Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa skinula sam naravno čim sam stigla u Bg... Dobra epizoda, malo su pokrenuli stvari konačno jeeeeee

Da, mislim da je Zmaj u pravu nije bilo pušenja u knjigama...

mada ja se ni ne sećam da je ovaj Cvetko peder...

Edited by Machka Naopachka
  • Upvote 1
Posted

Složismo se, nema toga u knjizi i tačka! Ne znam ko je dopustio da se nešto takvo izmišlja, uopšte.

Ko ti dade volan u ruke, sve ti po spisku...! <_<

Posted

sto se tice pusenja

da, ova scena nije bila u knjigama, ali postoje nagovestaji tokom celog serijala da su pederi, a posto i sam Martin ucestvuje u snimanju, znaci da je ovo potvrda tih glasina

Posted

Ja to uopšte nisam skontala u knjigama .. :confused:

A, whell, samo Martin je učestvovao u izboru glumaca koliko sam čitala na blogu a ne u priči niti u vizuelnom delu, baš bio neki intervju gde kaže da on to i nije tako zamislio ali kao jebi ga nije njegov posao da pravi seriju nego da piše knjige.

Posted (edited)

Капирам да вам је сцена пушења одвратна, и мени би била да нисам геј, оно мљацкање као последица превлачења њежних Тирелових уста преко Ренлијевог споловила је одвратно ономе ко то не воли, али шта је ту је - родна, сексуална и свакојака друга равноправност се одавно уселила у серије и филмове. Било како било, лепа је серија. Открих, макар судећи по титлу (на такозваном рвацком) који сам скидао да би колезе могле да разумеју о чему се ради, да су Хрвати Планину превели као - Горостас и то ми се свиђа. Некако је лепше.

Kladim se da će kraj ove sezone da bude kad zima dođe, onako neka scena epic fighta sa white walkerima, onako pošteno da nas sjebu. :violent:

Јашта море.

Ееее, да..., пошто се баш и не сећам тих ситних детаља који су могли наговестити хомо везу Лораса и Ренлија, ево ту су наведени...

Edited by Axeanosilas
Posted

Scena pušenja može da bude odvratna samo homofobu. Tri sekunde simuliranog mljackanja ne mogu da zgade osobu sigurnu u svoju seksualnost, osim ako nije zadrti puritanac.

A ovo za hrvatski prevod je odlično, to tako ide kada čovek ume da prenese reči u duhu svog jezika, kao što prevodilac i treba da radi. :da:

Posted (edited)

Управо тако. С тим у вези се надам да ће се што више протурати либералне идеје, да ће да буде мноштво црнаца, косооких и да ће се до краја првог серијала у некој од битнијих кућа зачети идеје либералног капитализма и републиканског уређења.

Па да, још мало па ће Хрвати боље причати српски од Срба.

Edited by Axeanosilas
Posted

Haha. Jebem li ga, kada sam ja išao u srednju, nije mogla da se dobije petica za prevod teksta na srpski ako nije bilo sve u duhu srpskog jezika, uključujući i konstrukciju rečenice. :da: