imaginos Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 sansa je realno izvadila stvar tako sto je progutala govno i pozvala muljatora u zamenu za neki uticaj i sad im duguju, ali to je sto je, nisu imali vise ljudi. nego, samo da nam melisandra izadje iz bedaka. i arija da pocne da upotrebljava svoj "particular set of skills, i will find you and i will kill you".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Iz trailera za sledeću mi izgleda kao da će se pokačiti Lanisteri i Frejovi, to bi bilo lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 krajnje je vreme da matori Frej ode s one strane stvarnosti pozeljno na kocu mene samo cudi kako ga niko do njegove familije do sad niej zvekno picke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 (edited) Frejevi najdebilnija kuca u celom serijalu, cak i gvozdenjacki viking-siptari su manje nekul od njih, i manje smrde. Realno, s obzirom na to da Lanisteri izgubise bog otac vojske a predstoji im rat sa onim pustinjskim lgbt siptarkama pametnije im je da ne drve kurac, posto ce se u suprotnom svesti na Kings Landing pasaluk a i tu imaju ozbiljan problem sa ISIS-om Seven KIngdomsa. Maloprstic trenutno u najboljoj poziciji pored male smaracice, ima najvecu i najbolju vojsku trenutno na teritoriji Westerosa + ga niko ne mrzi, covek prelazi igricu za sada. Edited June 21, 2016 by Eidolon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Frejevi najdebilnija kuca u celom serijalu, cak i gvozdenjacki viking-siptari su manje nekul od njih, i manje smrde. Realno, s obzirom na to da Lanisteri izgubise bog otac vojske a predstoji im rat sa onim pustinjskim lgbt siptarkama pametnije im je da ne drve kurac, posto ce se u suprotnom svesti na Kings Landing pasaluk a i tu imaju ozbiljan problem sa ISIS-om Seven KIngdomsa. Maloprstic trenutno u najboljoj poziciji pored male smaracice, ima najvecu i najbolju vojsku trenutno na teritoriji Westerosa + ga niko ne mrzi, covek prelazi igricu za sada. samo sto Tajreli imaju najvecu vojsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 (edited) Da, u pravu si, svakako Tajreli i Dejlovci trenutno najbrojniji, ali cenim da su Dejlovci ipak smatrani dosta boljim borcima, mada to je sad sve na interpretaciji u seriji inace, a i kapiram da se medjusobno fajtati nece da proverimo Edited June 21, 2016 by Eidolon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Tajreli najbrojniji al dzabe kad su vecina pederi ili glupaci mada i vojska Dorne je netaknuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Kontam da ce Dornjani prvi da se pokace sa Dotracima kada ovi predju more Zato se ceka taj momenat njihove vojske. Naravno, Dotraci ima da ih zgaze ko govna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 (edited) zapravo, Dornjani bi pvi trebali da predju na stranu Deneris Edited June 21, 2016 by metal guru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 (edited) A u stvari ne bi. Najjaču vojsku imaju ledeni hodači, to je barem jasno. Edited June 21, 2016 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Tajreli najbrojniji al dzabe kad su vecina pederi ili glupaci mada i vojska Dorne je netaknuta Dorna - 15 hiljada Olujne zemlje - 25 hiljada Tajreli- 80 hiljada lanisteri - 50 hiljada Erini- 55 hiljada recne zemlje oko 45 hiljada ceo sever oko 50 hiljada Gvozdena ostrva oko 20 hiljada ovo su vam brojnosti armija sto se knjiga i spekulacija na forumima tice zapravo, Dornjani bi pvi trebali da predju na stranu Deneris Upravo, ali njihov storilajn je zasran toliko da ce ko zna sta biti, Najjaču vojsku imaju ledeni hodači, to je barem jasno. slazem se , Mens rajder je imao oko 100 hiljada ljudi u svojoj skupini, normalno nisu to sve vojnici, otprilike oko 100 hiljada imaju hodaci s`tim sto oni uvecavaju svoju vojsku non stop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Au covece, nisam znao da Lanisteri toliko i dalje imaju, pa to bi implikovalo da su imali ubedljivo najvecu armiju s obzirom da su zestoko izginuli prvo protiv Roba pa posle Stanislasa