Jump to content

Recommended Posts

Posted

Samwell Tarly je stvarno car zelim mu sve najbolje u daljem razvoju serije... Dzofri je bolesno kopile ali Tirion ima muda da mu se suprostavi , sad ispada da se svi divljaci svi vojnici svi robovi loze na Deneris pa joj se stavljaju u sluzbu ...

MILFsandra je HOT , mada je ogrezla u satanizmu... Stanis je zaveden i krenuo je u stranputicu ali nadam se da ce Ser Davos biti glas razuma da MILFsandra (koja je HOT ! ) ne zrtvuje njegovog sinovca ... Pseto je ok lik kakvih ima u Vesterosu on je zlatan

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Samwell Tarly je stvarno car zelim mu sve najbolje u daljem razvoju serije... Dzofri je bolesno kopile ali Tirion ima muda da mu se suprostavi , sad ispada da se svi divljaci svi vojnici svi robovi loze na Deneris pa joj se stavljaju u sluzbu ...

MILFsandra je HOT , mada je ogrezla u satanizmu... Stanis je zaveden i krenuo je u stranputicu ali nadam se da ce Ser Davos biti glas razuma da MILFsandra (koja je HOT ! ) ne zrtvuje njegovog sinovca ... Pseto je ok lik kakvih ima u Vesterosu on je zlatan

Otkud satanizam u seriji ?

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

To sam ja hteo da napisem, samo sa komentarom "otkud hrišćanstvo u seriji?"

Možete da pogodite koji je ovo lik iz GoT?

tumblrmn489jhzc21s2sfv8.jpg

Posted (edited)

Haha, ja mislim da sam izvalio, i to bez google image search, majke mi.

Ollena Tyrell, Queen of Thorns?

Edited by WoS
Posted

pomenuta MILFsandra ti je bliska hrišćanstvu zapravo - jeftini trikovi, jendobožje i agresivno propovedanje vere.

Tebi je jeftin trik to sto je porodila demona koji je ubio Renlija ? TRIK ?
  • Upvote 2