Captain Spaulding Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Nek' ožive scenaristi Neda, jebo nju. Zamisljam njegovu glavu kako lebdi Quote
bo88gdan Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Ja neznam kako ima smisla da izbacuju pojedine likove a da se prica koncentrise na neke nebulozne ili izmisljene radnje Quote
Captain Spaulding Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Bogdane, izdao si Starkovce, gde je Rob sta je ovo? Quote
bo88gdan Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Rob uvek u <3 mom i otac mu Ned ! kako sam izdao kad kopile Starkovih je .... u ..... sa ....... 1 Quote
MissionVao Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Zamisljam njegovu glavu kako lebdi A nju kao pez dispenser Quote
Captain Spaulding Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 (edited) A nju kao pez dispenser :haha: Edited June 28, 2014 by Captain Spaulding Quote
bo88gdan Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 (edited) kakva je Ned bio ljudina od coveka lepo rece jedan u komentaru dole : Eddard is still my favourite character. He is a paragon, a holy fool, a shining light in the snake pit that is Westeros. Edited June 29, 2014 by bo88gdan 1 Quote
Dark_Elf Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 (edited) Dobar je to glumac. I u filmu Gospodar Prstenova (koga prezirem kao fan knjige) je odlično odradio ulogu Boromira. Edited June 29, 2014 by Dark_Elf Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Cak mu je i nova uloga gde glumi srpskog teroristu unapred oprostena...a i tu verovatno gine. Quote
bo88gdan Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Dobar je to glumac. I u filmu Gospodar Prstenova (koga prezirem kao fan knjige) je odlično odradio ulogu Boromira. Ja drugacije Boromira ne bih mogao zamisliti Cak mu je i nova uloga gde glumi srpskog teroristu unapred oprostena...a i tu verovatno gine. o kom filmu se radi ? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Mislim da je opet neka serija. Quote
lemmy sixx Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Ako ovako nastave,ova serija ce imati 100 sezona.U polovini epizoda se ne desava jebeno nista.Ove 4 sezone su se mogle ugurati u 2. bez problema,mozda cak i manje.Dobra je serija,drzi paznju jer realno ima kvalitet,ali radnja je previse razvucena,sa previse likova i previse nebitnih,dosadnih i beskorisnih scena.Oni snezni zombiji su bili sve ukupno 15 minuta zastupljeni u ove 4 sezone,a onaj nebitni debeli gmaz i njegova nebitna prica o zaljubljivanju u neku silovanu seljanku sa detetom su bitniji za razvoj serije od buduce najezde cudovisnih kreatura na kraljevstvo.Budalastina. 2 1 Quote
igoraki Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Ove 4 sezone su se mogle ugurati u 2. bez problema,mozda cak i manje. Moje skromno misljenje je bas kontra,da su suvise ubrzali tako smo samo preleteli kroz najbolje delove serije bez ulaska u gomile detalja koji postoje u knjizi i koji pomazu da karakteri postanu maltene realni,ovako jedan od najacih likova u seriji,maloprstic ispada potpuno plitak,klasican holivudski zlikovac,dok je on u knizi velika misterija i radi gomilu stvari za koje nismo sigurni koji je krajnji cilj i motiv...jedna stvar koja martina izdvaja u moru fantazi pisaca danasnice su neverovatno odradjeni karakteri. tako da je potpuno realno da tebe nerviraju neki delovi u seriji posto ti se cine nepotrebnim,mene recimo u knjizi nevidjeno smaruju sansina poglavlja posto je ona klasicna glupaca koja sanja princa na belom konju,ali zato postoji gomila devojaka,fanova kojima je ona najdrazi lik.... meni su recimo gvozden rodeni nevidjeno zanimljivi,a u seriji su oni oskrnavljeni,nema mog omiljenog lika,erona mokrokosog,koji je najmladi brat belona,koji je pre nego sto je postao svestenik i verski fanatik utopljenog boga,bio alkos i jedino je bio poznat po tome sto je pobedivao u pisanju u daljinu,sto je pored igre prstiju jedan od omiljenih sportova gvozden rodjenih sad ti meni reci,da li si gledajuci seriju uopste znao da belon ima bracu,a o ostalim sitnicama i da ne pricamo Quote
Captain Spaulding Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 ali radnja je previse razvucena,sa previse likova U knjizi ima mnogo vise likova. What were trying to say? Quote
lemmy sixx Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Moje skromno misljenje je bas kontra,da su suvise ubrzali tako smo samo preleteli kroz najbolje delove serije bez ulaska u gomile detalja koji postoje u knjizi i koji pomazu da karakteri postanu maltene realni,ovako jedan od najacih likova u seriji,maloprstic ispada potpuno plitak,klasican holivudski zlikovac,dok je on u knizi velika misterija i radi gomilu stvari za koje nismo sigurni koji je krajnji cilj i motiv...jedna stvar koja martina izdvaja u moru fantazi pisaca danasnice su neverovatno odradjeni karakteri. tako da je potpuno realno da tebe nerviraju neki delovi u seriji posto ti se cine nepotrebnim,mene recimo u knjizi nevidjeno smaruju sansina poglavlja posto je ona klasicna glupaca koja sanja princa na belom konju,ali zato postoji gomila devojaka,fanova kojima je ona najdrazi lik.... meni su recimo gvozden rodeni nevidjeno zanimljivi,a u seriji su oni oskrnavljeni,nema mog omiljenog lika,erona mokrokosog,koji je najmladi brat belona,koji je pre nego sto je postao svestenik i verski fanatik utopljenog boga,bio alkos i jedino je bio poznat po tome sto je pobedivao u pisanju u daljinu,sto je pored igre prstiju jedan od omiljenih sportova gvozden rodjenih sad ti meni reci,da li si gledajuci seriju uopste znao da belon ima bracu,a o ostalim sitnicama i da ne pricamo Nisu ubrzali.Knjiga i TV serija su potpuno drugaciji formati,i ne mogu biti jednaki.Samim tim se trebaju odvojeno i tretirati. Nisam citao knjigu,sto znaci da nisam ni mogao znati nista o ovome sto ti pricas.Ali to je potpuno nebitno,mi ovde pricamo o seriji a ne o knjizi,a serija je usporena do jaja i treba joj podhitno ubrzanje i da se nesto jebeno pocne desavati. U knjizi ima mnogo vise likova. What were trying to say? Kao sto sam vec rekao,knjiga je nebitna jer ovde pricamo o seriji.Za TV format ovo je previse nicega, 1 Quote
Captain Spaulding Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Ali ja bas mislim da nije previse nicega. Svaki dijalog je bitan 1 1 Quote
lemmy sixx Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Svaki dijalog je bitan? Ajde ne seri. 1 3 Quote
MissionVao Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Zalis se ko da placas HBO-u pa su te ispalili za investiciju... 1 1 Quote
truliandedzombileš! Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 jes' razgovori između one besmislene brijene i onog smotanog konjušara su esencija serije. Quote
lemmy sixx Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Skroz. Eto,to je jos jedan primer besmislenih likova i totalno nepotrebnih situacija. Zalis se ko da placas HBO-u pa su te ispalili za investiciju... Ne laprdaj. Quote
Captain Spaulding Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Ajde zakljucajte temu lepo do sledece godine. Zavrsila se sezona i sada su u krizi Quote
Recommended Posts