Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

samo da kažem da detinjastije sranje nisam gledao u skorije vreme

serija za klinčadiju dlakavih dlanova

već zamišljam gomilu emosa koji drkaju na ovo

• Upvote 1
  • Downvote 8
Posted (edited)

Zamisljas scenu i desnom rukom kreces polako da ga smirglas u laganom ritmu.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
Posted (edited)

Koga zabole kurac sta ti mislis ? Knjige na kojima je bazirana serija su sjajne , serija je odradjena fantasticno sa detaljima kojima retko koja fantazi serija moze da se pohvali , Likovi su kompleksni i sveobuhvatni , Ned Stark je Uzor i legenda .

Svi klinci sem Dzofrija su odlicni , inteligentni i nadasve inspirisuci , Drogo je Dotrak ratnik boljeg glumca za tu ulogu nisu mogli da nadju , Znaci u prevodu Bato pusi ga .

Edited by bo88gdan
  • Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

ja i pozaboravljao sta se izdesavalo.

jel bese kraj bio posle one krvave svadbe?Nek teraju oni seriju kako god, samo da nije ovih pauza ovolikih...sprcace do juna 10 epizoda i onda opet cekaj godinu dana.mora to da se podeli ako vec ovako rade po pola knjige, onda deo sezone dide prvi deo godine, a drugi deo od oktobra i udri.Aj sto ce Martin da rikne, nego sro ce glumci da pomru i omatore, sise da im se ofucaju, pa ne moz' ona crvena onako jebozovna da bude za 10 godina

care. :haha: :haha:

Posted (edited)

http://www.amazon.co...d/dp/1589944208

Drugari, prodajem A Game Of Thrones Card Game. Sve informacije o igrici imate na prethodnom linku, a igru od mene mozete kupiti po nizoj ceni od 3000 dinara. Necu da idem ispod toga, jer je bukvalno nova, samo otvorena, a kostala je dosta skuplje, kupljena u novembru u Stockholmu. Bolje da mi bleji i hvata prasinu jer mi nije hitno za prodati Tako da, ko je zainteresovan, neka se javi u inbox. :)

Btw, molio bih moderatore da ako je moguce ne pomeraju ovaj oglas odavde, jer realno niko ga nece ni videti dole na berzi, a ovde je mozda moguce da je neko zainteresovan :) (naravno, odluka je vasa :haha:)

Edited by ShinigаmY
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

dobra je epizoda. jedna stvar doduse dolazi do izrazaja, a to je da su glumci malo previse seli u svoje uloge i da je gluma na nizem nivou nego u prve dve sezone recimo. malo su upali u sablon pa rade po inerciji.

Posted

Slazem se dobra je epizoda , nisu morali ovoliko da naglase Oberinov biseksualizam samo jer se o tome svedocile samo glasine , inace sve u svemu dobra je

Posted

zar nisu u knjizi marteli i tireli na nož?

il sam ja nešto opako pobrkao...

Jesu , ne vole se nikako , u proslosti su cesto ratovali verovatno ce i taj animozitet izmedju te dve velike kuce biti prikazan , Cak sta vise Oberin je u proslosti na jednom turniru obogaljio najstarijeg sina naslednika kuce Tajrela ... Necu njegovo ime da napisem moz da bude spojler