Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ja bih samo zamolio da kako se bude priblizavala druga sezona da nastavimo sa spojler tagovima.

Znaci ako nekoga bas i svrbi dupe da pise ovde ono sto ce se tek dogadjati (iako ima temu o knjigama i moze tamo), neka stavlja u spojler tag.

Tokom prve sezone su to uglavnom svi poshtovali, sram bilo izuzetke (khm, Mita, khm...) :da:

Svi znamo da su knjige sjajne, ali meni nekako trulex da ih citam sad, bas mi je dobra serija ovako kad nemam pojma sta je sledece

edit:

lol, ravno 4000

Edited by DBrave
Posted

ja bih samo zamolio da kako se bude priblizavala druga sezona da nastavimo sa spojler tagovima.

Znaci ako nekoga bas i svrbi dupe da pise ovde ono sto ce se tek dogadjati (iako ima temu o knjigama i moze tamo), neka stavlja u spojler tag.

Tokom prve sezone su to uglavnom svi poshtovali, sram bilo izuzetke (khm, Mita, khm...) :da:

Svi znamo da su knjige sjajne, ali meni nekako trulex da ih citam sad, bas mi je dobra serija ovako kad nemam pojma sta je sledece

edit:

lol, ravno 4000

Sto veci broj to veci no lajfer , nije to bas za hvaljenje

• Downvote 1
Posted

Knjige sam procitao pre nego sto je 90% ljudi i znalo sta je, al stvarno daj pustite ljude da gledaju seriju, koga boli kurac jel knjiga bolja il ne, nije mi jasno zasto ljudi imaju potrebu da ulecu u teme i kazu jednu od najcuvenijih recenica u istoriji: 'serija/film su ok al knjiga je bolja'?! Pored onih 'Komunizam je dobra ideja al nikada ne bi radio u praksi' i 'Srbi imaju najveci kurac na svetu' to je najsmor konstantacija ikada, a nije ni uvek potputno tacna, dakle, pustite da cita ko sta oce i gleda ko sta oce i prestanite da serete : P

Nego, mrzelo me sve da citam zbog ogromne kolicine budalastina, kad je oficijalno zakazano prikazivanje 1 epizode druge sezone?

Meni je serija super, odlicno su docarali atmosferu knjige, al ono, kad sam cuo da HBO radi nisam ni sumnjao.

• Upvote 1
Posted

Nego, mrzelo me sve da citam zbog ogromne kolicine budalastina, kad je oficijalno zakazano prikazivanje 1 epizode druge sezone?

Nema jos zvanicno, ocekuje se negde pocetkom aprila

• 1 month later...