izjavio "razgovaraćemo kad se vratim" a ja znala da od toga nema ništa. MiCim, zato što sam znala, ne zbog njegovog nestanka. :ph34r: To sam se sve nadala da je živ, pogotovo što mi se sad i glumac dopada. :wub:

Edited by Temper Tantrum
  • Upvote 1
Posted

A i ja idiot morao da kliknem show -.- Jaooo bre :/

Sto se tice epizode, bas je super :) Mislim da vise nema pogovora, o tome, da li ce neka epizoda failovati... Ocigledno je da je ovo radjeno da bude vrhunski i za sva vremena. Samim tim, sto npr imam zelju da pustim prethodne epizode i da spojim sledecu :pivopije:

• Upvote 1
Posted

Ja se uvek smorim kad se zavrsi epizoda i onda znam da moram da cekam jos 7 dana, BUT at least I know IT'S COMING in 7 days :bigblue:

Sa prve dve epizode uopste nisam imao problema, ali ovde vec pocinju da se gomilaju likovi i krivo mi je sto ne znam istoriju sedam kraljevstva tj. ko je bio prethodni kralj i kralj pre njega. Ove izdaje, ko je ubio prethodnog kralja i zasto, i ko je ranije ratovao protiv koga.

Ali dobro vecinu cu skapirati kroz seriju, a mora nesto da ostane i za knjigu da uzivam :)

Zaista fantasticna serija do sada.

• Upvote 2
Posted

Sa prve dve epizode uopste nisam imao problema, ali ovde vec pocinju da se gomilaju likovi i krivo mi je sto ne znam istoriju sedam kraljevstva tj. ko je bio prethodni kralj i kralj pre njega.

Evo imas ovde po kucama. http://awoiaf.westeros.org/index.php?title=Category:Noble_houses&from=Marbrand

Pa kad naidjes na ime koje ne znas pogledaj. Imas uradjen i timeline u kucama, u nekim porodicna stabla, tabele kuca koje koje su pod njihovom vladavinom i sl, pa mozes da pohvatas sta kako i zasto. ;)

• Upvote 2
Posted

Meni bi koristila mapa cini mi se da su bile one male u knjigama al sad gledajuci seriju sam se pogubio,inache najbolja serija na svetu !!!

Evo nadjoh sajt koji sam ranije cesto posecivala. http://gameofthrones.net/resources/50-maps-of-westeros/538-map-of-the-strongholds-of-westeros.html

tu imas raznih mapa, prikaza likova iz knjiga kako ih fanovi zamisljaju i sl.

Sve je mnogo lepo uradjeno.

• Upvote 2