Drogarito Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Daj i Davosu prste, on je još najgotivniji u seriji. :haha: :haha: Quote
Zen Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 jaooo pa da kakvi zmajevi i white walkers, ima celu sledecu sezonu svi da beze od Bravoskih uterivaca dugova u stvari the facelesss man kult nije kult ubica, nego bankarskih sluzbenika eee Quote
Eidolon Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 Ma opusteno, kod njih ti je kao ERSTE kes kredit za seniore, a kapiram Stanislav je vec kupio maloj sve sto joj treba, i pride koje zapaljeno drvce vise. A i da oce da prenesu dug na porodicu, prc, pro level parenting se potrudio da iste takodje nema vise.. u sustini Davos je tu jedini potencijalno najebao, ako krenu da se cimaju. Quote
Dead Man Walking Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=XfpNoHQY3F8 2 Quote
Drogarito Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 U kojoj epizodi je gostovao Scott Ian ?? oO Quote
Oak Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Verovatno neka cameo uloga kao ovi iz Mastodona što su imali, negde u masi gde ga niko ne vidi. Jbt sad gledam Sansin instagram, premedena je u pravom svetu je mnogo lepša, još je i visoka Quote
Machka Naopachka Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 Sansa se bas prolepsala u poslednjih par epizoda Ali Quote
Oak Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 U pravom svetu na Instagramu. Svi smo mi fejk online identiteti, živimo u Matriksu. Quote
truliandedzombileš! Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 možda ti ja živim na jumetalu i spidu. Quote
Machka Naopachka Posted July 7, 2016 Report Posted July 7, 2016 Moram da kazem da mi je Thormund jedan od omiljenih likova. Nekako mi je taj glumac strava. Inace, sledeca sezona krece kasnije. Kazu, stigla je zima pa moraju da odloze snimanje, jelte, da sacekaju zimu i u Dubrovniku 1 Quote
Toki89 Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Ned Stark je vrlo častan i neverovatno glup karakter. Mogao je da ne ode na jug ,mogao je odmah Robertu da prosledi informacije ,da postavi Renlija za kralja ,mogao je sve da prećuti ,ali ne ,morao je sve po zakonu. Totalni tupson. Mada ,ključna greška od starta je što odlučio da ga Šon Bin glumi. 1 Quote
Eidolon Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Kako se preseravaju, mogli bi ovu jesen da nasnime pa da bude spremno za zimu, inace ce biti manji fond epizoda. Quote
Zen Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Znate kako se kaze , da uvek mora biti Star u Vinterfelu kad dodju vajtvokleri kad im Ned Stark onako dvodelno ustane is kripte, ej Quote
Machka Naopachka Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Ej? Kud Dzon nije rezurektovao kao neki drugi glumac, propustiše priliku Quote
Zen Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 glupo bi bilo, bolej je da u sred serije bez razloga zamene lika na poal sedme pobelece mu kosa i postace Aleksandar Skarsgard Quote
bradilko Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 nemojte molim vas još više da mi pokvarite seriju Quote
bo88gdan Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 nemojte molim vas još više da mi pokvarite seriju hahahaha Quote
Machka Naopachka Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Sto? Inace njega je trebalo navodno da glumi ovaj https://www.google.rs/search?q=sam+claflin&client=safari&hl=en-rs&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0se_8uOTNAhVFWRQKHRENBnkQ_AUIBygB&biw=375&bih=559 Ni za njega se ne bih bunila mada nije nista posebno Quote
Recommended Posts