Angelystor Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 (edited) "Who is currently employed at the House of Black & White?" Jacqen: "Well, aside from me, no one." Edited June 13, 2016 by Angelystor Quote
Vic Rattlehead Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Svi koji imaju veze sa Starkovim preglupo i uzaludno umru, nadam se da će ovaj novonastali John to da demantuje. Quote
metal guru Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 prilikom svake scene sa onom malom pizdurinom od kralja, shvatim da mi nedostaje Dzofri 2 Quote
Oak Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Ovoj seriji nema spasa, jedina zanimljiva scena kada pseto brutalizuje onu četvoricu. Vidim i da će ova pompezno najavljena borba u sledećoj epizodi biti epski fail. Quote
Dead Man Walking Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Blackfish takođe ispao totalno nebitan, šta su ga uvodili opet koji andrak. Useru svaku šansu za neki kvalitetan obračun. 50% scena teško smaranje onda stave fast forward i likovi kreću da se telepromptuju po mapi. Quote
bo88gdan Posted June 15, 2016 Report Posted June 15, 2016 Ovoj seriji nema spasa, jedina zanimljiva scena kada pseto brutalizuje onu četvoricu. Vidim i da će ova pompezno najavljena borba u sledećoj epizodi biti epski fail. Ocigledno je sta ce da bude sto se bitke tice Quote
Zen Posted June 15, 2016 Report Posted June 15, 2016 ostali su na terenu meh, sto se tice bitke, jebes bitku, aj nek se pokrljaju Snou i remzi i nek ide zivot nego kud su zaturili ona dva druga zmaja? ono Turion im dao voljno i nikom nista??? sramotno.... menjam budzet za bitku sa boltonovima za postenu bitku sa zmajevima kod Mirina Quote
Angelystor Posted June 15, 2016 Report Posted June 15, 2016 Jaqen: Menjam budžet za statiste na pijaci u Bravosu za bar još jednog Faceless Mana da mi pomaže da palim sveće. 1 Quote
Berliner Posted June 15, 2016 Report Posted June 15, 2016 haha cuj gde su dva zmaja. ma gde je gram mozga u icemu sto se desava na ekranu? mene je sramota sto sam ikada gledao ovo smece dalje od prvog serijala. mrs u kurac serijo. 1 Quote
Dark_Elf Posted June 18, 2016 Report Posted June 18, 2016 ono sto je meni najgluplji deo je da mala uzima kao nesto u jetru da je busi, a satro profi asasin, komotno je mogla da joj prereze vrat, ali ocigledno je da serija nije jos zavrsila sa njom pa zato ceo ovaj zaplet sad.. Meni je najgluplje to što Arja prođe školu ubica, naprasno odlučuje da ih napusti, a onda se šetka po gradu. Kakav crni ubod nožem? ja bih se (ovako neškolovan za ubicu) bojao otrovne strele sa svakog krova, ne bih promolio glavu danju, a noću bih išao maskiran, i spavao bih van grada, i gledao da se utrapim na brod i platim, tek kad brod krene. Ali ona se šetka, i zvižduće usput. Quote
ShinigamY Posted June 18, 2016 Report Posted June 18, 2016 Da ne pricamo o tome da klinka sa jebena dva tri uboda u stomak trci po gradu, skace, prezivljava sve zivo .. Jebote, kad udarim malic o nogar stola, ne mogu da mrdnem sledecih 10 minuta Quote
B@K@ Posted June 18, 2016 Report Posted June 18, 2016 A šta biva kad se vratiš iz mrtvih, rokaš sa nemrtvima, izađeš iz plamena, letiš na zmaju, rodiš senku-ubicu, postaneš trooka vrana? Mnogo bre tražite dlaka na neobrijanim jajima... Jesu malo smorili, ali mi je i dalje ok, gledao bih još 5 ovakvih sezona, samo ako bude. Quote
Berliner Posted June 18, 2016 Report Posted June 18, 2016 auuu al si ga ispovezivao. to bi bilo kao da kazes "posto kod tolkina ima zmajeva i vracanja iz mrtvih bilo bi za ocekivati da ima i amaterski-degenski lose napisanih poglavlja i to bi bilo sasvim u redu" Quote
Dark_Elf Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Da je Martin pisao Prison Brake, Majkl bi još bio u zatvoru, burazer bi mu umro, gomila karaktera bi bila predstavljena, pa zaboravljena, i tako dalje.. Ovo je sve jebena najava, najava, najava.... Čekam sad i ova sezona da se završi sa najavom nekog velikog sranja, koju će zaboraviti/napustiti u sledećoj sezoni, i najaviti ponovo neki kurac. Quote
B@K@ Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 auuu al si ga ispovezivao. to bi bilo kao da kazes "posto kod tolkina ima zmajeva i vracanja iz mrtvih bilo bi za ocekivati da ima i amaterski-degenski lose napisanih poglavlja i to bi bilo sasvim u redu" Ali u stvari ne bi. Quote
Captain Spaulding Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Da je Martin pisao Prison Brake Prison Brake 1 Quote
Eidolon Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 (edited) Kakvo sranje od epizode, jedina nada je da su isfolirali za Blackfisha, ali cak i tako predadose zamak ko najgore sisice, naprednjacki glasaci level mozak severnjaka na delu opet. Nek neko zapocne peticiju vise da se na sto grozniji nacin ubiju Grey Worm i ona mala, pored scena sa njih dvoje pocinju da mi nedostaju Semvel i Djokovicka. Jebem ti zivot, da Splash Brothers Clegane nisu klali u ovoj epizodi, ne bi bilo niceg vrednog pomena Edited June 19, 2016 by Eidolon Quote
Мајор Гашпар Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 http://uptobox.com/jpp2a3ajclml https://clicknupload.link/jibf47o3i5gz https://1fichier.com/?le1jrvtlb2 Quote
bo88gdan Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Jel ovoj epizodi bio radni naziv Skup Klishea iz svih srednjovekovnih faNTAZI filmova? Au al ga usrase 1 6 Quote
Oak Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Dobro su odradili onaj fajt kad Snow sjaše i mačuje se po bojištu, kamera i atmosfera perfektni, naravno posle su usrali sa onim opkoljavanjem i stampedom preko Džona. Quote
El Pistolero Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Svakako najbolja epizoda u ovoj sezoni. Quote
bo88gdan Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 scena bitke 300 + dolazak Gandalfa u 2 kule Quote
B@K@ Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 A ustvari nije. Svega mi, hteo sam da popizdim koliko su ovi Starkovi tupavi. U svakom slučaju, jedan Džon je morao biti ubiven da bi konačno postao manje iritantan. Quote
Recommended Posts