Vavrinke. Mislim, ono, ako posle onolikog dobijanja popičci na Severu + gazenja dok nije stigao Tajvin nisu izgubili makar pola svoje standing armije, ja sam onda sve te fajtove pogresno protumacio. Mislim, ok, kapiram, imaju dosta tih vazalskih kuca i sve to ali ipak.. damn. U svakom slucaju Tajreli najvece pickice, stekaju armiju cak i kad su mogli da utuku isis-ovce i Lanistere zajedno, ne bi me cudilo da bas oni prvi predju kod Degeneris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 ma moze Dorna vise od 15k, bar duplo vise. I olujne zemlje mogu recimo jedno 10k vise, ali svejedno oni su dosta zajebani vojnici. Tajreli su vesteroski ekvivalent Francuza, pa vam je valjda jasno koliko im vredi ta brojnost Lanisteri jesu dosta izgubili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 ma moze Dorna vise od 15k, bar duplo vise. I olujne zemlje mogu recimo jedno 10k vise, ali svejedno oni su dosta zajebani vojnici. Tajreli su vesteroski ekvivalent Francuza, pa vam je valjda jasno koliko im vredi ta brojnost Lanisteri jesu dosta izgubili.. nemaju vise zato sto su jebena pustinja, zato se nikada nisu previse ni mesali u ratove, jer jednostavno nemaju snagu da se nose sa ostalima, njihov stil ratovanja je gerila Au covece, nisam znao da Lanisteri toliko i dalje imaju, pa to bi implikovalo da su imali ubedljivo najvecu armiju s obzirom da su zestoko izginuli prvo protiv Roba pa posle Stanislasa Vavrinke. Mislim, ono, ako posle onolikog dobijanja popičci na Severu + gazenja dok nije stigao Tajvin nisu izgubili makar pola svoje standing armije, ja sam onda sve te fajtove pogresno protumacio. Mislim, ok, kapiram, imaju dosta tih vazalskih kuca i sve to ali ipak.. damn. U svakom slucaju Tajreli najvece pickice, stekaju armiju cak i kad su mogli da utuku isis-ovce i Lanistere zajedno, ne bi me cudilo da bas oni prvi predju kod Degeneris. Tajreli ako izuzmemo Rendila Tarlija i nemaju neke komandante sposobne da vode armiju do pobede, Lanisteri imaju i placenike sve ovo navodim je izvuceno iz knjiga i sa foruma u seriji je dosta drugacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Dorna bi stala iza Deneris da je Doran ziv, sada tesko. Lejdi Mormont za preCednika Vesterosa Zivo me zanima kud ode Varis. A fala bogu, videsmo i zmajeve. Koliko sad ima vojske na Severu do hodaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Dorna bi stala iza Deneris da je Doran ziv, sada tesko. Lejdi Mormont za preCednika Vesterosa Zivo me zanima kud ode Varis. A fala bogu, videsmo i zmajeve. Koliko sad ima vojske na Severu do hodaca? kako mislis na severu do hodaca? kako mislis na severu do hodaca? doran je imao plan da kcer uda za viserisa da je poziveo, a sina da ozeni sa deneris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Vrv je htela da pita, koliko ima vojske na severu KOD hodaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 100 tisuca manje vise od toga su ogromna vecina Wights-i Others-a tj White Walkersa nema puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Znaci par zmajeva, par valirijskih maceva, i ode armija hodaca u pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Ako uspeju da nadju nacin da prodju kroz zid, da ga zaobidju kapiram da ce zgaziti sve do recnih zemalja, verovatno i do Kraljeve Luke ako stignu nece me iznenaditi problem im je zid u koji je Bran the Builder uspomoc dzinova ozidao i utkao u njega magiju da ovi kurtoni ledeni ne mogu da prodju nize od zida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 problem im je zid u koji je Bran the Builder uspomoc dzinova ozidao i utkao u njega magiju da ovi kurtoni ledeni ne mogu da prodju nize od zida Pasce zid kada ga Bran prodje; ima onaj znak na ruci koji je omogucio white walkerima da udju u pecinu, verovatno ce im omoguciti i da prodju ili uniste zid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 pa to je sad sasvim izvesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 kakav si kvaritelj doživljaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts