Jump to content

Recommended Posts

Posted

pa vec je najebala

Reveal hidden contents

Posted

sve vuce na to da ce deneris sa znajem/zmajevima da se sukobi sa white walkerima, ali znajuci pisca - ne bi me cudilo da se to ne desi i da deneris zagine pred samu bitku ili tako nesto.

ne bih se iznenadio da se svi medjusobno pobiju i da na kraju debeli sam (koji likom i delom lici na autora knjiga) bude glavni u kraljevstvu. ali realno, tiriona treba postaviti na to mesto.

Posted
  On 6/17/2015 at 10:17 AM, imaginos said:

ne bih se iznenadio da se svi medjusobno pobiju i da na kraju debeli sam (koji likom i delom lici na autora knjiga) bude glavni u kraljevstvu. ali realno, tiriona treba postaviti na to mesto.

Hahaha nikad nisam to ni pomislio, ali sad je jasno - semvej tarli je ar ar mart'n-ov alter ego :)

U svetlu toga, bas me sad zanima sta ce se sa njim desiti. Nije ni malo uradio do sada - ubio white walker-a, jebao nesto i preziveo pet sezona.

Posted
  On 6/17/2015 at 11:15 AM, Zen said:

Preziveo - well to ej vec dostignuce :D

Posto je kod ovog Ar ar-a sve nakaradno, to izgleda i jeste vec dostignuce nego ubiti white walker-a :)

Posted

Da, stvarno, jedino sto moze da se desi ako nece da vracaju Dzonishu je da ceo sever najebe, ali to je nekako bas boring. Mala ce sad da bude gengrejpovana od strane Dotracana, nema od nje leba jos neko vreme. Sto se mene tice, onaj lik iz DaVinci's Code sto je Oberinov brat i glavni Martel je najgotivniji batica za tron, ali znajuci Martina on ce na neki megagej nacin da zagine sledeci, a i realno, puca mu kurac za Westeros. Najjace bi bilo da mali zli Bolton hobit spase svet od White Walkera.

• Downvote 1
Posted

Reveal hidden contents

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
  On 6/18/2015 at 12:31 AM, Dark_Elf said:

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

• Upvote 1
Posted
  On 6/18/2015 at 10:58 AM, imaginos said:

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

On 6/18/2015 at 1:06 AM, SerbZmaj said:

Dzon Snezni bi trebalo da se vrati iz mrtvih, prezivi ili sta vec kao Izabranik Crvenog boga. Videcemo kako ce to da urade.

http://gameofthrones...at_Was_Promised

E baš ti fala... a ja se baš pitao, zašto volim da živim u neznanju.

Posted
  On 6/18/2015 at 11:22 AM, Dark_Elf said:

Reveal hidden contents

1. za dobru golotinju nije potrebno opravdanje. recimo jedne od najboljih sisa ikad vidjenih u serijama su u true detective. moglo je i bez njih, ali ta scena je bogovska. ;)

2. carski! peranovic = stannis :haha: :haha: