Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad jedva cekam ponedeljak vece da se zavalim i gledam seriju, odusevljen sam. Za sada vrlo vrlo zanimljiva paleta likova u seriji, i svako ima neku pricu koju krije i koja tek treba da bude ispricana, barem mi tako izgleda. A onu kraljevu incestoidnu kucku bi preklao umesto jezovuka :haha:

Cini mi se da ce ti vuci imati vrlo bitnu ulogu, jedan je spasio klinca (Bran valjda) od smrti a drugi je branio Ajru od plave stetocine.

Ako bih sad uzeo da citam spojlovao bih seriju pa se ne bih ovako odusevljavao jednom nedeljno, bolje ovako. A kad Martin zavrsi serijal onda kupim lepo sve knjige.

E sad sam proces snimanja 7 sezona ce biti vrlo dug, verovatno minimum 4-5 godina. Tesko ce biti da se odrzi ekipa glumaca, a za budzet ne bi trebalo da bude problema, posto je ovo bas gledano koliko vidim.

Posted

Pa kako je gledanost krenula, ne bi trebali ni stati sa snimanjem :)

Sto se tice druge epizode, odusevljen sam, kao i sa prvom :) Golotinja i trpanje na nivou, dijalozi, glumci... Sve vrhunski. Samo sam popizdeo kada na kraju ubise psa :violent: Sve mi diraj, kučiće nemoj.

I meni ga bas bilo zao :( Nadam se da ce onu kurvu i miloga batu njenog uskoro pobiti, mnogo me iritiraju. (necu da citam spojlere iz knjige jos)

Da bas sam i ja rejdzovao kada sam video da su ubili vuka :( Ned picka jebla ga cast sto ih nije pobio sve i kralja i sve u kurac da ide :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Ono cim moze takve emocije da proizvede serija znaci da radi svoj posao :D

na leto cu uzeti da citam knjigu cim zavrsim sa upisom na fax,pa kao covek polako da citam knjigu :D

Posted (edited)

Ja ovaj prvi serijal necu citati, cekacu prvo da odgledam, pa cu onda procitati ostale knjige :) A ona kada bude izlazila serija, bice jos bolje :da:

BTW Jezovuci u seriji su u stvari Malamuti, moj drug ima Malamuta, kao vuk izgleda :da: Veoma lepi psi

Edited by ShinigаmY
  • Upvote 1
Posted (edited)

E sad sam proces snimanja 7 sezona ce biti vrlo dug, verovatno minimum 4-5 godina. Tesko ce biti da se odrzi ekipa glumaca, a za budzet ne bi trebalo da bude problema, posto je ovo bas gledano koliko vidim.

Ma, to nece da bude problem - ne provlace se svi likovi kroz svih 7 sezona/knjiga... :bigblue:

Edited by KinSlayer
Posted

Ocekivao sam da ce se ljudima Tirion posebno svideti, i u knjizi je jako dopadljiv, naraocito je znacajan njegov prvi razgovor sa Dzonom (kada se ovaj osecao kao da je pricao sa divom) a to je prosto nemoguce preneti u seriji. Martin je njegov lik sjajno osmislio, od cele te dekadentne porodice koja spolja izgleda savrseno, on je zapravo najinteligentiji i "najnormalniji", iako preziran zbog svog fizickog izgleda.

Posted

Ma, to nece da bude problem - ne provlace se svi likovi kroz svih 7 sezona/knjiga... :bigblue:

pa da ima smisla, ima da ginu ko ludi kad krene rat:

I don't know when, I don't know who would be fighting, but it's coming :)

Posted

Naravno da je Tirion najkompleksniji i najživlje oslikan lik, kada ga je Martin po sebi gradio.

Vidis, o tome nisam razmisljao, ali moguce, znam da je Martin debeli cikica sa bradicom, ko neki hipik izgleda. Ne znam za njegove odnose sa porodicom.

Posted

Naravno da je Tirion najkompleksniji i najživlje oslikan lik, kada ga je Martin po sebi gradio.

Voli da juri kurve? :haha: :haha:

Posted

Gotovo izvesno. :haha: Samo je pitanje može li to sebi priuštiti, iz različitih razloga.

U svakom slučaju, kad je pička polni organ, a pizda karakterna osobina, kakva je amoralnog patuljka intelektualna veličina?

Jasno je da jedini Tirion od svih likova prožima suštinu tog izmišljenog sveta i nazire širinu moguće realnosti. On nije merilo vrednosti, ali jeste merač.

Elem, lalala. :lol:

Posted

Da li mi se čini ili su u knjizi Nedova dečurlija mlađa nek u seriji? Čitala pre jedno par godina, pa mi se zamaglili detalji..

Još jedna stvar, šta je sa "White walkers", oni se i u knjizi pojavljuju samo na početku i škrto su opisani, ali ovi iz serije, ispadoše mnogo zajebani..

Posted

Da li mi se čini ili su u knjizi Nedova dečurlija mlađa nek u seriji? Čitala pre jedno par godina, pa mi se zamaglili detalji..

Još jedna stvar, šta je sa "White walkers", oni se i u knjizi pojavljuju samo na početku i škrto su opisani, ali ovi iz serije, ispadoše mnogo zajebani..

sve ce se samo objasniti ovde necemo o knjizi zbog spoilera,samo bi trebali o seriji na ovoj temi da diskutujemo.