ShinigamY Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Nemam pojma, meni je serija bas po svim merilima idealna. Nisam citao knjige niti na nameravam, pa mi serija dodje mnogo do jaja Quote
Machka Naopachka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Hm ja se zapitam nekad kako ljudi koji nisu citali knjige prate seriju... al valjda zato i uspore radnju povremeno tim scenama patetike... sta znam Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Super kraj epizode, taman da drzi u tripu do sledece, ovo osecam da im je matori predlozio. Quote
Guest HEFEST Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ja zaspao sinoc na pola pa ne znam sta se desilo. Jedva cekam da pobegnem sa posla. Quote
Mita Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=b3b7fZIT0nk ne znam meni se bas svidja :rockdevil: :rockdevil: Quote
SerbZmaj Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Pesma je super. Samo bas mi je onako neocekivano da je ubace u tekuci kadar. Mada kada spomenu medjed pomislim na Jorah Mormont-a Za sada mi je bolja ova treca sezona od druge. A ima i svasta da se desi Samo mi nije bas najjasnije ono sa Teonom, ili su menjali ili se ja toga secam malo drugacije... Quote
Machka Naopachka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 To je tek u poslednjoj knjizi rrkla bih. A ta pesma je stvarno tako trebala da se desi? Meni deluje kao greska. Da je isla iza zvuka bilo bi ok al nije drama tu su titlovi... Quote
Oak Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ma to je sjebana ta prva piratska verzija, ima sada normalan snimak gde pesma kreće tek kad krenu ending credits. Quote
Vitamin K Experience Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Treća epizoda brda bolja od prethodne dve. Šteta što Teon svaštojeb nije bio izjeban. Quote
Guest HEFEST Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Ma sjeban zvuk ocigledno. Ne znam kako neko moze da pomisli da tako nesto moze da bude u skladu sa bilo cim. Epizoda se svodi na dva izbegavanja silovanja i jedno odsecanje ruke. Nista epohalno da zasluzi hvalospeve. Quote
Havočka Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 ALO HEFESTE IMA KO NIJE CITAO KNJIGU FFS Quote
Guest HEFEST Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Da, da. Sada sam ti otkrio celu radnju tako da nema svrhe da gledas. U principu najgora epizoda od pocetka serije. Nista se ne desava. Quote
Havočka Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 nemoj to da radis, nije u redu jebiga Quote
Guest HEFEST Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 nemoj to da radis, nije u redu jebiga Ne cu. 2 Quote
WoS Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 (edited) Yup, dosadna epizoda do jaja, nista bitno se nije desavalo, samo neki pregovori svaka 2 minuta... Btw kako se stavljaju Spoiler tagovi? Imam jednu hipotezu koju bih da proverim sa ovima sto su citali knjige Edited April 17, 2013 by WoS Quote
Zen Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Stavis spoiler umesto quote tag i to je to Quote
In The Flesh Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Vjerovatno najgora epizoda od početka serije. Quote
WoS Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Znaci: mala plava uopste ne namerava da proda zmaja onim robovlasnicima, zar ne? Nesto mi govori da ce im zapravo smestiti da ih zmaj sve pobije i spali im grad nakon sto oni uzmu sve vojnike I da, bas sam ocekivao odma na pocetku masovnu tucu na mostu sa onim Boltonovim vojnicima, u kojoj Briana i Dzejmi pruze herojski otpor ali ih na kraju ipak savladaju i zarobe... Ali neeee, nista od toga, smor! Quote
ShinigamY Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 @WoS i meni je to prvo palo na pamet Quote
Guest HEFEST Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Ma idi gej bre u picku materinu. Najjace mi ono I will fuck you in the mud ili nesto slicno 1 Quote
Machka Naopachka Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 ne secam se tacno kako se sve odigra, al deneris zmajeve ne poklanja Quote
Captain Spaulding Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Ne mogu da verujem da ce dati najjaceg i najveceg zmaja Garant ce ih zmaj sve pojesti i vratiti se Deneris 1 Quote
Vic Rattlehead Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Ovim tempom dešavnja će im trebati 10 sezona da sve isprate, ako onaj ne umre prije nego što dovrši knjige. Quote
ShinigamY Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 I ja mislim da ce dati najveceg zmaja, jer trenutno nema koristi od njih, on ce porasti i hraniti se dobro, ona ce dobiti vojsku koja joj je potrebna, i u jednom trenutku ce pozvati svog zmaja koji ce poklati sve ove robovlasnike i vratiti se njoj. Takodje, ona robinja koju je uzela za sebe kao dokaz dobre volje, mislim da je to uradila samo da bi je spasila od pokolja koji ce zmaj uraditi Quote
Recommended Posts