serblackbeard Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TsUD282hCL8 2 Quote
Мајор Гашпар Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 (edited) https://rapidshare.com/files/1528100775/Game.of.Thrones.S02E01.The.North.Remembers.HDTV.XviD-FQM.rar Edited April 2, 2012 by Ефенберг 2 Quote
Denny Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Entirety of Game of Thrones Season 2 Leaked 1 Quote
Oak Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Odlična epizoda, već mi žao što ih ima još samo 9. Quote
*memento mori* Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 (edited) Oho, ucilo se na greskama iz prve sezone. Krastera sam zamisljala mnogo ljigavijeg, ali je Melisandra pun pogodak. A Dzon je i dalje .Uglavnom - odlican pocetak sezone! Edited April 2, 2012 by *memento mori* Quote
Lou Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Itekako se učilo na greškama, ovo je mnogo zaokruženije i tečnije. Quote
Vincent Hess Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Koje su to greske u prvoj sezoni? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Koje su to greske u prvoj sezoni? Cekanje da se nesto konkretno desi tek u desetoj epizodi. Samo da nastave i u ostalim epizodama u ovom fazonu. 1 Quote
Machka Naopachka Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Kad ste stigli da je odgledate, aaaa gaddemit. Quote
Lou Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Koje su to greske u prvoj sezoni? Presporo odvijanje priče u odnosu na količinu koja mora da se zgura u sezonu. Nabacanost scena i delova koja je usledila usled prethodno pomenutog faktora. Quote
neonskacrna Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 sad sam posla da postavim isto pitanje. sto se tice epizode, fenomenalna je, nocas sam celu noc bila budna i cekala da skinem, i vredelo je Quote
Vincent Hess Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Nije se ne u ovoj epizodi desilo nista epohalno. Ne vidim da je sad serija dinamicnija nego sto je bila. Nista lose pod tim ne mislim, naravno Quote
Lou Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Nije epohalno, ali se dogodilo više. Osim toga, ne mora petoro ljudi da umre i neko da objavi rat da bi se radnja kretala, dovoljno je videti šta ko zna i kakve su mu namere. Uostalom, Martin i jeste pisao knjige u tom duhu - više akcenta na odnosima i spletkama nego pukom mahanju mačevima. Quote
Vincent Hess Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 ne moras mene da ubedjujes, nisam ja pricao da mi ista fali vi ste poceli pricu o tome kako se sve ubrzalo pa ja pomislio da ne gledamo istu seriju... Quote
Narsil Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Nije epohalno, ali se dogodilo više. Osim toga, ne mora petoro ljudi da umre i neko da objavi rat da bi se radnja kretala, dovoljno je videti šta ko zna i kakve su mu namere. Uostalom, Martin i jeste pisao knjige u tom duhu - više akcenta na odnosima i spletkama nego pukom mahanju mačevima. Upravo tako. Bravo za post. Skinuo epizodu, vidim da nema nezadovoljnih, nadam se da mi očekivanja nisu sada prevelika. Quote
Vic Rattlehead Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 U kojim intervalima će da izlaze epizode, neko mi nekad reče da će ići jedna na svako mjesec dana? Glupost, je li tako? Quote
neonskacrna Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 pa bilo bi suludo da idu mesecno, super je da maltretiras fanove malo, al da treba da cekas svaku epizodu mesec dana, svako normalan bi ih oterao u pm Quote
Narsil Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Oho, ucilo se na greskama iz prve sezone. Krastera sam zamisljala mnogo ljigavijeg, ali je Melisandra pun pogodak. A Dzon je i dalje .Uglavnom - odlican pocetak sezone! Agree. Scena kad Rob priča Kraljeubici i pojavljuje se Jezovuk je savršena. 1 1 Quote
KinSlayer Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 (edited) kraljeubica! jezovuk! jel samo meni nekako mnogo toga zgurano u prvu epizodu? jel moze neko ko nije citao knjigu da pohvata? nesto bas i ne bih reko... Edited April 2, 2012 by KinSlayer Quote
*memento mori* Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Tako se izrazavamo mi koji smo citali srpska izdanja knjiga. Ja sam cula neke utiske ljudi koji nisu citali i kazu da su odusevljeni, mozda cak i vise od nas. Jbg, to su skroz dva razlicita gledista. Quote
Recommended Posts