ShinigamY Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Ovo za spaljivanje je takva nebuloza, ali se iskreno nadam da ce da se desi neki obrt u fazonu, Melisandra vrati medju zive ovu klinku sa nekim mocima, dza bu ... Quote
bo88gdan Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 http://uk.businessinsider.com/game-of-thrones-set-locations-2015-6 1 Quote
Berliner Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Ovo za spaljivanje je takva nebuloza, ali se iskreno nadam da ce da se desi neki obrt u fazonu, Melisandra vrati medju zive ovu klinku sa nekim mocima, dza bu ... sve je nebuloza u devetoj. kad pogledas pazljivo nijedna scena nema preteranog smisla. Quote
ShinigamY Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Da, slazem se, nego sam hteo da izdvojim ovaj slucaj ... Jebem li ga. Sta je sa Lady Stoneheart? Osecam da ce da je ostave za poslednju epizodu kao najgori cliffhanger. Quote
Zen Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 ma mislim ad ce nju da izbace skroz, di ce se jos i njome baviti, vidis koliko ej komplikovano i sa ovako malo prezivelih Quote
Џрк Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 A cujes, meni je u startu problem sa serijom bio taj sto ima previse likova, nije ni cudo sad sto se ovo desava. Doduse, ne kazem ni da u ovakvoj postavci nije moglo bolje... Quote
Talvi Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Sta je sa Lady Stoneheart? Osecam da ce da je ostave za poslednju epizodu kao najgori cliffhanger. pa 10. epizoda će se zvati "Mother's Mercy", a i http://www.blastr.com/2014-6-3/instagram-shot-lena-headey-huge-game-thrones-spoiler Quote
Zen Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 a moze "Mother" da se odnosi i na onu od sedam lica bogova kao, oprostice joj Majka ako se pokaje za incest i tu dolazi ona scena gde ova gola pichi po Dubrovniku cekali smo celu sezonu na to XD ma pusti ti instagram Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Meni se cini da je sve ovo zbog one 4 procurele epizode...sjebali im sezonu, pa su onda hteli "senzacijama" da dignu hajp, a napravili najobicniji sapunica cirkus.kako sam ove sezone gledao samo po 15-20 minuta svake epizode uz premotavanja, tesko da cu se sledece uopste i cimati da skidam.A knjige ako stignu stignu... Quote
Dead Man Walking Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Do kraja ove sezone moze samo da se desi da ubiju Jona Snjeznog, nikakvu "pravdu" ja ne ocekujem vise. Quote
Zen Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 pa kad su ubili Mance Rydera koji je u stvari Regar , ode sve dodjavola Quote
Zen Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 u dvajs marke da je on The prince that was promised Quote
Angelystor Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Do kraja ove sezone moze samo da se desi da ubiju Jona Snjeznog, nikakvu "pravdu" ja ne ocekujem vise. Si čitao knjigu? :] Quote
Havočka Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 u dvajs marke da je on The prince that was promised i call it a bet Quote
Zen Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 kako sam ove sezone gledao samo po 15-20 minuta svake epizode uz premotavanja Quote
Havočka Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 konvertibilnih nije problem, nije problem ako mogu na st vitus da dam 45, mogu i na to bolje utrosene svakako Quote
Dead Man Walking Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Si čitao knjigu? :] Ne, al' znam šta treba da se desi po knjizi Quote
bo88gdan Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Celokupna sezona se moze definisati jednom recju : SMECE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 @Maika Vise je bored as fuck....ass. Quote
Machka Naopachka Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Zar nije Lena i prosle godine izbacila spojler, koji se nije odigrao na kraju? Nesto mi stoii u glavi ali se ne secam sta je bilo u pitanju Quote
Oak Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Koliko očigledno celu sezonu nameštaju onog klinca iritantnog lica da iznabada Snežnog to je strašno, toliko da bi bilo potpuno debilno da ga ne iznabada. Quote
Recommended Posts