Lunar Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 (edited) Pa znate kako Winds of Winter, mozemo ocekivati tamo 2015/2016, a da ne pricamo kada ce Dreams of Spring da izadje. Tako da su primorani da odugovlace, sto je i dobro u jednu ruku posto je meni smetalo, sto su dosta interesantnih stvari vezane za neke malo sporedne karaktere izbacii. A i mogu malo da se pozabave Targerijanima i istorijom Vesterosa. Ako izbacuju sezone na godisnjem nivou, i isto sledece dve knjige odrade u 4 sezone imaju fore do 2019... u to neko vreme sigurno ce izaci Winds of Winter i dok to konvertuju u seiju, da se nadamo 2020 ili 2021 da ce izaci Dreams of Spring i poslednje sezone Game of Thronesa. Ali sad kada pogledam sta sam napisao, ta vremenska distanca tako strasno zvuci, ima bas da se nacekamo dok ne dobijemo zavrsnu rec Pesme leda i vatre. Ko zna sta i kako ce biti 2021 sa nama i svetom... Inace dobro je neko pomenuo starost karaktera, ako se serija tolko dugo odugovlaci. Imace mnogo problema sa Brandonom, Rickonom, slicnim mladim karakterima knjige. Ipak 10 godina ce serija da se odugovlaci, i samim tim svi ti glumci ce biti 10 godina stariji. Edited May 2, 2013 by Lunar Quote
MissionVao Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 (edited) A sto se svima zuri ka 'zavrsnoj reci', valjda treba da se posveti sto vise screen time-a serijalu a ne da se grabi ka kraju. Mislim ispada da vam satisfakciju donosi samo zavrsetak Ko da ima neki bolji i veci projekat na kom bi trebalo da rade pa smaraju sto se posvecuju SOIAF Edited May 2, 2013 by MissionVao Quote
truliandedzombileš! Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 па, оно, ако по епизоди нема пет пари сиса, више од једна одсечена рука и три битке иста мора бити шупља. п.с. оптимистично је очекивати следећу књигу 2016. 1 Quote
Sreta Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Kurcina od epizode! Golo govno! Najdosadnije sranje ikada snimano! Lizanje picke na pocetku i 40 minuta praznog hoda! OTVORENA VEZA !!! 1 1 Quote
Machka Naopachka Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 jebi, sreto... Što je optimistično 2016... pa 4 godine (ako nije i pet?)... neće valjda svaku sad pisati po šest godina. Quote
Lunar Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 (edited) A sto se svima zuri ka 'zavrsnoj reci', valjda treba da se posveti sto vise screen time-a serijalu a ne da se grabi ka kraju. Mislim ispada da vam satisfakciju donosi samo zavrsetak Ko da ima neki bolji i veci projekat na kom bi trebalo da rade pa smaraju sto se posvecuju SOIAF Pa ti to gledas sa gledista nekoga ko gleda serije, a nije citao knjige. Sasvim prirodno je, da ako smo vec tolko vremena i truda ulozili u citanje ove monstruozno velike literature, da zelimo da znamo kako ce Martin da zavrsi pricu koju je zapoceo sa Game of Thrones i sta ce biti sa nasim omiljenim karakterima i da li ce ispuniti svoje ciljeve i zelje. Ne mozemo da budemo zadovoljni dok ne dobijemo zavrsetak price, posto od trece knjige razmisljam kako moze izgledati poslednja knjiga, i padaju mi razne ideje, i bas bi voleo da vidim kako ce Martin da da epilog ovoj prici. Edited May 2, 2013 by Lunar Quote
MissionVao Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 @Lunar: Aman bre ne pitam zasto vam se zuri do kraja knjiga nego do kraja serije Quote
bo88gdan Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Једва чекам да убију Џофрија јебем му фамилију Quote
DBrave Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 (edited) Једва чекам да убију Џофрија јебем му фамилију /cenzura/ Edited May 3, 2013 by Lunar Quote
DBrave Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 (edited) @Lunar : ne znam kako drugacije postupati sa provokatorima koji namerno spojluju. Ima srece da nisam moderator, inace bi dobio ban. Edited May 3, 2013 by Lunar 1 Quote
Lunar Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 (edited) Nažalost ti si taj koji u ovom trenutku spoiluje, ne on. On samo ko i svaki drugi gledalac Game of Thronesa, priželjkuje i isčekuje što bolniju smrt našem dragom kralju Jofferyu, i to je klasično nadanje nečemu bez znanja o onome čemu sledi. Tvoje rekacije čine njegove želje, istinite i one postaju spoil. Edited May 3, 2013 by Lunar Quote
DBrave Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Nažalost ti si taj koji u ovom trenutku spoiluje, ne on. On samo ko i svaki drugi gledalac Game of Thronesa, priželjkuje i isčekuje što bolniju smrt našem dragom kralju Jofferyu, i to je klasično nadanje nečemu bez znanja o onome čemu sledi. Tvoje rekacije čine njegove želje, istinite i one postaju spoil. Ostavicu promil sanse da je ovo tacno i ako je tako izvinjavam se coveku za neprimerenu reakciju. Sama konstrukcija recenice a i neko okvirno vreme, ako gledamo tok serije, me navodi da to uopste nije prizeljkivanje vec da zna da ce se to desiti. Isto je bilo i sa Mitom u prvoj sezoni, koji je spojlovao Nedovu smrt. Za mene je to obican primitivizam i provociranje iz dosade 1 Quote
truliandedzombileš! Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 najstrašnije što može zadesiti prosečnog srbina: "velika albanija" "promaja" "spojleri tv serija" 1 2 Quote
Мајор Гашпар Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 http://www.putlocker.com/file/879FF33298C1EC7B http://hugefiles.net/u5kf1wiwjgxj http://extabit.com/file/29zjyi8r4uym2 1 Quote
Machka Naopachka Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 hm... dakle? gledao neko od čitača? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 sta je sad? Odlicna epizoda, vise me zanimaju desavanja na severu od smaranja na jugu. Quote
Captain Spaulding Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 (edited) Skidam HD da uradim screenshot onog predivnog kadra gde stoje na zidu i gledaju prema jugu. Dobra epizoda! Sta ce crvenoj svestenici Robertovo kopile? Evo najave za 7. http://www.youtube.com/watch?v=H6zxzL8wLd0 Edited May 6, 2013 by Captain Spaulding Quote
Recommended Posts