Zen Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Sto bi menjali naziv serije? Ostace verni toku price koji je u knjizi tako da si se pogresno obradovao Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Sto bi menjali naziv serije? Ostace verni toku price koji je u knjizi tako da si se pogresno obradovao Pa zato sto nije nazvana Pesma leda i vatre,pa da se kaze,drugi deo,treci deo itd...ma videces eto Boromira vaskrslog,jaceg nego ikad da se sveti. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 WTF!!????I Boromir je i dalje tu? Znao sam da ce ga neko spasii,al nisam ocekivao spartance jbt Quote
Zen Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 si cuo nekad za vremensku elipsu? realno, ne verujem da ce zbog Bromira da oskrnave tok radnje. Ali Leonidas kao pretendent na presto hahaha Lanisteri su usrali motku :haha: Quote
Axeanosilas Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Боромир је Азор Ахаи поново рођени. Живеће овај народ и после Ланистера... Quote
Lunar Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Naci imamo Leonidis i njegovu zenu u seriji. Najs.... Inace moze Gerrard da bude Stanis, ali treba samo malo da ocelavi i ugoji se. 1 3 Quote
Мајор Гашпар Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 10. епизода http://www.megaupload.com/?d=1LXP6JXL 4 Quote
Axeanosilas Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 (edited) Чуо је да је Лунар одлучио да мора да буде дебео па није могао да се појави јер непрестано једе... Све у свему, стрпаше целу књигу у десет задовољавајућих епизода. Edited June 20, 2011 by Axeanosilas Quote
Lunar Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 (edited) Чуо је да је Лунар одлучио да мора да буде дебео па није могао да се појави јер непрестано једе... Ili je previše debeo pa ga nije prepoznao? Kada kažem debeo mislim, ja sam uvek Stanisa zamišljao kao kada bodibilderi prestanu da bilduju i sva ona definicija postane salo. Znači ne debeo, debeo da ima stomačinu, već stigle ga godine... (Mark Strong bi bio dobar Stanis) Skida se ova nova epizoda. Edited June 20, 2011 by Lunar 1 1 Quote
Axeanosilas Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Ili je previše debeo pa ga nije prepoznao? Kada kažem debeo mislim, ja sam uvek Stanisa zamišljao kao kada bodibilderi prestanu da bilduju i sva ona definicija postane salo. Znači ne debeo, debeo da ima stomačinu, već stigle ga godine... (Mark Strong bi bio dobar Stanis) Skida se ova nova epizoda. Није он стар. Такође, не можеш очекивати од некога ко је преко годину дана јео празилук, дивље 'тице и пацове да буде угојен. Quote
Iđoš Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Malo sporija epizoda, dosta mesta za mozganje, dobar završetak. Sad čekamo... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Od cele epizode vredi 30 sekundi kraja,to je moglo da se doda devetoj i da se zaokruzi sezona...ovih 50 minuta su opusteno mogli da iseku i spale. Ovim nacinom,nesto iole dinamicnije moze da se ocekuje moze tek na kraju druge sezone,ako se uopste bar malo budu fokusirali na rat,a dotle ima ovako da se rasteze. Na kraju stvarno napravise mozda malo kvalitetniju spansku sapunicu od onako dobre knjige. 1 Quote
Narsil Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Мени је епизода прошла у минути. Реално је могла још сат времена да траје, опуштено. Quote
Lou Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Ja čekam da prođe jedan dan, pa da ne pišem u spoilerima. Quote
ZheX Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Odgledao sam upravo zadnju epizodu i prezadovoljan sam. Svidja mi se kako se sve razvilo na kraj, a sam kraj me je najezio. Deneris i sad treba cekati sledecu godinu. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 20, 2011 Author Report Posted June 20, 2011 (edited) Jos u prvom postu sam napisao da ima predispozicije da bude najbolja serija koja je ikad napravljena i sada posle ove sezone i dalje stojim iza te konstatacije,serija je totalno po mom ukusu 10/10!JEDVA CEKAM SLEDECU SEZONU. Edited June 20, 2011 by BruceBruce Quote
Recommended Posts