bo88gdan Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Nisu tupavi Starkovi, tupavi su ovi idioti koji snimaju ovo sranje Quote
Srlandand Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Bilo klisea, al' svakako najbolja epizoda u sezoni Quote
bo88gdan Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 (edited) Edited June 20, 2016 by bo88gdan Quote
Oak Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 lol preview na nivou epizoda, teško smeće. 4 Quote
bo88gdan Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Zasto se div bori goloruk? da lakse pogine 3 Quote
[Nocturno] Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 hocemo li videti jos white walkera u ovoj sezoni? Quote
Zaklani_Analizator Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Ova epizoda je koliko toliko izvadila sezonu. Scena bitke nije loša, ali je moglo to mnogo bolje. Bolje da je cela epizoda bila bitka poput Bitke za Crni zamak nego što su je zgurali. Quote
Eidolon Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Previse predvidljiva epizoda, maltene sam mogao da stavim kintu da ce bas ovako da bude sve na kraju. Ipak, izvuklo ih je sto su stvarno fantasticno snimili celu epizodu, fajtovi makar do jaja izgledase kad su vec klise, a i, naravno, zli hobit je mrtav, sta ces vise. Quote
bo88gdan Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 http://www.dorkly.com/post/79248/who-else-noticed-how-many-times-game-of-thrones-evoked-off-lord-of-the-rings-this-week Quote
ShinigamY Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Odlicna bre epizoda, sta serete, za budzet kakav serija ima, na nivou LOTR borbi, ja skidam kapu... Al scena Dzona kad vitla macem onako dok konji na sve strane lete, prebrutalna scena, nije nesto tako smooth i vrlo realno snimljeno. Meni ova epizoda izvadila ovu i prethodne dve sezone bez razmisljanja. Al naravno, nist drugo vrv nece biti do kraja sezone ... 2 1 Quote
Angelystor Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Ako vam ovo nije dobra epizoda, štaviše odlična, ne znam šta više očekujete Ali da, definitivno najbolja u poslednjih sezonu-dve. Čak ću i na Greyjoy express kojim su ovi doplovili da zažmurim. Predvidljvosti ima, ali koliko je bilo ove sezone epizoda sa nejasnim pričama i sa svim teorijama koje su izripivale, morala je da padne jedna straightforward sa razrešavanjem. Nadam se da će i deseta da nastavi sa tim, jasnim tokom. 2 Quote
metal guru Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Wun Wun sve gluposti su oprostene samo zbog one scene sudara 2 konjice 2 Quote
Eidolon Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Ma de, voli Kalisi pišu maltene ko da se šeta gola, jaše zmajeve bareback i popuje svima. Quote
Grobodan Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Hahahahah to je to, i sto neko rece, dzin posao u tankoj bundici na siege, valjda da lakse pogine sta li. Ali jeste najbolja epizoda sezone, krvi do kolena sam hteo i dobio konacno. Sad ce u desetoj epizodi svi da pricaju o buducnosti ali jbg. Quote
ShinigamY Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Jebote, onaj dzin, samo da je dohvatio par onih koplja i dva stita, cisto glavu da zastiti, pola one armije bi razvalio sam ... Al neeee, koplje je za picke, goloruk, samo masa, nista definicija, nechural bajo moj. Ovi starkovi su pokazali da su debili realno. Jedino sto mi se dopalo sto se ova mala okrenula Maloprstom, realno lik treba da vlada Westerosom, da pisha po svima kvalitetno. Sve ostalo je smejurija ako se bude izdesavalo. A najvise cu da popizdim ako Degeneris i ovaj Snezni na kraju se smuvaju, pokaraju i vladaju zajedno. Quote
Dead Man Walking Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Najbolji deo je kad je Ned Stark dojahao da pomogne 1 Quote
Angelystor Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Jon se isčuđava koliko zelenog oko njega. Quote
Oak Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Odlicna bre epizoda, sta serete, za budzet kakav serija ima, na nivou LOTR borbi, ja skidam kapu... Al scena Dzona kad vitla macem onako dok konji na sve strane lete, prebrutalna scena, nije nesto tako smooth i vrlo realno snimljeno. Meni ova epizoda izvadila ovu i prethodne dve sezone bez razmisljanja. Al naravno, nist drugo vrv nece biti do kraja sezone ... Jebo ih budžet kada za celu sezonu snime samo 5 odličnih minuta a ovo ostalo sve filleri i cliff hangeri. Quote
imaginos Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 meni je ovo najbolje snimnjena bitka ikad... jedino sto me nervira je nedostatak taktike kod armije jon snow-a. pa jebo te, jos su rimnjani znali da naprave "kornjacu" (testudo) sto bi resilo problem strela sa teonove strane (konjica ulece tek nakon toga). realno, teon je dobio bitku, samo se sjebao jer nije znao da su i rohanski jahaci u kombinaciji. Quote
Eidolon Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Ma pazi, nije ni to, nego potpuno debilana momenat.. vidis ranije kako pokusava divljanima da objasni taktiku, serenda tu nesto, dogovore se da ce se drzati formacije posto ce ih rovovi sa strane stititi od konjice, ONDA MU PRIDE DODJE SANSA I KAZE DA NE BUDE GLUP I NE NASEDA NA FORE ZLOG HOBITA i on pored svega toga uradi totalan Ned Stark momenat.. pa brate! Sasvim nepotrebno bacanje akcenta na to da je apsolutno svaki Stark potpuni retard, i da ce na kraju jedino Sansa mozda spasti lozu. Quote
ShinigamY Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Sansa je jedino dobra za primanje hobitove kurcine u cmarni kolutic. Likusa ce da rikne i da postane Sersei, jer je ovaj izopacio do iznemoglosti. Nema od nje moega. Quote
Recommended Posts