bo88gdan Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Imam zamerku veliku al dobro su snimili 3 epizodu Quote
In The Flesh Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Spoiler Oce li ovaj Bren napravit bilo sto u ovu seriju osim dovrsavat ljudima recenice? Pola epizode se ne vidi sta se desava, mrak ka u guzicu. 1 1 Quote
Toki89 Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 On 4/25/2019 at 6:53 PM, Dark_Elf said: ili ce oni da ostave nejac u kripti prepunoj mrtvih Starkova, a pred vratima im je white walker, koji podigne ruku i ozivi mrtve? lmao, baš se tako desilo Arja briljira od kad se oslobodila seksualne tenzije Sad nam ostaje da vidimo šta će biti sa Sersei & Deneris, i na čiju će stranu stati Džon i Džejmi ili Džon ili Deneris ostaju bez glave na kraju , pitanje je tko će 1 Quote
Angelystor Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 (edited) Inače zvanični naslov epizode je "Vučić u poseti Winterfellu" Edited April 29, 2019 by Angelystor Quote
bradilko Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 tirion na tron! kad već nema lorda petira... Quote
ShinigamY Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 (edited) Na stranu predobre bitke, scenografije, generalno celog tog feela (cak i ove mracne scene donekle mogu da opravdam), jel moze neko da mi objasni: 1. Za koji moj cela ova frka sa White Walkerima, kada je mali Arjo krknuo noz ko iz picke i obrnuo celu igricu? Ne kapiram kakvu ulogu imaju u celoj prici, jel su ovo bukvalno izmislili likove da bi imali povod da okupe sve zive na jednom mestu i pobiju vecinu glumaca. Jebem li ga. 2. Gde je ono isao Bren sa pticurinama? Sta on izvodi, nidje veze. Tacno ima da ispadne na kraju cele serije da se sve sto smo gledali odvijalo u glavi Brena, koji lezi u krevetu u komi i balavi, nakon pada sa tornja svojom krivicom. Sve u svemu, prilicno sam razocaran kako je sve odigrano u poslednjih 5 minuta epizode. Nidje veze. Na silu. Edited April 30, 2019 by ShinigamY Quote
Angelystor Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 Nema za šta spoilere stavljati, ko je gledao gledao je, ko nije, ne znam za šta nevino klikće na temu na forumu. Sem ako nema spoiler-tag fetiš, u tom slučaju se ispričavam. Elem, ovaj komentar sa reddita mi najbolje opisuje prvu polovinu epizode: Thank the Gods for Melisandre lighting up the trench so that I could actually fucking see what was going on for a couple minutes Ne znam jel do kopije koju sam skinuo sa neta, TVa... jel i ostalima premračno/blurry sve bilo? Kako ovima što su gledali na HBO direkt? Na kraju dana, imam više problema sa epizodom nego hvalospeva. A i ti hvalospevi su uglavnom za kul scene nego za nešto narativno. Onaj Dothraki charge sa sve gašenjem mačeva u daljini je stvarno upečatljiv i sjajan, dok ne skontaš koliko je logičko-taktički ultra-tupav potez. A i sa strane gledaoca - seo si da gledaš epizodu od sat i po i ovi jurišaju u petom minutu, šta može da se desi? Ne znam da l ćemo uopšte doživeti da debeli ikada actually napiše ovu u bitku u knjigama, ali baš me zanima koji će se procenat toga poklapati sa onime što smo videli ovde. Protiv svake logike 90% naših heroja je preživelo, a svaka smrt i ako se desi je teledirigovana kadriranjem i/ili muzikom, da su knjige uvek bile ovako safe kao što su ovi napravili ovu epziodu, ne bi knjige bila infamozne ni blizu kao što jesu danas. Nisu ni ova dvojica sami krivi, debeli zakasnio da isporuči lore i to se vidi. Odsečem kurac na 30 komada ako i u knjigama NK smrt bude onako antiklimaktična. Mogu se kladim da ni on ni Walkeri više neće ni biti pomenuti do kraja serije. Quote
Srbin Hamza Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 mnogo ste očekivali eo ovaj veze nema https://pescanik.net/malo-ih-je-palo/ čak i pečščanik piše o GoT i drombulja besmislice Ljudi upamet se, Džon Snou je Vučić, Night King je komunjara Quote
bradilko Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 54 minutes ago, Angelystor said: Ne znam jel do kopije koju sam skinuo sa neta, TVa... jel i ostalima premračno/blurry sve bilo? Kako ovima što su gledali na HBO direkt? ja sam skinuo 1080p web, od toga nije moglo bolje. poprilično dobro se videlo, osim par scena. ali, izgleda da je najviše do hbo-a i njegovog lošeg streaming servisa https://www.theverge.com/2019/4/29/18522550/game-of-thrones-got-season-8-hbo-battle-of-winterfell-long-night-fix-tv-settings-darkness?fbclid=IwAR1UeQakbHuUgnIUTUjAN4OtsESNxm87yGHbT2o2kTCWWYjStfIPC2r23Yw Quote
Dark_Elf Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 3 hours ago, Angelystor said: Ne znam jel do kopije koju sam skinuo sa neta, TVa... jel i ostalima premračno/blurry sve bilo? Kako ovima što su gledali na HBO direkt? Ceo internet bruji o tome. Quote
Vic Rattlehead Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 Pa ono, bitka se dešava po mrklom mraku u oblačnoj noći bez mjesečine, sa Noćnim kraljem koji sa sobom donosi oluju i mraz, ne može ni očekivati da vidljivost bude kao na Gatačkom polju u julu. Quote
In The Flesh Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 https://www.google.com/amp/s/www.gamespot.com/amp-articles/game-of-thrones-season-8-episode-3-review-and-so-i/1100-6466520/ Quote
Havočka Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 Najgluplje vođena bitka u istoriji filma, vrlo moguće i čovečanstva. Jebeno suludo. Nadam se da će matori da preživi dijabetes dovoljno dugo da ispravi ovu nepravdu. 1 Quote
Grobodan Posted May 1, 2019 Report Posted May 1, 2019 meni ovo bulls eye recenzija http://srpskacafe.com/2019/04/monika-ponjavic-igra-prestola-muk/ Quote
Angelystor Posted May 1, 2019 Report Posted May 1, 2019 ^TLDR verzija u obliku gifa - https://thumbs.gfycat.com/SentimentalGlamorousCollie-mobile.mp4 2 Quote
Havočka Posted May 1, 2019 Report Posted May 1, 2019 1 hour ago, Grobodan said: meni ovo bulls eye recenzija http://srpskacafe.com/2019/04/monika-ponjavic-igra-prestola-muk/ bukvalno kopi pejst prevod prvog rezultata za GoT s08e03 review, bez bilo kakvog pretvaranja da je drugacije 1 Quote
Srbin Hamza Posted May 1, 2019 Report Posted May 1, 2019 brate, kolko detaljisanje oko drveća a ne vide šumu 1 Quote
Srbin Hamza Posted May 1, 2019 Report Posted May 1, 2019 prosvećujem ljude po yumetalu i okolini Duga mračna srpska noć - Game of Thrones S08E03 Quote
Srbin Hamza Posted May 2, 2019 Report Posted May 2, 2019 realno jedina riba u GoT. Sersei je još ličila na nešto početkom serije, sad se raspala 1 Quote
Recommended Posts