Axeanosilas Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 @Мита АХАХА ХАХАХАХАХ ХАХАХХАХАХАХАХ АХХАХАХАХ ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА Quote
Mita Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 (edited) Izvinjavam se svima kojima sam sjebao dozivljaj. Jedva cekam sledecu epizodu kao i drugu sezonu,inace ovo je jedina epizoda koju je Martin napisao I sad gledam nesto je mala gledanost :S jbt American Dad i Family Guy imaju vecu gledanost :S a slicna gledanost kao South Park,bas smor,mada kapiram da je ovo super za ovakvu seriju. I mozda su mogli da je izdele tipa da prave po pola sata epizode vise drzi paznje tako nego od ceo sat,mada ono svjedno je sve dok prave seriju Edited June 6, 2011 by Mita Quote
metal guru Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 u pravu ste svi, u 2goj sezoni je rokanje. tu ce im trebati jedno 20 epizoda za sezonu, i to da traje po sat vremena. tek ce to biti ludnica, niste svesni Quote
Stefan34 Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 (edited) u pravu ste svi, u 2goj sezoni je rokanje. tu ce im trebati jedno 20 epizoda za sezonu, i to da traje po sat vremena. tek ce to biti ludnica, niste svesni Vec su potpisali ugovor da ce u 2. sezoni biti isto 10 epizoda. Edited June 6, 2011 by Stefan34 Quote
metal guru Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 nisam znao, nece im biti lako da sve stignu stignu, ali ako su ovo uspeli.. Quote
Zen Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Sezonee ce imati isti broj epizoda, eventualno jedan specijal vishe. Kod pravljenja serija matematika je jasna, dok ima gledanoti ima i para ima i serijala, samo se nadam da ce sve biti ok, ne zelim jos jedan Firefly fail... Quote
Ranis Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 da prave po pola sata epizode vise drzi paznje tako nego od ceo sat nikako epizode od pola sata....konachno se nagledam neke serije ko chovek Quote
Denny Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Uh, dobra! Dođe mi da uzmem mač i da ga trčeći vitlam po gradu. Mislim, mač. Quote
Novaliis Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 I sat vremena po epizodi je malo, meni to prodje kao da je 20 minuta, svaki put me iznenadi i natera da se zacudim je li stvarno proslo sat vremena.. 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Otegose previse,a jos samo dve epizode ostale Quote
Narsil Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Слажем се. Ал' опет је сјајна серија. Нова епизода једна од бољих. Quote
Novaliis Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ova osma me je malo razocarala, malo su otegli sa pricom, ali i dalje je zanimljivo i drzi paznju. Sve do kraja sam imao osecaj kao da cekam nesto da se desi, ali nije. Kao sto sam prognozirao, klanje i prava akcija ce biti u drugoj sezoni, ova prva je vise test, da se vidi kako ce se primiti i kolika ce biti gledanost. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Bogami ako misle da prate knjigu,morace krv da zamirise. Quote
Narsil Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Осим оне сцене када се Снежни бори са утваром. Борба је изгледала као у нижеразредном покушају филма. Бацио је онај фењер, а ја сам само преврнуо очима. Quote
..charlie.. Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Meni je bila pomalo problematicna povreda koji je Drogo zadobio u borbi, ipak on od toga treba da umre kasnije, a povreda koju je on zadobio, barem meni ne deluje kao nesto sto moze toliko da se iskomplikuje posle. Mozda gresim, ali sam ja to drugacije zamisljao. Quote
KinSlayer Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Осим оне сцене када се Снежни бори са утваром. Борба је изгледала као у нижеразредном покушају филма. Бацио је онај фењер, а ја сам само преврнуо очима. E, ovo je i meni zasmetalo... Bas lose odradjena scena. Quote
Tanya Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Bem vam lebac, kako me kopkaju ti spojleri. MUST NOT CLICK! Quote
Tanya Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Haha da mada sam u zivotu uglavnom bila u ulozi dekstera Quote
Srlandand Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 A jebem mu mater, govorite da li je spojler u vezi s epizodom ili u vezi s knjigom, i ne otvarajte carlijev ako niste citali. 1 1 Quote
SerbZmaj Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Nemojte uopste da otvarate spojlere... nece vam biti zanimljivo nimalo Quote
Recommended Posts