imaginos Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Ej? Kud Dzon nije rezurektovao kao neki drugi glumac, propustiše priliku na sanse, toliko je popularan da po ugovoru ne sme ni da se ošiša, a kamo li da zamene glumca kog milioni zena gotive. Quote
Machka Naopachka Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Ustedeli bi makr na hoklicama i štiklama na koje ga meću, i jamama koje kopaju da bi drugi glumci izgledali niže oko njega. Imali bi i više zmajeva u seriji samim time. Ne gotovim ga, jel ste primetili? Quote
bo88gdan Posted July 9, 2016 Report Posted July 9, 2016 Jedino bi imalo logike da ga ja zamenim, ali ja sad nemam vremena za to cimanje. zanimljiva teorija Quote
bradilko Posted July 9, 2016 Report Posted July 9, 2016 Sto? dosta mi je (i previše) jednog true blooda. Quote
Machka Naopachka Posted July 9, 2016 Report Posted July 9, 2016 Bogdane morali bi da te briju za ulogu, ipak su svi oni klinci na pocetku serije Naletela sam na tu teoriju s Brenom al mi se nije primila. Quote
Zen Posted July 10, 2016 Report Posted July 10, 2016 dosta mi je (i previše) jednog true blooda. Ma jok, samo Stelanov spawn fali u got Quote
Лука Posted July 10, 2016 Report Posted July 10, 2016 Odgledao sam celu seriju u prethodna dva meseca i samo da kažem da ovi što nešto bog zna kako kritikuju seriju, mnogo, mnogo, baš vole da kake. Ćao. 3 3 Quote
bo88gdan Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 Bogdane morali bi da te briju za ulogu, ipak su svi oni klinci na pocetku serije to i jeste najveci problem, ostaje mi samo da glumim mladog Roberta Baratheon-a ako budu ekranizovali Pobunu 1 Quote
Machka Naopachka Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Sta mislite o teoriji da je Sansa trudna? Quote
Zen Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 pa svaka joj cast ako je i dalje trudna posle smrzavanja u snegu sa teonom i skakanja u ledenu vodu al mi pricamo o seriji gde ustaju mrtvaci i zombiji napreduju kilometar na dan a ima i zmajova nije losa teorija, taman ce tri epizode da razmatra sta c e da uradi sa tim, da li da abortira ili ne i ta sranja Quote
bradilko Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 mene više brine šta je sledeći maloprstićev potez... ako će neko da sjebe starkove, on će. Quote
Eidolon Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Mogu oni i sami da se sjebu, ne treba im pomoc Malo mi je vestacki taj konflikt, mogla bi Sansa da ne jede govna i da mu da malo, a Dzon inace nema neke preterane aspiracije, cak je i Sever prihvatio preko kurca. Dakle, samo kad ne bi bilo ledenih naprednjaka i feministicke brigade, mogli bi da se utale da Starkovi drze Sever a Maloprstic ostatak sveta, ali dzabe kad treba resiti i sve ove ostale sabane. Quote
Dark_Elf Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 a Dzon inace nema neke preterane aspiracije Džon nema aspiracije da živi, a ne da vlada... na stranu to što je tupson. Sve je počelo od Gladijatora, i Rasela Koštunice Crow-a, koji je tada napravio prototip smorenog heroja. Quote
Dark_Elf Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Meni je Varis za Maloprstića tata. Sa sve onim njegovim gospodskim i uglađenim "My dear...", iako misli najgore o osobi kojoj govori. Maloprstić mi pre deluje kao lokalni kockar. Prevarant - ali lokalni. Quote
Oak Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Kakva pobeda :haha: Umreh na "Bran trippin" Quote
bradilko Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 maloprstić je najzajebaniji lik u vesterosu, you'll see. Quote
Machka Naopachka Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Maloprstić će da oženi zmaja? maloprstić je najzajebaniji lik u vesterosu, you'll see. Da i ja tako mislim. A i glumac je odličan. Quote
Eidolon Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Pa zar ne misle svi tako, ukljucujuci debelog? Bio bi ultimate troll da sve ide ka Deneris i Dzonu koji se smuvaju, sabiju zombije itd. i onda just before the happily ever after Maloprstic ih izjebe i to je to. Quote
Zen Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Dada maloprstic + zmaj A sto rece rahmetli Remzi ako mislis da ce biti srecan kraj, nesi obracao paznju xD Quote
metal guru Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Maloprstic - dvorski spletkaros, prodavac magle i teski kompleksas. Ima svojih sposobnosti, svakako, ali sujeta i nezasita ambicija mu ne dozvoljavaju da realno sagleda licne domete. Preigrace se, neko jaci ce mu procitati blef i tu ce mu biti kraj. S druge strane, Varis je odmereniji, realniji, dostigao je neki maksimum moci i uticaja koji odrzava. Ne zanosi se mislju da ce vladati ili slicno, zbog cega je verovatnije da ce on docekati kraj serije/knjiga. Quote
Recommended Posts