Junikorn Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Kao što možeš da vidiš po komentarima na temi, ima dosta ljudi koji nisu čitali knjige, što im svaku epizodu čini iznenađenjem. Dakle, nemoj da budeš bezobrazna i igraj po pravilima po kojima svi igraju, svidela se ona tebi ili ne. Bezobrazna? Kako to? Ne kazem da mi se ne svidjaju,nisam znala da su takva pravila uopste, eto, nisam mogla da se suzdrzim da ne napisem :s 1 2 Quote
LoveHateLove Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Jos kad bi promenila avatar, ne zna se sta je teze gledati, Karleusu ili majicu IM-a Nego ljudi, kazete valja ova serija a? Ja evo skidam prvu epizodu, da vidim o cemu se radi 1 1 Quote
Lou Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 (edited) Bezobrazna? Kako to? Tako što su ti članovi lepo i pristojno ukazali na tvoj propust, a ti odgovorila da te boli uvo i nazvala iste nolajferima. Edited May 31, 2011 by Lou 1 Quote
Zen Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 a kao niko ne zna sta ces se desiti kao ili citaju ili gledaju na tjubu,al ajde, izvinite ako sam vam pokvarila uzitak Kao što možeš da vidiš po komentarima na temi, ima dosta ljudi koji nisu čitali knjige, što im svaku epizodu čini iznenađenjem. Dakle, nemoj da budeš bezobrazna i igraj po pravilima po kojima svi igraju, svidela se ona tebi ili ne. Na temi o knjizi se diskutuje o svemu sto je u knjizi. Na temi o seriji spoiler je sve sto nije do sad prikazano u seriji. Svako intencionalno komenatrisanje sadrzaja koji do sada nije prikazan u seriji, na ovoj temi se definishe kao trolovanje i vredjanje clanova foruma i kao takvo podleze sankcionisanju po pravilima foruma. blablabla Ergo, po principu "ubica je bastovan" Junkiorn osvaja warn na neko vreme, a koje, nece biti receno cisto da ne pokvarimo iznenadjenje. I svako sledeci koji zaboravi spoiler tag za sve sto nije do sad prikazano u emitovanoj epizodi. Zvanicni teaseri HBOa se ne racunaju. Quote
B@K@ Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Batler, batler je u pitanju, dobri Smoroče... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 (edited) Nikad ovaj derpe,samo Boromir(pod laznim identitetom Starka)! Edited May 31, 2011 by sale 83 2 Quote
Novaliis Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Sean Bean je carina, stvoren za ovakve uloge. Ali njegov lik u ovoj seriji je, po meni, suvise mek. Dozvolio je da mu se porodica raspadne. Quote
KinSlayer Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Serija je po knjizi, a takav je u knjizi. I nije suvise mek, nego je suvise castan. Quote
Denny Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Istina. Previše razmišlja i previše je popustljiv... Quote
Господин Граул Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 (edited) Preporučujem film Black Death sa Sean Beanom ko nije gledao.. Naravno, glumi viteza. Edit: Ladno je godište mog ćaleta ..1959 Edited May 31, 2011 by Господин Граул Quote
Lou Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Ta preporuka nikako ne stoji, čak smo pričali svojevremeno o tome na temi za preporuke. Generički film, potvrdiće i Novaliis, ne sumnjam. Quote
ZheX Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Hahaha razdrao sam se od smeha. Inace dobra sedma. Quote
Господин Граул Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Ta preporuka nikako ne stoji, čak smo pričali svojevremeno o tome na temi za preporuke. Generički film, potvrdiće i Novaliis, ne sumnjam. Ja sam se oduševio filmom. Apsolutno individualno. Quote
Novaliis Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Ma, od njega pogledajte ''Cash'', film je urnebesan. Quote
BLAGOJE Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Serija je po knjizi, a takav je u knjizi. I nije suvise mek, nego je suvise castan. n'o pusti to sad,koja ti je to djevojka na avataru? Quote
KinSlayer Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 n'o pusti to sad,koja ti je to djevojka na avataru? Felicia Day. Shirley Manson. Ahaha! Imam i nju na jednom drugom forumu, mozda je sad stavim i ovde. Quote
Recommended Posts