Zen Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SwvtkirHz5s jer kraci i gluplji tizer ne postoji Quote
Narsil Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Могли су мало да се потруде. И нису морали да журе са овим срањем. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 20, 2011 Author Report Posted June 20, 2011 Pa dobro to je tek prvi mozes ocekivati jos 4 najmanje... Quote
-Mare Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 U kurac i serija i sve, danas pogledah poslednje dve. Quote
Tanya Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Dobar kraj sezone. Plakala sam, smejala se, najezila par puta od mnogo emo scena, sve u svemu po meni uspesno uradjeno. Ima par odstupanja od knjige koja mi se ne svidjaju, ali jbg kako je moglo biti super je uspela serija. Quote
Narsil Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Pa dobro to je tek prvi mozes ocekivati jos 4 najmanje... Јасно и нормално. Али опет су могли мало сачекати, да се слегну утисци, да одраде ваљано, а не ово срање са три речи у две слике. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 21, 2011 Author Report Posted June 21, 2011 Јасно и нормално. Али опет су могли мало сачекати, да се слегну утисци, да одраде ваљано, а не ово срање са три речи у две слике. Hehhe to je ono da znamo da ipak dolazi sledeca sezona )),ne znam da li si pratio Heroje e tu su uvek na kraju sezone extra pravili prelaz u sledecu... Quote
Lou Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Da li je neko primetio koliko je šminka u poslednjoj epizodi loša? Crvenilo na uplakanoj Sansi, na primer. Deneris, takođe. Ona voštana glava na kolcu je smešna koliko je loše napravljena. Ali zato, ona pesmica u dvoru - upišao sam se od smeha. 1 1 Quote
Guest Administrator_ressurected Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 I Daenerys-ova perika je ocaj od pocetka. Elem , koliko su puno izostavili iz knjige trebala je sezona da ima 24 epizoda. 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 21, 2011 Author Report Posted June 21, 2011 Игрицу? Играо сам само трећи део. Ma jok mislio sam na seriju HEROES ,pogledaj ako nisi,a razume se da je treci de igrice Heroes najbolji hahah ostali su shit 1 1 Quote
Narsil Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Ma jok mislio sam na seriju HEROES ,pogledaj ako nisi,a razume se da je treci de igrice Heroes najbolji hahah ostali su shit Нисам гледао, баци неки линк или нешто о истој, можда ме и заинтересује. За други део поста . Quote
Machka Naopachka Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 I zašto Daenerys nije ćelava???? Quote
Lou Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Ako se dobro sećam, u knjizi ostane bez kose nakon ulaska u vatru. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Ako se dobro sećam, u knjizi ostane bez kose nakon ulaska u vatru. Stvarno jbt...i to su prevideli. Il' je prala kosu s Hedensouldrz sa ekstra zastitom Quote
Zen Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Ako se dobro sećam, u knjizi ostane bez kose nakon ulaska u vatru. Noup. Kosa joj je oprljena od vatre, nigde ne pishe da je nema. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 (edited) Kako ne pise.. "Bila je naga.prekrivena čađi.odeća joj se pretvorila u pepeo, prelepa kosa joj je sva izgorela...." a i u Sudaru Kraljeva pise da je nosila nekakvu kapuljacu koja joj je prekrivala golo teme Edited June 21, 2011 by sale 83 Quote
Srlandand Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Veci je procenat likova koji ce da drkaju na plavusu nego sto ce na celavu, verovatno zato. 1 Quote
Lou Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Dobro mi je pamćenje, ima sigurno više od pet godina kako sam pročitao. Quote
Narsil Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 "Док је Денерис Таргарјен устајала, њен црни змај засикта, и бледи дим му покуља из чељусти и моздрва. Друга два јој пустише груди и придружише се његовом зову, провидна крила се развише и махнуше ваздухом и, први пут у много стотина година, ноћ оживе од песме змајева." 2 2 Quote
DBrave Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Koje izdrkavanje, stvarno sjajna prva sezona. Svi se kolju medjusobno, cudovista napadaju sa severa, zmajevi ce da ruse kad porastu, oce li neko ostati ziv na kraju 1 1 Quote
Recommended Posts