Jump to content

Recommended Posts

Posted

to je onaj koji sam i ja okacio...

Vec smo na pola sezone, jos 5 nedelja. I sta onda ?? Kad krecu sa snimanjem druge sezone? Retardirano je da odgledamo ovih 10 epizoda i onda da cekamo god dana za novih 10 :frown:

Posted

Kladim se da će kraj ove sezone da bude kad zima dođe, onako neka scena epic fighta sa white walkerima, onako pošteno da nas sjebu. :violent:

Posted

Nabavio sam knjige...ne mogu chekati par godina da saznam shta ce da se desi kasnije :D....svejedno, seriju cu da gledam, odlichno je uradjena

• Upvote 2
Posted

Kladim se da će kraj ove sezone da bude kad zima dođe, onako neka scena epic fighta sa white walkerima, onako pošteno da nas sjebu. :violent:

Da se kladimo u neko zlato? :D

Posted (edited)

e sad malo spojlera ko nije gledao neka ne otvara

ono epic pusenje :haha: :haha:

inace popizdeo sam na kraju jebeni Ned trebao ih je sve pobiti

Edited by Mita
  • Upvote 1
Posted

Inace tog pusenja nije bilo u knjizi i bio sam !!!??? :violent::no: Valjda su morali da se slihtaju malo i homoseksualnoj populaciji. Bas su lepo objasnili koji likovi briju grudi :mrgreen:

Posted

Odgledah prve dve epizode i apsolutno nisam fasciniran. Samo se gomila ljudi prca unaokolo, nasilje na minimumu, dialozi tupavi, baaah. Verujem da su knjige bolje, mada ni njih nešto sad nemam zelju da pročitam...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Inace tog pusenja nije bilo u knjizi i bio sam !!!??? :violent::no: Valjda su morali da se slihtaju malo i homoseksualnoj populaciji. Bas su lepo objasnili koji likovi briju grudi :mrgreen:

stavi SPOILER jebo ga vise pas imaj obzira prema ovima koji nisu gledali 5.ep jos uvek a recimo su usli da nadju link na ovoj temi,mislim nisi ti nesto bog zna sta spojlovao ali radi neke kulture stavi spojler.

Posted

Dobra epizoda, a taj blow job me ne cudi previse, u svakojoj novoj seriji mora da bude neka takva scena, kao sto rece SerbZmaj slihtanje gej populaciji.

• Upvote 1
Posted

Za sve one koji su se nekim slucajem nasli na Facebooku, izasla je igrica inspirisana serijalom. Potpisao je HBO, i trenutno mozete samo pripremni nivo da predjete. Kul je posto birate oruzje, trenirate, a morate i da odgovarate na pitanja iz istorije Westerosa. Level 1 otkljucava se 19. maja, i tad ce 'bitka' zvanicno poceti. :D Igrica se zove 'Game of Thrones: Battle for the Iron Throne'.

http://www.facebook.com/apps/application.php?id=220863107940047

Nadam se da ce biti dobra... Inace, na oficijalnoj GOT stranici takodje na fejsu, mogu se naci tizeri pred svaku novu epizodu, intervjui, profili likova... :)) Ukoliko vas to zanima.

P.S. Nadam se da nisam promasila temu, nisam znala gde da stavim link, a posto je HBO, delovalo mi je blize ovoj temi, nego onoj o Martinu. :D